Sonbahar Eküriniz Olacak Parçalar

Sonbahar Eküriniz Olacak Parçalar

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

2016-2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonları hepimizi oldukça heyecanlandırdı. Birbirinden özel tasarımlar tutku uyandırırken eküriniz olacak harika parçalar da esintili havaları sabırsızlıkla bekliyor.

Maskülen trençkotlardan romantik trikolara, hareketli eteklerden minimal elbiselere, sezonun trendleriyle şimdiden tanışın.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

  • Gri Trençkot: İpekyol
  • Kırmızı Trençkot: Zara

Maskülen Trençkotlar

Sonbaharın anahtar parçası yine hiç şüphesiz trençkotlar. Siyah, lacivert gibi klasikleşmiş renkleri geride bırakan toprak tonları yeni sezonda da göz önünde. Feminenlikten bir tık uzakta maskülen havadaki tasarımlar, hatları kesinlikle belli etmiyor. Bir o kadar konforlu kesime sahip yeni sezon trençkotlar sonbaharda eküriniz olacak.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Gri – Ekru Triko: İpekyol

Romantik Trikolar

Sonbaharın renkleri kendini gösterdi. Koyu renklerin yanı sıra göz alıcı tonlar da gönlümüzü fethetti. Pembe ve lilanın romantikliğinin yansıdığı tasarımlar triko kumaşlarla buluştu, sonbaharın esintili havasına ayak uydurdu.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Ekoseli Kap: Kayra

Çizgili ve Ekoseli Parçalar

2016/2017 Sonbahar – Kış’ta yörüngesinden çıkan çizgileri ve ekose desenleri oldukça göreceğiz. Üzerinizden düşmeyecek tasarımlar cool stili ortaya koyarken sonbaharda eküriniz olacak.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Motifli Gömlek: Zara

Modern/Geleneksel Parçalar

Yeni sezonda oldukça göz önünde olan geleneksel motifler, modern kesimlerle kendini gösteriyor. İçten içe bir sıcaklık veren parçalar, dinamik desenleriyle sonbaharda sıra dışı stillere imza attıracak.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri (5)

Pliseli Pelerin – Etek: Kayra

İncecik Pileler

Yaz koleksiyonlarında bayılarak girdiğimiz pileli etekler soğuk havalara uyarlanarak yeniden karşımıza çıkıyor. Sonbaharda eküriniz olacak bu tasarımlar, uzun triko ve ceketlerle bir araya gelerek kombinini de belirliyor. Hatta öyle ki yeni sezonda incecik pileler pelerinler de dahi karşımıza çıkıyor.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Pardösü – Tunik: Kuaybe Gider

Renkli Retro Hareketler

Geçmişten günümüze sadece desenler gelmiyor. Kumaşlar, kesimlerle birlikte retro ruhu da hakimiyet kuruyor. Sıra dışı parçaların, asimetrik kesimlerin ve renk oyunlarının kullanıldığı tasarımlar retro stili ortaya koyuyor.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Etek – Pantolon Takım: Hermes

Takım Ruhu

Yaz sezonunda zirveye taşınan takım ruhu, sonbahar koleksiyonlarının da baş tacı. Kimi zaman dökümlü pantolon ve ceketlerle power suit görünümü oluşturan kimi zaman da etek ceket takımlarıyla gönülleri fetheden tasarımlar şehirli kadının vazgeçilmezi olacak.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Elbise: Gucci

Bordo mu, Kırmızı mı?

Sonbaharda eküriniz olacak tasarımlar bordo mu olsa, kırmızı mı? Tutku uyandıran renklerin vazgeçilmez havası kusursuz kesimlerle buluşunca kimi zaman asi kimi zaman romantik stillere adım attırıyor.

2016 Sonbahar Tesettür Giyim Modelleri

Kap – Pardösü: Stella MCCartney

Eğlenceli Tasarımlara Devam

Yaz sezonunda çok sevdiğimiz eğlenceli tasarımlar sonbaharda da kendini gösteriyor. Gülen yüzlü ifadeler, papatyalı armalar, farklı farklı birçok hareketli figürler. Hepsine bayılacağınız eğlenceli tasarımlar yeni sezonda da eküriniz olmaya devam edecek.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir