Bayanlara Uygun Araba Modelleri 2016

Bayanlara Uygun Araba Modelleri 2016

2016 yılı ile birlikte önde gelen otomobil markları yeni modellerini piyasaya çıkartarak, bu yılında geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük rekabet içerisinde geçeceğini gösterdi. Özellikle bayanlara yönelik, bütün olarak kasa değişimine gidip yepyeni bir tasarım sunanlar veya ince dokunuşlar ile modellerini makyajlayan markalardan 2016 yılı içerisinde yollarda sıkça görebileceğimiz bayanlara özel arabaları sizler için sıraladık.

Bayalara Özel Arabalar Hyundai

Hyundai i30

Hyundai avrupa pazarında kendine daha çok yer bulabilmek için ürettiği modelleri son yıllarda daha çok avrupalı rakip markalara yönelik çıkartmaya başlamıştı. Yeni i30 da bu alanda dişli bir rakip olarak piyasada. Yenilenen 1.6 CRDİ ( dizel ) motoru ve yeni vites kutusu ile renkli bir gösterge paneline sahip, ekonomik yakıt tüketimi ile de cebinize dost bir otomobil olmaya aday. 61.600 TL. ‘ den başlayan fiyatı ile Hyundai i30 yetkili bayilerde sizleri bekliyor.

Bayalara Özel Arabalar Fiat

Fiat 500x

Fiat “ 500 “ ailesine önce 500L modelini daha sonrada crossover segmentinde olan 500x modelini katarak sektörde kendini göstermeyi başardı. 500 modeline göre 500x modeli daha yüksek ve daha büyük boyutları ile tasarıma önem verenler için iyi bir seçenek. Her ne kadar opsiyonel olarak bulunsada fazlası ile güvenlik ve konfor üzerine ekstra özellikler satın alabileceğiniz Fiat 500x modeli 65.000 TL. ‘ den başlayan fiyatlar ile yetkili bayilerde.

Bayalara Özel Arabalar Citroen Kaktus

Citroen c4 Cactus

Marjinal tasarımın otomobile işlenmiş hali olarak gösterebileceğimiz Cactus yollardaki en ilginç tasarıma sahip araçlardan bir tanesi. Yan ön ve arka bölümlerdeki lastik bazlı bölüler ve güdüz led farları ile bilim kurgu filmlerinden fırlamışcasına duran Cactus’ un iç mekanda ki havası ise tam anlamıyla zıttı. Retro bir tasarımı fazlası ile hissettiren kapı kollarının bir çanta kulbu gibi tasarlanması, konsolun üst bölümünde yukarı doğru açılan torpido gözü ile sıradanlığın dışında bir araç. Arka camlarının sadece kelebek cam konseptinde açılması bu aracın en çok can sıkan bölümü olsada, çocuklu anneler için iyi bir avantaj olarak göze çarpıyor. 57.000 TL. ‘ den başlayan fiyatları ile Citroen C4 Cactus Citroen bayilerinde sizleri bekliyor.

Bayalara Özel Arabalar Peugeot 308

Peugeot 308

Geçtiğimiz yıl içerisinde yeni kasası yollara çıkan 308’ in dizel otomatiğinin olmayışı çok eleştirilmişti. Bunun sebebi ise Peugeot’ nun yeni şanzıman sistemi geliştiriyor olmasıydı. Yakın zaman içerisinde yenilenmiş fazlası ile modernize edilmiş iddialı bir şekilde, dizel otomatik modeli ile yeni 308 yollara çıktı. Ferah iç mekanı, ufak spor direksiyonu ve keskin tasarımı ile yeni 308 60.000 TL ‘ den başlayan fiyatlarda satış da.

Bayalara Özel Arabalar Renault Kadraj

Renault Kadjar

Renault crossover segmentin de yollara sürdüğü Kadjar ile fazlası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı sürüş modları, geniş iç alan ve dizel otomatik motor seçeneği ile yeni Kadjar özellikle çocuklu aileler için gerçek anlamda bir seçenek olabilir. Yerden yüksekliğine rağmen 4 tekerden çekiş sistemi ile iyi bir yol tutuş ve güven sağlayan Kadjar, Renault’ un son yıllarda ki teknoloji gelişiminin son örneklerinden. 70.000 TL. etiket fiyatı bulunan Kadjar’ın opsiyonel özellikleri ile bu fiyatın daha yukarılara da çıktığını hatırlatalım.

Bayalara Özel Arabalar BMW i3

BMW 1 Serisi

BMW 1 serisini ilk çıkardığında alışıla gelmişin dışında bir tasarımla kendi çizgisinin dışına çıkmıştı. İlk defa hatchback bir otomobil çıkaralı neredeyse 5 seneyi tamamlayan Bmw bu sınıfta çıtayı gerçekten çok yükseklere çıkardı. Dizel otomatik motorunun gelmesi ile de yüksek kalitede az yakıt tüketimi sağlayan ve güvenlikten ödün vermeyen yeni 1 serisi tüm yetkili bayilerde sizleri bekliyor.

Bayalara Özel Arabalar Mercedes

Mercedes Benz A Serisi

Bmw gibi hatchback modeller sınıfına iddialı olarak A sınıfı ile giren Mercedes, en büyük rakiplerinin gerisinde kalmamak için sürekli bir gelişim içerisinde. Makyajlanan tasarımı ve yenilenen dizel otomatik motoru ile yeni Mercedes Benz A serisi tüm yetkili bayilerde.

Bayalara Özel Arabalar Landrover

Land Rover Discovery Sport

Land Rover Evoque modeli ile bayanların gönlünün feth etmeyi fazlası ile başarmış hatta ve hatta çoğu bayanın en büyük hayalleri arasına girmişti. Daha spor bir tasarımı olan Evoque’ in alternatifi olarak, Land Rover Discovery Sport modelini piyasaya sürdü. SUV segmentinde gerçek bir spor arazi modeli olan Discovery Sport yüksek fiyat etiketi ile ise gözleri biraz korkutuyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir