İlhamını Kış Güneşinden Alan Kombinler

İlhamını Kış Güneşinden Alan Kombinler

Armine Giyim Modelleri 2016

Ocak ayına günler kala içimizi açan güneş ilham kaynağımız oldu. Şimdi şehirde kış güneşinden ilhamla hazırlanan kombinlerle içinizi ısıtmaya ve enerji seviyenizi yükseltmeye ne dersiniz?

İşte kış güneşinden ilhamla hazırladığımız üç farklı kombin önerisi.

Kış Davetlerinde Güneş Gibi Parlayın

Kim demiş kış demek siyah demek, kahverengi demek diye! Kış mevsiminde beyaz giyinmenin zamanı geldi. Şimdilerle oldukça trend olan kış beyazı parçaları güneşin en güzel tonuyla bir araya getirin.

Sarı Tesettür giyim Kombinleri 2016

Kap: Oscar de la Renta

Güneşli kış günlerinde iyi kesimli beyaz bir elbise ile farklı dokulu sarı tonlarında uzun ceketi bir arada kullanabilirsiniz. Gümüş renkli aksesuarlar ise kombini tamamlayan parçalar arasında yer alıyor.

Kış Ekürisi Beyaz ve Sarı

Kışın her derde deva olan sarı limonlar Dolce & Gabbana koleksiyonuna ilham kaynağı oluyor.

Sarı Tesettür giyim Kombinleri 2016

Çanta Dolce & Gabbana

Sarı ve beyaz uyumuna bu kış siz de kombinlerinizde yer vermelisiniz. Ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız böylesine minimal bir kombin size ilham verebilir.

Çizgini Çek

Desenlerle aranız iyi ise hünerlerinizi kış kombinlerinde de gösterebilirsiniz.

Sarı Tesettür giyim Kombinleri 2016

Kazak: J.Crew / Etek: Marni

Çizgili bir sweatshirt’ün üzerine sarı tonlarında bir kazak tercih edebilir ve pilili bir etek ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Sıcak Renklerle Kışı Isıtın

Dışarıda hava nasıl olursa olsun sıcak renkler bizimle olsun… Kış mevsiminde bu mottodan yola çıkarak sıcak renkleri kombinlerinize yansıtabilirsiniz.

Renkli Tesettür Kombin

Etek: Marni

Marni koleksiyonundan seçtiğimiz iki renkli eteği siyah bluz ve yine Marni ayakkabılarla kombinledik. Siz de önerilerimizden yola çıkarak kış güneşinin içimizi ısıtan enerjisiyle renkli kombinler hazırlayın!

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir