Baharı Müjdeleyen Ferah Renklerle İçinizi Açacak Kombinler

Baharı Müjdeleyen Ferah Renklerle İçinizi Açacak Kombinler

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

İlkbaharın en cool stil kodlarıyla havalı kombinlere imza atma zamanı..

Renk dozunu arttıran her zaman yıldız olmayı başaran parçalarla, sokakta bir o kadar şık bir o kadar konforlu tesettür kombin modellerine kucak açın. Güneşli bir bahar gününde serin stil duruşlarına yönünüzü çevirmek için takipte kalın. İşte baharı müjdeleyen ferah renklerle içinizi açacak birbirinden harika tesettür kombinler!

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

Tunik: Elif Eser – Satın Al

Kombinlere Pozitif Etki Romantik Pembe Tunik

Yıldız ünvanı kazanan parçalara yumuşak tonlarıyla pembeler adapte oluyor. Çizgili gömlekler, çiçek desenli tuniklerle şeker tadında bir kombin hazırlamak çok zevkli olacak. Tesettürlü kadının günlük hayatında sıkça yer eden tuniklere yansıyan pembeler, ton sür ton için en ideal renk. Sezonun kurtarıcı parçası denimlerle de iyi bir ikili olan toz pembe gömlekler, bahar günlerinin potifiz enerjili duruşunu yansıtacak.

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

Kap: Kayra 2018 İlkbahar Yaz

Konforlu Kırmızıya Ferah Beyaz Yakışır

Kırmızıya her zaman feminen bir iddia yüklemek yanlış olur. 2018 İlkbahar/Yazı sezonunda konforlu halleriyle çekim alanına giren kırmızılar, günlük hayatın en sportif kombinlerine uyum sağlıyor. Yanına kattığı beyazla beraber son derece ikonik kimliğe bürünen ikiliyle stil oyunlarına siz de hazırlanın. Beyaz bol pantolonlarla kırmızı sweatler, beyaz gömlekler ya da elbiselerle kırmızı yağmurluklar… Beyazın ferahlığıyla bütünleşen tutkulu kırmızının bir aradaki enerjisine kendinizi kaptırın.

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

  • Kombin Detayları:
  • Elbise: Network 2018 İlkbahar Yaz- 879.00 TL
  • Terlik: Mango 2018 İlkbahar Yaz – 99.99 TL
  • Çanta: Mango 2018 İlkbahar Yaz
  • Başörtüsü: Max Mara 2018 İlkbahar Yaz
  • Gözlük: Accessorize 2018 İlkbahar Yaz 69 TL

Organik Stil İçin Bembeyaz Elbise

Kışın karanlık günleri artık geride kaldı. Güneşin, canlanan doğanın tadını hiç korkmadan bembeyaz kombinlerle kutlayın. Beyaz yağmurluklar, beyaz etekler, beyaz gömlekler ve en sevilesi bembeyaz elbiseler. Baştan aşağı beyazın ferahlığıyla tamamlayacağınız kombinlerde, pamuklu kumaşlar, şifonlar size eşlik etmeli.

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

Takım: Butik Minya – Satın Al

Mavi Bol Pantolonla Gökyüzünden Yeryüzüne

2018 İlkbahar/Yaz sezonunda mavinin en naif tonu koleksiyonlarda kendine yer ediyor. Tesettürlü kadının elegan stilinde harika bir duruşa sahip olacak bu parçayı, ofis stiline uyarlamaya ne dersiniz? Formal görünümünden öte ferah, soft ve şık duruşa sahip yüksek bel bol mavi pantolonlara yine kendi rengindeki kruvaze ceketler, bembeyaz ipeksi gömlekler eşlik etsin. Detaylara ise farklı bir renk katarak bahara selam yollayın.

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

Yelek: Riva Fashion 2018 İlkbahar Yaz

Her Tasarıma Enerji Katan Bahar Sarısı

İncecik gömleklerde, kloş eteklerde, çiçekli elbiselerde, sportif sweatshirt’lerde ve aklınıza gelecek her parçada, güneşin sarısı baharı müjdeliyor. İlkbaharda renk aşımına uğrayan koleksiyonlar, sarının istilasına uğruyor. Sevinç, coşku ve neşe veren bu rengin beyazla, yeşille, turuncuyla hatta pembe ve maviyle olan uyumu, stil oyunlarına imkan tanıyor. Ferah kombinlerin başrol oyunucusu olacak sarı parçalarla kusursuz kombinlere yönelin.

2018 Baharlık Tesettür Giyim Elbise ve Kap Modelleri

Elbise: Riva Fashion 2018 İlkbahar Yaz

Doğanın Taptaze Görünümü Çiçekli Elbise

Doğanın enerjik renk seçimi, maviden yana. Huzurlu ve güvenli tonuyla ceketlere adapte olan umudun mavi yeşil, kombinlere tazelik katacak. Sarıyla, yeşille renk blokları oluşturabileceğiniz mavi, kısa yoldan baharı getirecek.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir