2024 Yılı Mezunlarına 4 Farklı Renk Mezuniyet Kombini

2024 Yılı Mezunlarına 4 Farklı Renk Mezuniyet Kombini

Touche Siyah Elbise (Seda Nur Gümüş) - Nalan Alageyik Siyah Elbise(Hüly Aslan)

Mezuniyet sürecinizde deklanşör hızla kapanıp açılırken başrolde olacağınız elbiseler; cüppenin içinde de, tek başına da size hoş bir siluet kazandırıyor. Hayatınızın bu en anlamlı gününde zarif bir görünüm isteyenler için siyah elbiseler, çabasız bir şıklık sunuyor. Kurtarıcı renk siyah yerine farklı tonların ışıltısını yansıttığı elbise ve takımların sunduğu zarafet ise bir başka oluyor. Bu şık tasarımlar renkleriyle göz alıcı bir görünüm, detaylarıyla kusursuz bir stil vadediyor. Gelin 2024 yılı mezunları için moda influencer’larından ilhamla 4 farklı renk mezuniyet kombinine birlikte bakalım…

Senna Design Su Yeşili Takımlar (Betül Gedik)

Turkuaz Tonları ile Su Gibi Bir Gün

Gök renginin bin bir çeşitlemesini bünyesinde taşıyan turkuaz, mavi ve yeşil renklerin tüm açılımlarını yansıtıyor. Turkuaz rengi seçen kişiler, dikkat çekici ve başkaları üzerinde otorite kurabiliyor. Kıyafetlerinize ve size canlılık katan turkuaz renk, konsantrasyonunuzu da artırıyor.

Moda influencer’larından Betül Gedik’in özel gününde tercih ettiği turkuaz takımlar da, mezuniyet töreni için kıyafet arayışında olanlara özellikle rengiyle ilham veriyor. Senna Design markasından seçtiği etekli takımı; metalik ayakkabı, turkuaz renk şal ve çanta ile kombinleyen Gedik, cüppe içinden de giyilebilecek sade bir görünüm sunuyor. Yakasındaki detayla öne çıkan turkuaz pantolon ceket takımda da yine aynı çantayı kullanırken ayakkabı ve şal rengini bej tercih ediyor.

Yusra Collection Pembe Elbise(Sena Sever) - Touche Pembe Elbise (Demet Erdenci)

Toz Pembe Hayalleriniz Gerçeğe Dönüşsün

Kimi zaman şeker tatlılığı kimi zamansa pudra naifliği, değişmeyen tek şey 2024 mezuniyet törenlerinde de tercih edilecek en güzel rengin pembe olduğu. Tavrıyla her zaman zarif bir şıklık sunan pembe, sezonda çıtasını iyice yükseltiyor. Sadece romantik ve tatlılıkla sınırlandırılmayan bu renk, güçlü ve karakteristik duruşlarla karşımıza çıkıyor.

Toz pembe hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek kombinler de Sena Sever ve Demet Erdenci’den geliyor. Yusra markasının pembe elbisesini bilekten çapraz bağlamalı, fiyonk ve zımba detaylı babetlerle kombinleyen Sena Sever 2024 mezunlarına ilham olurken; Touche koleksiyonundan seçtiği pembe pelerin detaylı elbiseyi vinil sandalet ve inci çanta ile kombinleyen Erdenci’de zarif bir stile imza atıyor.

Senna Design Mavi Takım ve Elbise (Betül Gedik)

Mavinin Ferahlığı Bir Ömür Sürsün

Masalsı ve romantik mavi; ilhamını zaman zaman uçsuz bucaksız denizlerden, zaman zamansa gökyüzünden alıyor. Tasarımları bambaşka bir siluete büründüren, gerçeküstü bir dünyadan kopup gelen mavi her parçaya ayrı güzellik ve ferahlık katıyor.

Betül Gedik, bu kez de 2024 mezunlarına ilham olacak iki farklı mavi stille karşımıza çıkıyor. Zaman ve mekan tanımayan yerle gök arasında bir yerlerde ki maviyi baştan aşağı kombinlerine dahil ediyor. Pantolon ceket takım da, elbise de mevsime uygun tasarlanan incecik ferah ve hafif kumaşlarıyla güçlü ve kozmopolit görünümlerin bir numarası oluyor.

SBL Design Mor Elbise (Aybüke Nur Demirci) - Senna Design Mor Elbise (Betül Gedik)

Mor Renkle Heyecanın Yatışsın

Mor renk asalet, lüks, zenginlik, itibar ve huzuru simgelerken; ayrıca rahatlatıp sakinleştiriyor. İşte bu yüzden mezuniyet heyecanını yenmek isteyenler mor renge daha çok yöneliyor. Kombinlerken genel olarak ilk akla siyahla tamamlamak gelse de bilinenin aksine kendine yakın tonlarla bir araya gelmeye can atıyor. Tıpkı Aybüke Nur Demirci ve Betül Gedik’in mor kombinleri gibi…

SBL markalı elbiseyi mor renk şal ve daha koyu tonlarda babetle kombinleyen Aybüke Nur Demirci yeni mezunların kalbini çalacak bir stil yakalıyor. Betül Gedik de mor renk ile yine ton sür ton bir kombin yapıyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir