Servet Ödemeden Tatilin Tadını Çıkarabileceğiniz Özel Havuzlu Villalar ve Fiyatları (2023)

Servet Ödemeden Tatilin Tadını Çıkarabileceğiniz Özel Havuzlu Villalar ve Fiyatları (2023)

Muhafazakar Villa

Yaz gelmiş; güneş tüm cömertliği ile göz kırpıyor, plajlarda şemsiyeler bir bir açılmış herkesin içinde ise tatil heyecanı başladı. Kalabalıktan uzak ailece sakin bir tatil arayışında olanlar yollara koyuluyor, ver elini özel havuzlu villalar! Burada uzayan açık büfe sıraları, kalabalık asansörler, gürültü yok. Kuş seslerinin halen duyulduğu bu saklı destinasyonlarda doğanın sesleri özel havuz konforu ve rüzgâr ise tüm cömertliğiyle konuklarını bekliyor.

İşte Türkiye’nin farklı bölgelerinden seçtiğimiz servet ödemeden 1 hafta konaklayabileceğiniz özel havuzlu villa seçenekleri.

Korunaklı Villa

Fethiye’de Havuzlu ve Jakuzili Villa

Fethiye’de konumlanan özel havuzlu ve jakuzili bu villa da endişelerinizi unutun ve jakuzide rahatlayın. Oldukça geniş bahçe ve korunaklı sonsuzluk havuzu, yemyeşil bir atmosferde konumlandırılan özel yapısı ve her odası havuz terasına açılan mimarisiyle daha ilk adım attığınız andan itibaren yüzünüzde tebessüm uyandıracak detaylara sahip villa tüm yıl iple çektiğiniz tatilinize ev sahipliği yapacaktır. 2023 yılında yapılan ve hizmete geçen villada tüm eşyaların yepyeni olaması da villanın en önemli artılarından biri.

  • 4 Kişilik bir aile için 04-08 ve 08-08 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 16.419 ₺

Muhafazakar Villa 2023

Fethiye Faralya’da Havuzlu Villa

Kabak koyu ve balkonundan denizi gören özel yüzme havuzlu villanın etrafı yarı korunaklı kargılar ile çevrilmiştir. Villanın hemen önünde kabak koyuna ve kabak şelalesine giden likya yolu bulunmaktadır. Aracınız ile kabak plajına 10 dk mesafade ulaşabileceğiniz villanın hemen yanında 50m restaurant ve 60m market bulunmaktadır.

  • 4 Kişilik bir aile için 02-09 ve 07-09 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 17.500 ₺

Muhafazakar Villa 2024

Kaş Kalkan’da Korunaklı Villa

Son yılların en yüksek tatil fiyatlandırmalarıyla karşılaşırken hem cep yakmayan hem de konforlu tatil planlamak iğneyle kuyu kazmakla eşdeğer diyebiliriz. Ancak bazı zamanlarda karşımıza çıkan kısa süreli fırsatları hemen değerlendirerek cazip fiyatlarla keyifli bir tatil yapmak da mümkün. Kalkan’daki korunaklı villa da o fırsatlardan biri olabilir. Zeytin ağaçlarının içinde, doğayla baş başa kalırken sevdikleriniz ve ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz, konaklayanların konforunun ön planda tutulduğu, bahçesinde vakit geçirirken özel hayatı korumak adına gerekli tüm önlemlerin alındığı villada tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • 4 Kişilik bir aile için 14.09 ve 19-09 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 19.852 ₺ yerine 18.243₺ 

Bodrum Muhafazakar Villa

Kaş’ta Deniz Manzaralı Korunaklı Villa

Kaş’ın Sısla mevkiinde konumlanan villa 2022 yılında tamamlanarak hizmete sunulmuş. Kaş merkeze 10 km mesafede bulunan villa kalabalıktan uzak doğayla iç içe ve harika bir deniz manzarasına sahip. Ayrıca Üzüm İskelesi adlı işletmesi olmayan bakir plaja 500 metre. Villada 2 yatak odası bulunup, kapasite olarak 4 kişilik ekstra 1 kişi alınabilir.

  • 4 Kişilik bir aile için 26.09 ve 01-10 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 18.418 ₺ 

Alternatif Villa

Havuzu Dışarıdan Görünmeyen Lüks Villa

Şehrin gürültüsünden uzakta ve merkeze yakın sakin bir tatil mi arıyorsunuz? Antalya Kaş’ta bulunan bu villa tam size göre!

Ailelere için özel olarak tasarlanmış taş ve ahşap mimariye sahip, korunaklı, lüks mobilyalı jakuzili tatil villası siz değerli konuklarını bekliyor. 2022 yılında faaliyete geçen villa doğa ile iç içe bir yapıya sahip olup yılın tüm yorgunluğunu atabileceğiniz ideal bir villadır. Merkeze 2km, marketlere 300mt. denize 800mt. dünyaca ünlü Kaputaş plajına 2,5km mesafededir.

  • 4 Kişilik bir aile için 14.09 ve 19-09 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 21.840 ₺ yerine 19.880 ₺ 

İslami Korunaklı Villa

Kayaköy’de Havuzlu Taş Villa

Türkiye’nin tatil beldeleri arasında yer alan Muğla ilinin Fethiye ilçesi Kayaköy’de bulunan havuzu ve bahçesi dışarıdan görünmeyecek şekilde şık ahşap unsurlarla dizayn edilmiş bu villada hayalinizdeki tatili gerçekleştirmek için her şey düşünülmüş.

  • 4 Kişilik bir aile için 29.09 ve 04-10 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 22.804 ₺

Kaş’ta Bahçeli Korunaklı Lüks Villa

Kalkan Ulugöl mevkiinde , merkeze ve denize 2 km uzaklıkta, yapımı 2023 yılında tamamlanan bu modern villa bahçeli ve korunaklı bir yapıya sahip. Villa da 2 yatak odası ve jakuzi bulunup 5 kişilik konaklamaya müsaittir. Sessiz sakin ve korunaklı yapısıyla misafirlerine gözlerden uzak, yeşillikler içerisinde tatil yapma imkanı sunuyor.

  • 4 Kişilik bir aile için 28.09 ve 03-10 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı

İslami Villa

Kalkan’da Özel Havuzlu Şık Dekorasyonlu Villa

Kalkan Yalı mevkiinde 2+1 5 kişi kapasiteli etnik harman tuğla villa ile dekore edilmiş villa 7 metreye 5 metre havuzlu , full deniz manzaralı olup Kalkan’da eşi benzeri olmayan bir yapıya sahip.

Kaş Antalya Muhafazakar Villa

2 Yatak odalı 2 ebeveyn banyolu ve mutfağında her türlü araç gereci bulabileceğiniz kendi evinizin konforunda sizlerle.

  • 4 Kişilik bir aile için 14.09 ve 19-09 2023 tarihleri arasında konaklama fiyatı 26.572 ₺ yerine 24.265 ₺ 

Tüm bu konaklama seçeneklerini görmek ve hemen iletişime geçmek için www.airbnb.com.tr ‘yi ziyaret edin.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir