2023 Yaz Tatili Bavulunuzda Yanınızda Mutlaka Olması Gerekenler

2023 Yaz Tatili Bavulunuzda Yanınızda Mutlaka Olması Gerekenler

Betül Gedik Yaz Tatili Kombinleri

Yaz mevsimi yaklaşırken yılın stres ve yorgunluğunu atmaya, havamızı değiştirmeye, yeni yerler görmeye kısaca tatile olan ihtiyacımız da kendini belli etmeye başlıyor. Uçak biletleri, seyahat planları, kalınacak oteller ayarlandıktan sonra sırada tatile gitmenin en keyifli ilk adımı: Bavul hazırlamak. Gideceğiniz yere, o bölgenin hava ve yaşam tarzına göre yanımıza alacaklarınız değişse de bazı temel parçalar her seyahatimizde listenin demirbaşı olarak yerini koruyor. Bizde tatil sırasında ihtiyaç duyulan parçalardan ilhamla yılın en keyifli dönemini başlatacak önerileri bir araya getirdik.

Feyza Hakyemez Başar'dan Bavul Hazırlama

Bavul Alırken ve Hazırlarken Neler Dikkat Etmeli?

İster kısa bir kaçamak ister uzun bir seyahat olsun evden çıktığınız andan itibaren size eşlik edecek bir bavul, tatilin ilk ihtiyacı. Sadece kıyafetlerinizi değil tatile dair tüm anılarınızı da koruyacak bavullardan beklenti yüksek. Şık ve fonksiyonel olduğu kadar havalimanlarında karşılaşacağı muamelelere elinden geldiğince direnecek güvenlikte olmalı.

Bir pratik ipucu da bavulu mümkün olduğunca düzenli tutmak ve eve geri dönüşte eşya yerleştirmeyi bir kabus olmaktan çıkarmak için bavul içi organizerler, aksesuar, gözlük, saat kutuları kullanmalı.

Benin Desenli Elbise - Refka Nakışlı Elbise - Şüheda Türkoğlu Hatun

Benin Desenli Elbise
Refka Nakışlı Elbise

Bavulu hazırlama aşamasına gelirsek; tüm yıl hayalini kurduktan sonra otel odasına yerleşip tatilin tam tadını çıkartmaya başlayacakken “Olamaz plaj havlusunu unutmuşum” dememek için bu malzemelerinin tamamını listeleyerek işe başlayın. Özellikle çocuklarla seyahat edenler için bavula eklenen her bir parçayı tek tek işaretlemeli.

Tesettür Mayo

Marina Mayo Tam Kapalı Mayo
Marina Mayo Tam Kapalı Mayo

Tatil Bavulunun Olmazsa Olmazları

Sportif elbiseler, renkli kimonolar, konforlu keten gömlekler, bol pantolonlar ve pamuklu şallar yaz kombinlerinizin temel parçaları olurken; özellikle sahil yürüyüşlerinde ayaklarınızı rahat ettirecek terlik ve sandaletler, deniz ve havuzda konforunuzu üst seviyeye çıkaracak sade tesettür mayo ve pareolar, onlara eşlik edecek plaj çantası ve havlular, güneşin zararlı ışınlarından koruyacak kremler ve gözlükler derken bavul neredeyse hazır gibi. Özel eşyalarınızı da yerleştirip son kontrolleri yaparak artık bavulu kapatabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir