2023 Yaz Sezonundan Seçtiğimiz 3 Elbise Modeliyle 3 Kombin

2023 Yaz Sezonundan Seçtiğimiz 3 Elbise Modeliyle 3 Kombin

Kadriye Baştürk Desenli Elbise - Aybüke Nur Demirci ve Niqozza Beyaz Elbise - Betül Gedik

Yaz geliyor, havalar ısınıyor, kombinler renkleniyor… 2023 yaz elbise modelleri tesettürlü kadının radarına girmeyi başarıyor. Sezonda öne çıkan sarılar, beyazlar kimi zaman nakış işlemeler kimi zaman da desenlerle buluşuyor. Gelin 2023 sezonundan seçtiğimiz 3 elbise modeliyle yaptığımız kombinlere birlikte bakalım. Yaz motivasyonumuz arttıran, kendimizi masallar diyarında hissettiren bu kombinlere elbette paha biçilemez. Siz de ilham veren bu kombinlerden yola çıkarak efsane stiller oluşturun.

Zimmerman Sarı Elbise İle Tesettür Kombin

Sarı Elbise ile Limon Tadında Ferah Bir Kombin

Yazın kurtarıcısı elbiseler renkleriyle ön planda. Sarı-yeşil limon tadında bir kombinle yaza ferah bir giriş yapın. Renkler kadar detaylar da önemli diyorsanız işte size harika bir öneri. Sarının enerjisinin nakış işlemelerin romantikliğiyle bir araya geldiği Zimmermann markasına ait elbiseyi beyaz sandalet ve yine aynı renklerde şal ile kombinleyin. Yeşil yaprak tasarım şal ile farklı bir dokunuş katın.

Refka Nakışlı ve Desenli Elbiseler

Refka Nakışlı Elbise
Refka Beyaz Elbise
Refka Desenli Elbise

Nakışlı Elbiselerle Romantik Stiller

Bu sezon nakışlı elbiseler revaçta. Durum böyle olunca dolaplarda da yerini almalı, Sarısı, yeşili, beyazı her bir rengi ayrı güzel ayrı havalı. Bir sandalet ve şal ile kombinleyerek günün her anına uyum sağlayacak bu elbiselere hemen şimdi sahip olun…

Mango Beyaz Elbise İle Tesettür Kombin

Beyaz Elbise ile Duru Bir Kombin

Beyazın, doğallığı, saflığı, duruluğu bu yazın elbiselerine sirayet ediyor. Pamuklu dokusuyla konforu üst seviyeye çıkaran Mango markasına ait beyaz elbiseyi gündüz düz taban bir sandaletle kombinleyebeileceğiniz gibi katıldığınız davetlerde topuklularla eşleştirin. Minik bir el çantası, gold aksesuarlar ve desenli şal ile tamamlayarak bu bembeyaz görünümü biraz renklendirin.

Zimmerman Desenli Elbise İle Tesettür Kombin

Desenli Elbise ile Yaza Uygun Hoş Bir Kombin

Desenlerin eşlik ettiği elbiseler yine yazın en çok tercih edilenleri. Desenleriyle olduğu kadar renkleriyle de gönül çelen bu tasarımlar yine gündüzden geceye kolayca adapte olabiliyor. İçinde eflatun-mor renklerin ağırlıkta olduğu Zimmermann desenli elbiseyi bilekten bağlı topuklu sandaletler ve büzgülü el çantasıyla birlikte kullanın. İnci kolye ve sarı şal kombinin diğer renkli parçaları olsun.

Modamerve Desenli Elbise -Normcore Çiçekli Elbise - Ceylan Otantik Desenli Elbise

Modamerve Elbise
Normcore Elbise
Ceylan Otantik Elbise

Desenli Elbiselere Dolaplarınızda Yer Açın

En güzel desenlere sahip elbiseleri sizin için seçtik. Sezonda her kadının dolabında olması gereken bu elbiseleri şimdiden alın, yaz boyu konforun tadını çıkarın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir