Evin Havasını Değiştirecek Boya Önerileri

Evin Havasını Değiştirecek Boya Önerileri

Evin Havasını Değiştirecek Boya Önerileri

Yaşadığımız mekanlarda değişikliği renkler ve tonlarıyla yakalamaya çalıştık hep bugüne kadar. Dingin ve sakin bir hava istediğimiz de toprak tonlarını, daha elegan ortamlar için ise koyu renkleri tercih ettik. Ama şimdi ev dekorasyonunda farklı dokunuşar yapmaya ne dersiniz?

Evlerinizi boyarken sadece renk seçmekle kalmayacaksınız. Desenler, mekanik yansımalar ve farklı dokular ile duvarlarınıza yaşayan, canlı ve dinamik bir görüntü katacaksınız. Her baktığınızda farklı bir anlam taşıyan özel fırça darbeleri yaşam alanlarınızı hareketlenecek.

Evin Havasını Değiştirecek Boya Önerileri

Duvarlarınızda metalik yansımalar görmek istiyorsanız kumlu metalik doku içeren boya tercihi ile yer yer parlak yer yer de mat bir görüntü elde edebilirsiniz.

İncinin kendine has pırıltısı ve asaletini duvarlarınıza yansımasını istiyorsanız sade ama etkileyici renk tonlarını tercih edebilirsiniz.

Yaşam alanlarınıza adeta bir tablo görünüm vermek için ise renklerin arasına çakıl taşları serpiştirilmiş hissi uyandıran dalgalı doku olarak tanımladığımız boyalardan seçebilirsiniz.

İçinde varak olan boyalar sayesinde de sarayların ihtişamını salonlarınıza taşıyabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir