2024 Kışlık Uzun Eteklerle En Yeni Kombinler

2024 Kışlık Uzun Eteklerle En Yeni Kombinler

Betül Gedik Etek Kombinleri

Moda influencer’larından Betül Gedik’ten ilhamla 2024 kış sezonuna damga vuracak en güzel uzun etek kombinlerini bir araya getirdik. Gedik’in birbirinden güzel etek modellerine yaptığı şık dokunuşlar size de ilham olacak. Pilelilerden trikolara, ışıltılı tasarımlardan desenlilere pek çok etek modelini kendi çizgisini bozmadan yorumlayan influencer’ın en son stillerine gelin birlikte bakalım…

Betül Gedik Pileli Etek Kombinleri

Pile Aşkına

Betül Gedik, camel-bej ve siyah beyaz uyumunu pililerin gücüyle yeniden ortaya çıkarıyor. Ton sür ton olarak kombinlediği bej pilili eteği topuklu çizmeler ve triko kazak ile eşleştirirken zincir askılı çantaya ile şık bir dokunuş yapıyor. Siyah pile detaylı eteği postal bot ile kombinleyerek yine kendine has elegan bir görüntüye kavuşuyor.

Betül Gedik Desenli Uzun Etek Kombinleri

Desenlerin Gücü

Kışın en güzel desenleri eteklere bir ayrı yakışıyor. Tabi ki Betül Gedik’te bu desenleri en güzel şekilde kullanarak kendine yakıştırıyor. Leopar desenli eteği, önden düğmeli üst ve postallarla; mint renkli ekose eteği kahve balon kol, yakası bağlamalı bluz ve topuklu bootielerle, karışık desenlere sahip eteği ise omuz kısmında ışıltılı detaylar bulunan sweat ve çorap çizme ile kombinleyerek harika stillere imza atıyor.

Betül Gedik Triko Etek Kombinleri

Triko Sıcaklığı

Gerek renkleri gerek dokularıyla kış aylarının vazgeçilmezi triko eteklerin sıcaklığı önce kalplerimizi ısıtıyor. Betül Gedik’te bu sıcaklığı yaptığı şık kombinlerle biraz daha artırıyor. Bordo triko etekli takımı aynı renk ayakkabı ile eşleştirirken, şal ve çanta seçimini bej tonlarından yana kullanıyor. Triko etek, hırka ve şalın lacivert olduğu diğer kombinde spor ayakkabı ve çantasını yeşilden yana kullanarak kontrast uyum yakalıyor.

Göz Alıcı Işıltılı Stiller

Abiyelerde görmeye alışık olduğumuz ışıltıları günlük hayatın koşturmacasında giyeceğimiz eteklere uyarlanmasına ne dersiniz? Betil Gedik yapmış ve gayet de güzel görünüyor. Farklı renklere sahip ışıltılı etekleri; buklet ceket, boğazlı triko kazak ve desenli hırka ile kombinleyerek bu sefer de geceden gündüze geçiş yapıyor.

Siyah Tüller

Kim demiş tül etekler yazın giyilir diye? İşte Betül Gedik’ten dantel detaylı tül eteklerle kış stilleri… İlk kombinde siyah tül eteği boğazlı triko kazakla eşleştirirken; ikicisinde deri ceket ve postallarla bir araya getirerek oldukça sıcak bir görüntüye imza atıyor.

Betül Gedik Bej-Beyaz Uzun Etek Kombinleri

Bej-Beyaz Deyince…

Betül Gedik’le özdeşleşen tonlar deyince akla ilk gelen bej ve beyaz. Beyaz etekli takımları bej şallarla buluşturan, altın ışıltılı aksesuarları kombinlere dahil eden, ayakkabı ya da çantalarda yine bej detay içeren modelleri tercih eden ismin, kış kombinleri de göz dolduruyor.

Betül Gedik Kahverengi Etek Kombinleri

Kahve Tonları Onun İşi

Acı kahve, toprak rengi, badem ve dahası… Her hava koşulunda şıklığını koruyan kahverengiyle kombin yamak da Betül Gedik’in işi. Sıcacık bir kahve gibi iç ısıtan, toprak gibi tüm stresi çeken etek kombinleri de doğadan aldığı ilhamla gördüğü ilgiyi fazlasıyla hak ediyor.

Betül Gedik Etekli Takımlar

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir