Tatil Hayali Kuranları Harekete Geçirecek 5 Muhafazakar Otel

Tatil Hayali Kuranları Harekete Geçirecek 5 Muhafazakar Otel

Muhafazakar Tatil Beldeleri 2021

Pandemi tüm hayatımız gibi psikolojimizi de etkilemeye devam ediyor. Güneşin en güzel yüzünü gösterdiği, tatil planlarının yapılmaya başlandığı harika bir dönemde, vaka sayılarındaki artış sebebiyle ülkece tam kapanmaya gitmek zorunda kaldığımızdan, özellikle bayrama göre planladığımız tatil hayali de suya düşmüş oldu!

Fethiye Babadağ

Peki bu dünyanın sonu mu? Elbette ki hayır! Aslında bu, güzel günlere ne kadar yaklaştığımızın da bir habercisi, daha ilk haftadan vaka sayılarında yarı yarıya bir azalma kaydetmemiz, bizi bekleyen kocaman bir yaz için hayalden öte harekete geçmemiz gerektiğinin de bir göstergesi.

Antalya‘da Babutsa yemeden, Fethiye‘nin meşhur Babadağ‘ından fotoğraf paylaşmadan, Ölü Deniz‘in eşsiz kumsalında denize girmeden yaz yaşanır mı?

Babutsa Meyvesi

Ramazan ayı ile ferahlayan ruhlarımızı, bayram sonrası karşılayacağımız yaz ile de bedenlerimizi beslemeye kararlıyız. Salgının yadsınamaz etkilerini unutup, kendimizi yenileyebileceğimiz bir tatil planı için ilk adımı HelalTatil.com.tr ile atıyoruz. Sosyal mesafeyi korumak ve maksimum hijyen şartlarını sağlamak için personel eğitiminden yeni yatırımlara kadar bir çok alanda yeniliklere imza atam muhafazakar otellerle sizde bu yaz hem sağlıklı hem de güvenli bir tatil yapabilirsiniz.

Ölü Deniz Fethiye

En İyi Fiyat Garantisi

Yeşiltopuklar olarak tüm bu otellerde yapacağınız rezervasyonlar için “En İyi Fiyat Garantisi” veriyoruz. İşte müşteri yorumları, kalitesi, yüksek konforu ve ulaşılabilir fiyatları ile öne çıkan 5 ideal muhafazakar otel;

Bu otellerde yapacağınız tüm rezervasyonlarda Yeşiltopuklar’a özel, başka hiç bir yerde olmayan ekstra indiriminiz mevcuttur. Bunun için otellerin altına bıraktığımız fiyat linklerine tıklayabilir veya (0252) 424 01 94 numarasını arayabilirsiniz.

Selge Beach Resort

Selge Beach Resort & Spa

Antalya Manavgat/Kızılağaç’da bulunan Selge Beach Resort & SPA Hotel, ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor. 106 metre uzunluğunda, 80 metre genişliğinde özel plaja sahip olan otelde 9 farklı oda seçeneği bulunuyor. Otelde bay, bayan ve çocuk kullanımına açık alanlara ek olarak ortak kullanım imkanı sağlayan bölümler de mevcut.

2017’de “En İyi Alkolsüz Otel” ödülünün sahibi olan Selge Beach Resort & SPA Hotel, bay ve bayanlar için ayrı bölümlerde sunulan havuz, plaj, güzellik merkezi, masaj, jakuzi, hamam, sauna, dinlenme ve fitness alanı bulunuyor. Bununla birlikte aileler için özel olarak hazırlanan; ortak havuz, plaj ve kafelerde de geleneksel adetlere uygun hizmetler sağlanmaktadır. Çocuklara özel çocuk havuzu, mini kulüp, oyun merkezi ve bahçe bulunan otel tam olarak aile dostudur.

Bilgi için; (0252) 424 01 94

Wome Deluxe Antalya

Wome Deluxe Hotel

Antalya Alanya’da bulunan tesis lüks tanımının karşılığını tam olarak veriyor. Yüksek konfor barındıran odaları ile dört dörtlük bir otel olan Wome’da toplam 535 oda bulunuyor. Ailenizin genişliğine veya aradığınız konfora göre farklı odalarda konaklayabilir, deniz veya orman manzaralı oda seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Otelde bayanlara özel açık ve kapalı havuz, plaj, spa merkezi, sauna, buhar odası, hamam vb. gibi olanaklar bulunuyor. Otel bayanlara özel plajına %100 tam korunaklılık garantisi de veriyor. Otelde her şey dahil sabah, öğle ve akşam yemeklerin yanı sıra ara öğünler ve alacağınız içeceklerde ücretsizdir.

Bilgi için; (0252) 424 01 94

Algora Hotel

Algora Halal Hotel

Antalya Alanya’da bulunan otel alkolsüz ve her şey dahil konsepti ile hizmet veriyor. Yüksek konforlu odalarında her türlü imkanı sunan otelde 32m2’den 155m2’ye kadar oda seçenekleri bulunuyor. Çocuklar özel kulüp ve etkinlik alanına sahip tesiste ayrıca bayanlara özel korunaklı havuz, hamam, sauna, spa vb. mevcut. Otelin tek dezavantajı plaja sıfır olmaması, 8dk’lık yürüme mesafesinde yer almasıdır.

Bilgi için; (0252) 424 01 94

Katranci Park

Katrancı Park Otel

Fethiye’de bulunan otelde 0-11 yaş ücretsiz ve her şey dahil konsept ile hizmet veriyor. Fethiye’de bulunan muhafazakar otellere göre bir adım öne çıkan tesis, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunuyor. 106 odası bulunan otelde bayanlara özel, açık ve sessiz havuz eğlenmek, dinlenmek ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için hizmet veriyor. Ayrıca otelin sunduğu ücretli ve ücretsiz aktivitelere ek olarak Fethiye merkezinde de gün boyu farklı faaliyetlere de katılabilirsiniz.

Bilgi için; (0252) 424 01 94

Zehra Tatil Koyu

Zehra Tatil Köyü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan tesis her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor. Bayanlara özel havuz ve plajı bulunan tatil köyünde Ölü Deniz’e komşu 10.000m2 lik bahçe içeresindedir. Kişi sayısında göre 7 farklı oda seçeneği bulunan otelde yemek servisleri açık büfe olarak yapılıyor. Plaja 20dk mesafede olan otelin manzarasında ise yamaç paraşütü ile ünlenmiş Babadağ bulunuyor.

İçeresinde aqua park ve çocuk oyun alanı bulunan otel, fiyat olarak da oldukça makul.

Bilgi için; (0252) 424 01 94

Bu oteller hakkında daha geniş bilgi almak ve Yeşiltopuklar’a özel indirimli rezervasyon fırsatını değerlendirmek için şimdi Helaltatil.com.tr’ye göz atabilir veya (0252) 424 01 94 numarasını arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir