2019 Sonbaharının Öne Çıkan Parçası Saten Eteklerle Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

2019 Sonbaharının Öne Çıkan Parçası Saten Eteklerle Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Saten Uzun Etek Modelleri 2019

Kumaşların en parlak ve en akışkan dokulusu saten şimdi bilinenin aksine sonbahar kış koleksiyonlarının en aranan kahramanı oluyor. Yaz koleksiyonlarında görmeye alışık olduğumuz sateni kışlık kazaklar ve trikolarla eşleştirmeye hazır olun! Nasıl mı? Biraz çaba, çokça cesaret gerektirse de, Yesiltopuklar.com’un stil önerileriyle saten etek kombini yapmakta hiç zorlanmayacaksınız.

İşte çay partilerinden, akşam davetlerine kadar birçok yerde giyebileceğiniz uzun saten etek kombinleri.

Uzun Saten Etek Kombinleri 2019 Sonbahar Kış

Etek: NetWork 2019 Sonbahar Kış 699.00 TL

Ton Sür Ton Şıklığı

Kombin yapmanın en risksiz yolu ton sür ton kombinler yapmaktan geçiyor. Özellikle yeni ve daha önce hiç denemediğiniz alışılagelmedik parçalara kombinlerde yer vermek istediğimiz zaman ton sür ton oyunuyla kusursuz kombinler ortaya çıkarabiliriz. Sütlü kahve saten uzun eteği yine aynı tonlarda bir triko üst ile tamamlayıp elimize şık, küçük kışlık çantamızı alabiliriz. Dokusu ve rengi ile tam bir sonbahar kış kahramanı görünümünde olan bu çantaya ancak sıcak bordo tonlarında şal ile tamamladığımızda kusursuzluğu ilan edebiliriz.

Uzun Saten Etek Kombinleri 2019 Sonbahar Kış

Etek: NetWork Sonbahar Kış 699.00 TL

Sonbaharın Sıcak Çay Partileri

Serinleyen havalar ile birlikte sıcacık sohbetlerin edildiği çay davetleri ile içimizi ısıtmaya hazırlandığımız şu günlerde stilinizde fark oluşturacak parçaları gardırobunuza eklemeyi unutmayın. Desenli saten etek sıcak çay davetleri için joker niteliğinde bir parça olabilir. Bu eteği yine dokusuyla iç ısıtan triko ile tamamlayabilir ve adım adım ilerdeğimiz kış mevsimine giriş yapmak için konforlu botlarla saten kumaşın incecik formuna sıcak bir atışta bulunabilirsiniz.

Uzun Saten Etek Kombinleri 2019 Sonbahar Kış

Etek: NetWork 2019 Sonbahar Kış 699.00 TL

Stil Sahibi Hafta Sonu

Hafta sonları bol pantolonlara sarılarak konforu elden bırakmayanlardan ve bu alışkanlığı asla ve asla bırakamayanlardansanız saten etekler bu tabularınızı yıkmak için hazır! Sizce de hafta sonu konforunu abartmadık mı? Hem şık hem stil sahibi hem de rahat parçalarla şık ama konforu da elden bırakmayan kombinler hazırlayabilirsiniz. Açık renklerde saten eteği tipografik triko kazaklarla kombinleyebilir, sıcak ve konforlu botlarla serin havayı ısıtabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir