2023 Ramazan Ayına Özel Hazırlanan Kapsül Koleksiyonlar

2023 Ramazan Ayına Özel Hazırlanan Kapsül Koleksiyonlar

Nuum Design ve Melike Tatar Ramazan Özel Koleksiyonu ( Leena Labady - Zahraa Berro)

Ramazan’ın ruhunda var; mütevazı giyinmek… İftar davetleri ve teravih namazı için gidilen camilerde en ideal kıyafet ebetteki en konforlu, yalın ve sade olanı.

Bu mübarek ay boyunca ‘daha azı daha fazladır‘ mottosuyla hareket edin ve bunu önce gardırobunuza yansıtın. Bu Ramazan’da sade ve zarif elbiseler için H&M’e bakın. Mango’nun Ramazan özel koleksiyonundaki uzun vadede giyebileceğiniz takımlara yatırım yapın, teravih namazı için ise rahatlığı şıklıkla birlikte sunan ferace ve kaftanlara. Gelin bu Ramazan özel koleksiyon çıkaran markalara bir göz atalım…

Modamerve Ramazan Özel Koleksiyonu

Gri Ferace Elbise
Zümrüt Ferace

Modamerve’den Zarif Ferace Stilleri

Hem ferace hem ferace-elbise tasarımlarıyla iftar sonrası teravih namazına giderken giyebileceğiniz bu harika parçalar, Ramazan’da tesettürlü kadının olmazsa olmazı. Giy çık konforu, gösterişten uzak şık detayları ve Ramazan ayına özel indirimleriyle gardırobunuzda yerini almalı.

Mango 2023 Ramazan Koleksiyonu

Saten Gömlek Tunik
Saten Pantolon
Desenli Uzun Gömlek
Desenli Palazzo Pantolon

Mango’dan Takım Ruhu

Mango Ramazan koleksiyonunda gömlek-tuniklerin upuzun boyları ve pantolonların bol kesimleri, iftar daveti şıklığını konforla buluşturuyor. İster ayrı ayrı ister bir arada kombinleyebileceğiniz bu tasarımlar, Ramazan sonrası bayram şıklığı için de tercih edilebilecek türden.

H&M 2023 Ramazan Koleksiyonu

Düğüm Detaylı Elbise
Pilili Elbise

H&M’den Tek Parçada Ramazan Şıklığı

H&M Ramazan özel koleksiyonu iftar ve teravih şıklığı için pek çok seçeneğe sahip. Birbirinden şık kaftanların, düğüm detaylı ya da pilili elbiselerin, balon kol gömleklerin, blazer ceketlerin, desenli ya da tek renk bol pantolonlar ve bunlarla takım olabilecek uzun tuniklerin yer aldığı koleksiyon aynı zamanda baharı çağrıştıran mavi, turkuaz, pembe ve turuncu renkler hakim.

Refka, Nuum Design ve Melike Tatar Ramazan Özel Koleksiyonu

Refka Gri Çiçekli Elbise
Nuum Design Pembe Elbise
Refka Mercan Elbise

Ramazana Özel Koleksiyon Çıkaran Markalar

Bu sezon Refka’dan Nuum Design’e pek çok marka Ramazan’a özel koleksiyon çıkarıyor. Desenli ya da tek renk elbise ve feraceler, üçlü aerobin takımlar sade ve yalın halleriyle bu mübarek ayın maneviyatına uyum sağlıyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir