Tuğba Venn Pardesülerinde Denim Şıklığı

Tuğba Venn Pardesülerinde Denim Şıklığı

Tuğba Venn 2014 Kot Pardesü Modelleri

Tuğba Venn tüm hanımlar için, farklı kumaşlarla pardesü modellerine yer verirken, yeni sezonla birlikte yazın en çok tercih edilen denim pardesü modellerinde bir çok tasarıma imza attı. Tuğba Venn her mevsim denim şıklığını sadece pardesüde değil, diğer bütün parçalarda da göstermekte.

Tuğba Venn 2014 Kot Pardesü Modelleri

Tuğba Venn tesettür ekseninde mütedeyyin ve muhafazakar hayat tarzını benimseyen hanımefendilerin stil giyinme ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap vermekte. Tuğba Venn’in denim pardesü modelleri, özenle seçilmiş bir taraftan sadelik çizgisinde modeller oluşturulurken, bir taraftan da cepler, düğmeler, kemerler, manşetler ve farklı etek boylarıyla, tercih yelpazesini daha geniş tutmakta.

Tuğba Venn 2014 Kot Pardesü Modelleri

Özellikle ince kotlar günlük hayatın sadeliğini ortaya koyar. Tuğba Venn’in pardesülerindeki denim şıklığı detaylarla daha da ortaya çıkmakta. Kalite sadece kumaş ve dikişten ibaret değildir. Kalite ne sıradan bir kreasyon, ne de abartılı şatafat çılgınlığıdır. Kalite trendlerde kendinden söz ettiren pardesü modellerinin yansıttığı şıklık ve zerafetle ölçülmelidir.

Tuğba Venn 2014 Kot Pardesü Modelleri

Bu yaz rahatığı ve şıklığı içinde barındıran bir denim pardesümüz olsun istiyorsanız eğer, Tuğba Venn‘in 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu‘na bakmadan geçmeyin.

Tuğba Venn 2014 Kot Pardesü Modelleri

Tüm eşarp ve şallarla en kolay kombinlenen denimler, bu yaz size elegan bir görüntü de sağlayacaktır.

Yorumlar

“Tuğba Venn Pardesülerinde Denim Şıklığı” için bir cevap

  1. […] Tuğba Venn muhafazakar çizginin önemli temsilcilerinden biri olup, tesettür giyimde şık koleksiyonlarıyla özel bir marka. Tuğba Venn 2014 İlkbahar Yaz pardesü modelleri muhafazakar hanımefendilerin favori olarak gördüğü koleksiyonlar arasında… […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir