2020-2021 Sonbahar Renkleriyle 3 Farklı Kombin

2020-2021 Sonbahar Renkleriyle 3 Farklı Kombin

2020 Sonbahar Tesettür Modası

Yeni sezonun alışık olmadığımız canlı renkleriyle bu sonbahar her zamankinden çok daha farklı olacak. Kırmızı, turuncu ve yeşillerin en canlı tonlarıyla karşı karşıya gelmeye hazır mısınız?

Birbirinden güzel renk arkadaşlıklarını göreceğimiz yeni sezonda kombin yapmak da cesaret istiyor. İşte ilham kaynağınız olacak 2020 Sonbahar-Kış sezonunun öne çıkan renkleriyle hazırladığımız 3 farklı tesettür kombin

2020 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Pembe & Yeşil: İlkbahar yaz sezonundan alışık olduğumuz canlı pembelerin hakimiyeti sonbaharı da ele geçiriyor. Üstelik bu canlı pembenin en yakın ekürisi ise çağla yeşili oluyor.

2020 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Kırmızı & Şeftali: Kırmızının çarpıcı etkisini sonbaharda şeftalinin yumuşak geçişi ile dengelemeye hazır mısınız? Yeni sezonun trend renklerinin hiç de alışık olmadığımız tonlarla dolu olduğunu söylemiştik. Ancak itiraf etmeliyiz ki bu iki rengin birbirine bu kadar yakışacağını kimse tahmine demezdi.

2020 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Turuncu & Turkuaz: 2020 yılı her ne kadar durağan ve can sıkıcı başlasada sonbahar-kışı tam aksine canlı ve enerji dolu geçecek gibi görünüyor. 2020 sonbaharının en iyi renk birlikteliklerinden biri de turuncu ve turkuaz oluyor. Burada dikkat etmeniz gereken tek kural iki iki renki de baskın olarak kullanmamak. Turuncu ağırlıktaysa turkuazı detaylarda, turkuaz ağırlıktaysa turuncuyu detaylarda kullanmayı deneyin.

Moda Yazarı: Esra Gönenç

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir