2024 Yaz Koleksiyonlarının En Güzel Balon Eteklerini Nasıl Kombinlemeli?

2024 Yaz Koleksiyonlarının En Güzel Balon Eteklerini Nasıl Kombinlemeli?

Kadriye Baştürk Saten Balon Etekler - Sena Şura Er ve Sena Sever

İlk olarak 1950’lerde moda sahnesine giriş yapan balon etekler, son zamanlarda birçok markanın 2024 yaz koleksiyonlarında yeniden bir canlanma yaşıyor. Özellikle de feminen siluetlerin, yumuşak pastel tonların hakim olduğu balon etekler; fiyonklu babetlerle kombinlenerek en güzel yaz stillerine ilham veriyor.

Kadriye Baştürk Balon Etekler

Balon Etekleri Nasıl Kombinlemeli?

Maksimalist ama aynı zamanda feminen bir duruşa sahip poplin kumaş balon etekler, Kadriye Baştürk koleksiyonunda her görünüme benzersiz bir karakter katıyor. Bu retro canlanma, oversize gömleklerden blazer ve denim ceketlere kadar birçok şekilde kombinlenebiliyor. Günlük koşturmacada spor ayakkabılardan davetlerde topuklulara her stilde kendine yer buluyor.

Aybike Stil Balon Etek

Hacimli Formlara Sahip Balon Etekler

Son zamanlarda daha dolgun ve hacimli formları sayesinde  tüm vücut tiplerine de uyum sağlayan balon etekler, Aybike Stil 2024 yaz koleksiyonunda camel ve lacivert renkleriyle karşımıza çıkıyor. Genellikle ince kumaşlarla tasarlandığından sıcak yaz günleri için de tercih sebebi oluyor.

Kadriye Baştürk Saten Balon Etekler

Saten Balon Eteklerle Davet Stili

Romantik ve sofistike versiyonlarla tasarlanan saten balon etekler, gündüzden geceye taşıyabileceğiniz şıklığa sahip tasarımlarıyla yine Kadriye Baştürk’ün 2024 koleksiyonunda yer alıyor. Siyah ekru ve pembe renkleriyle dikkat çeken saten balon etekleri davet stili için payet ceket ve topuklu sandaletlerle kombinleyebilirsiniz. Daha sade bir stil için ise fırfırlı ve fiyonklu bir üstle eşleştirirken birbirinden şık babetlerle kombini tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir