Meet Lab Coffee İsmiyle Müsemma Kahve Laboratuvarı Gibi Bir Mekan

Meet Lab Coffee İsmiyle Müsemma Kahve Laboratuvarı Gibi Bir Mekan

Üçüncü Dalga Kahvecilerden Biri Meet Lab Coffee

Şehrin cazibe merkezlerinden birisi olan Caddebostan her daim kalabalık ve hareketli bir yer. Yaz kış birçok misafiri ağırlayan semtin en güzel mekanlarından bir tanesi ise kahveyle harikalar ortaya koyan Meet Lab Coffee. Önceki yazılarımızda nasıl bir mantıkla kurulduğunu açıkladığımız üçüncü dalga kahvecilerden bir tanesi olan mekan, farklı kahve ve tatlı çeşitlerini hazırlayıp misafirlerinin beğenisine sunuyor. Mekan en başta tasarımıyla çok modern ve sıra dışı bir çizgide kurulduğunu gözler önüne seriyor. Caddenin tüm o kalabalık ve yoğunluğundan uzakta, sakin ve kendi halinde bir yer olan kafede, rahatça kahvenizin keyfini çıkarabilmeniz sağlanıyor.

Üçüncü Dalga Kahvecilerden Biri Meet Lab Coffee

İstanbullu Kahve Severlerin Buluşma Mekanı

Son dönemde özellikle kahveye olan rağbetin artmasıyla, kahveci zincirleri ve butik mekanlar da çoğalmaya başladı. Fakat trend olan her şey gibi çok fazla mekanın markete girmesiyle kalitede yer yer düşmeler yaşanabiliyor. Meet Lab Coffee ise adeta bu sorunları ortadan kaldırmak için hizmetine tam gaz devam ediyor. Caddebostan’da böylesi sakin ve huzurlu bir mekan işletebiliyor olmak da ne kadar sıra dışı bir yer olduğunu adeta ispatlıyor. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları, sıcakkanlı tavırlarıyla oradan ayrılmak istememenize sebep oluyor. Kahvenizi seçip sipariş verdiğinizde ise tadı size bambaşka duygular yaşatıyor. Neredeyse giden herkes daha önce böyle bir kahve içmediği konusunda hemfikir oluyor.

Üçüncü Dalga Kahvecilerden Biri Meet Lab Coffee

Kahve Tatlısız Olmaz

Kahvede bu denli iddialı olan mekan bununla da yetinmiyor ve menüsünde ev yapımı tatlılar da sunuyor.
Cheesecakeler, magnolia, tiramisu ve mozaik pasta gibi kahvenin yanında bir başka lezzetli olan tatlıları burada tadabiliyorsunuz. Ayrıca demleme çaylar da menüde yer alıyor. Soğuk kış günlerinde iyi giden yeşil çay ve şifa kaynağı kış çayı da burada servis ediliyor.

Üçüncü Dalga Kahvecilerden Biri Meet Lab Coffee

Meet Lab Coffee ismiyle müsemma kahve laboratuvarı gibi bir mekan. Girdiğiniz an sizi kocaman bir erlen karşılıyor, mekan tasarım olarak da deneysel havasını oldukça iyi yansıtıyor. Kahve ve tatlı fiyatları ile cep yakmayan mekanda, birçok farklı kahve çeşidini tatma imkanı sunuluyor. Bugüne kadar kalitesiyle mekana uğrayan herkesi oldukça memnun etmiş olan Meet Lab Coffee, deney tüplerinde sütün servis edildiği çok özel bir mekan. 3.dalga kahvecilerin arasında hızla yükselen ve parlayan bir konuma sahip. Siz de kendinizi özel hissetmek istediğiniz her an Meet Lab Coffee’nin sakin atmosferinde lezzetli bir kahve sipariş edebilir, gününüzün güzel geçmesini sağlayabilirsiniz.

Meet Lab Coffee İsmiyle Müsemma Kahve Laboratuvarı Gibi Bir Mekan

Meet Lab Coffee İletişim:

  • Adres: Caddebostan Mahallesi, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi, No 115/A, Kadıköy, İstanbul
  • Telefon: 0537 457 48 73

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir