2020 Yazının En İyi 20 Beyaz Tunik Modeli

2020 Yazının En İyi 20 Beyaz Tunik Modeli

Şeyma Kaymak&Mina Aişe Beyaz Tunik

Yaz dolaplarının tartışmasız en anahtar parçası olan ‘beyaz tunikler‘ yeni sezonda yepyeni bir soluk kazanıyor. Onlar her zaman kombinlerin baş rolünde olsa da bu sezon çekim alanlarını iyiden iyiye genişletiyor. Kimi bilindik görünümleriyle eforsuz coolluk sunuyor kimi de detaylarla farkını ortaya koyuyor. Gelin koleksiyon taramalarımızda öne çıkan 2020 yazının en iyi 20 beyaz tunik modeli ile tek celsede tanışın.

Hülya Aslan - Qooq Store Beyaz Gömlek

Beyaz Gömleklere Cool ‘Cep’ler

Yeni sezonda beyaz gömleklerin en cool ayrıntısı, ‘cep’ detayları. Tuniklerin ön tarafında kanguru modellerle karşımıza çıkan bu model, gömleklerde göğüs ve yan ceplerde kendini gösteriyor. Qooq Store markasının fırfır cepli tasarımı ve renkli cep ayrıntısıyla sporlaşan beyaz gömlekleri de sezonun ‘en’leri arasına adını yazdırıyor.

Aleyna Atalar - Vogstore ve Zara Beyaz Gömlek

En Bilindik Ama En Joker Beyaz Gömlek

Hiçbir detaya sahip olmadan nasıl ‘cool’ bir görünüm kazanıldığını beyaz gömlekler kanıtlıyor. Kimi zaman önü kapalı haliyle tunik kimi zaman önü açık haliyle ceket havasında kullanılan tasarımlar, yeni sezonun popüler stillerini vurguluyor. En minimal haliyle uzun beyaz gömlekler neredeyse her markanın koleksiyonunda mevcut.

Sena Sever&Terzi Dükkanı Ekru Stil Poplin Gömlek - Gizce Beyaz Lewis Gömlek

Terzi Dükkanı Gömlek
Gizce Gömlek

Balon Kollu Tasarımların Yükselişi

Beyaz tunik modellerinde yeni sezonun en trend görünümü, balon kollu modeller oluyor. Bohem stillerin ikonik havasını yakalayan bu parçalar arasından gözümüze çarpan iki marka var. Biri Terzi Dükkanı diğeri de Gizce markasının balon kollu beyaz tunik modelleri.

Elif Doğan & Qras Bayaz Armürlü Beli Büzgülü Tunik

Bel Büzgüsüyle Şekillenen Beyaz Tunik

2020 yazında oversize kesimler yine her zamanki gibi çok moda. Ancak zaman zaman salaş stilleri bir nebze olsun şekillendiren parçalara ihtiyaç var. Mesela Qrass Studio‘nun bel büzgülü beyaz tuniği gibi.

Rumeysa Düzyazan& Manuka Beyaz Gömlek - Rumeysa Yağcı&Suud Collection Beyaz Gömlek

Ara Boylara Yer Aç

Bol pantolonların ve renkli eteklerin moda olduğu 2020 yazında ara boy beyaz tunikler de imdada koşuyor. Stillerin kurtarıcısı olan tasarımlar bazen dar bir elbisenin üstünde ceket havasında, bazen de eteklerle kombinleniyor. Manuka ve Suud Collection markalarının yeni sezon ürünlerinde de bu modelleri göreceksiniz.

Kayra Ekru Fil Motifli Kapüşonlu Sweatshirt ve Bağcıklı Sweatshirt

Sportif Beyaz Sweatshirt’lerle Konforlu Günler

Hafta sonuna, spora ya da tatil günlerine… Dolapların olmazsa olmazı bir beyaz sweatshirt kadına şart. İster eşofman takımı şeklinde isterseniz de bol jean ya da eteklerle kombinleyin. Kayra‘nın yeni sezonunda indirime giren diz boyundaki beyaz sweashirt’lere de göz atmayı unutmayın.

Elif Doğan & Beyza Canpolat Büzgülü Beyaz Tunik - Sena Sever & Touche Fırfırlı Beyaz Gömlek

Romantik Fırfırlar, Kat Kat Etekler

Fırfır yakalar, balon kollar, kat kat etekler, büzgüler ve uçuşan kumaşlar… Yeni sezonda beyaz tunik modellerinin cool’luğuna rakip çıkan romantik tasarımlar zirveye oynuyor. Touche markasına ait fırfırlı beyaz gömlek ve Beyza Canpolat tasarımı büzgülü beyaz tunik tasarımı da bunlara örnek.

Feyza Hakyemez&Manila Beyaz Gömlek - Kevser Sarıoğlu Kolları Lastikli Yaka Kısmı Brode Detaylı Fistolu Tunik

Fistolu Beyazlarla Yazı Yaşa

2020 yazının en sevilen trendi fistolar, beyaz tuniklere yepyeni bir soluk getiriyor. Özellikle Manila ve Kevser Sarıoğlu markasının koleksiyonundaki fistolu tasarımlar, satışa çıktığı gibi yoğun ilgi görenlerden.

Ebru Sever Türk&Ess Prive Beyaz Takım - Aybüke Nur Demirci& Fahhar Design Beyaz Takım

Beyaz Tuniklerle Takım Havası

Ara boylardaki beyaz tunikler, bellerine dolanan kuşakları ve kemerleri sayesinde ceket havası kazanıyor. Yine kendileri gibi beyaz eteklerle de kombinlenince takım ruhunu yakalıyor. Yeni sezonun bu trend stili için Fahhar Design ve Essprive markalarına göz atabilirsiniz.

Elif Doğan&HE-QA Beyaz Via Tunik - Aybüke Nur Demirci&HE-QA Ekru Çizgili Tunik

He-qa Tunik
He-qa Çizgili Tunik

Maksi Boy Beyaz Tuniklerle Rahat Et

Tesettürlü kadının dolabında beyaz gömleklerin her boyuna ihtiyaç var. Ama en kullanışlısı hiç şüphesiz maksi modeller. Pantolonlarla da rahatlıkla eşleştirebileceğiniz tasarımlar, yaz sıcağında kat kat kombin derdinden kurtarıyor. He-qa markasınından kendinden detaylı beyaz tuniklere de bu konforun öne çıkanları.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir