Cilt Lekeleri İçin Doğal Çözümler

Cilt Lekeleri İçin Doğal Çözümler

Cilt Lekeleri İçin Doğal Çözümler

Doğum sondasında kalan, sıcaktan, denizden ya da güneşten zarar gören cildimiz için artık bakım vakti! Cildinizi sonbahara hazırlayacak ve oluşan lekeleri gidermeye yardımcı olacak doğal bakım önerileri YesilTopuklar.com’da!

Ciltte oluşan lekeler hepimizin ortak sorunu… Güneş lekeleri, doğum lekeleri, çiller, yanık ve ameliyat izleri gibi pek çok cilt sorununa artık doğal bir cilt bakım çözümü var!

Yazı bitirmeye hazırlanırken, cildinizi de sonbahara hazırlamalı ve sıcaktan yorulan cildinizi eski haline getirmeye karar vermelisiniz. İşte evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz ve farklı cilt lekelerine doğal bakım kürü tarifleri

Cilt Lekeleri İçin Doğal Çözümler

Yüzdeki Doğum Lekeleri için Bakım Kürü

  • Malzemeler:
  • Kayısı reçinesi
    Gül suyu

Yapılışı: Bir kaba kayısı reçinesinin üzerine çıkacak kadar gül suyu ilave edin. İki hafta kadar bu karışımı bekletin. Bekleyen bu karışımı ılık bir yerde süzün. Bununla hergün cildinizi silin.

Cilt Lekeleri İçin Doğal Çözümler

Yüz Bölgesinde Oluşan Lekeler için Bakım Kürü

  • Malzemeler:
  • Yarım fincan tuzsuz badem (taze de olabilir)
    Yarım limonun suyu
    Yarım fincan süt1 çay kaşığı tatlı badem yağı

Yapılışı: Süt ve bademi bir kaba koyun. Ocağa alın ve bu ikisini kaynayana kadar ocakta tutun. Kaynayan karışımı süzün ve blandıra koyun. Üzerine limon suyu, badem yağı ve 2 çorba kaşığı sıcak süt ekleyin. Bu karışımı boza kıvamına gelecek şekilde blandırdan geçirin. 30 dakika cilt üzerinde bekletin.

Not: Buna ilaveten salatalığın suyu ile hergün cildinizi silerek de etkiyi arttırabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir