Yeni Nesil İhtişam!

Yeni Nesil İhtişam!

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2015

25 yaş ve altı gençler, yeni neslin ihtişamını yaşatacak!

Klasik tarzı yeniden yorumlayan kıyafet ve aksesuarlarla şimdi gençliğe övgü zamanı… 2015 yılının en genç ve trend parçalarını bir araya getirdik. Taşıması pek kolay olmayan, yeni sezon koleksiyonlarından seçtiğimiz bu parçalarla 2015 yaz sezonu davetlerine damgayı yeni nesil gençler vuracak!

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2015

Gençliğe Övgü

Yere kadar uzanan elbiseler görmeye alışık olsak da yeni sezonda iki ayrı parçaymış gibi duran tek parça elbiselerin saltanatını yaşayacağız. Annah Hariri tasarımları, yeni nesil gençliğin üzerinde keyifle taşımak isteyeceği markaların başında geliyor.

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2015

Kusursuz Stilin Sırrı “Denge”

Yeni nesil ihtişamın en önemli unsuru ‘denge!. Evet, yanlış okumadınız elbise ya da etek fark etmeksizin davet kombinlerinizde denge kurallarına dikkat edin. Kıyafet, eşarp ve aksesuar seçimlerinizde dikkati tek bir noktaya toplamaya özen gösterin.

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2015

Gençliğin Zarafet Kuralı “Minimal”

Kayra 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonunda en çok sevdiğimiz parçaların arasında davet elbiseleri yer alıyor. Davet elbisesi seçimlerinde gençliğin zarafet ipucu tek kelimede gizli: minimal.

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Parlamaktan Korkma

Boncuk işlemeler, nakışlar ve pulları bir arada kullanmak için gece davetlerinden daha uygun bir zaman olamaz. Tabii parıltılar ve işlemeler yeterince dikkat çekici olduğundan, eşarbınızı ya da şalınızı abartıdan uzak renklerde seçerek dengeyi yakalayabilirsiniz.

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Doğru Dış Kıyafet Seçimi

Unutmadan tesettürlü gençlere bir de uyarımız var! Parıltılı ya da minimal şıklığınızı sadece ve sadece davet yerinde kadınlarla dolu ortamlarda kullanma kuralını ihlal etmeyin! İşte bu yüzden hangi abiye kıyafeti seçerseniz seçin dış mekanda dış kıyafetinizden taviz vermeyin!

Genç Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2015

Abiye kıyafetlerinizin üzerine her gencin dolabında mutlaka olması gereken incecik ferace ya da abaya tercih edebilirsiniz. Bizden söylemesi!

Feraceci 2015 Modelleri

Yorumlar

“Yeni Nesil İhtişam!” için bir cevap

  1. […] İşte yeni nesil ihtişam ve gençlere özel abiyeler…. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir