2019 Yazının 4 Favori Ayakkabı Modeli ile 4 Kombin

2019 Yazının 4 Favori Ayakkabı Modeli ile 4 Kombin

2019 Yazının 4 Favori Ayakkabı Modeli

Örgü, hasır, mule ya da çarık… 2019 yazına yeni nesil ayakkabı modelleri damgasını vuruyor. Kombinleri tek başına ayağa kaldırmayı başaran bu parçalar, sihirli dokunuşlarıyla ikonik bir havayı yansıtıyor. İşte sezonun 4 favori ayakkabı modeli ile uyum içinde olan 4 kombin!

Çizgili Kloş Eteklerle Örgü Ayakkabı

Doğal Stil: Çizgili Kloş Eteklerle Örgü Ayakkabı

Kavurucu sıcaklarda ayaklara nefes aldıran sandalet modelleri arasında biri var ki, sadece tatil beldelerine değil şehir hayatına da konu oluyor. Henüz tanışmadıysanız, kendisi bir ‘örgü ayakkabı’. Sezonda kombinlerden eksik olmayan A kesim kloş eteklerle iyi bir ikili olan bilekten bağcıklı modeller oldukça genç bir görünüm veriyor. Özellikle çizgili desen eteklerle kombinleyerek cool’luk dozunu ikiyle çarpacak modeller, doğal bir görünüm sunuyor.

Çiçekli Elbiselerle Hasır Terlik Kombini

Eforsuz Kombin: Çiçekli Elbiselerle Hasır Terlik

2019 ilkbahar – yaz sezonunda hasır parçalar, zirvedeki yerini aldı. Şapkasından çantasına ve de en önemlisi ayakkabısına kadar her kombinde varlar. Terliklerin geniş yer bulduğu şu zamanlarda bir de hasır işin içine girdi mi, her şey tamam demektir. Trend olmalarının yanı sıra ikonik havayı yansıtan hasırların bir diğer özelliği de eforsuz bir stil sunmaları. Örneğin, çiçek desenli elbiseleri kombinlerken hiç düşünmeden hasır terlikleri seçebilirsiniz. Renk karmaşasına asla mahal vermeyen, hiçbir rengi ayırt etmeyen hasırlar kolay eşleşmelere çare oluyor.

Akışkan Elbiselerle Topuklu Mule Ayakkabı Kombini

İkonik Hava: Akışkan Elbiselerle Topuklu Mule Ayakkabı

Sıcak yaz günlerinde dolaplarda joker parça olan akışkan elbiseler, bol ve dökümlü halleriyle çok ama çok sevildi. Vücutla teması kesen, üst düzey konfor sunan bu parçaların en ikonik eşlikçisi ise mule ayakkabılar. Şehirde topuklularla, tatil beldelerinde düz tabanlarla kombinlemekten çekinmemeniz gereken bu tasarımların özel bir sihri var. Tek başına en sade ve bol elbiseyi bile sıra dışı hale sokabiliyor.

Takım Parçalarla Deri Çarık Kombini

Üst Düzey Konfor: Takım Parçalarla Çarık (Deri Ayakkabı)

Kim derdi ki, bir zamanların çarık ayakkabıları şimdilerde moda olacak. Deri ile tasarlanan ayakları saran bu modeller, konfor düşkünlerine el sallıyor. Kimisi birkaç santimlik topuklarıyla kimisi de yere yapışırcasına düz tabanlarıyla kimi önü küt modellerle kimi de sivri burunlarıyla karşımıza çıkıyor. Ve neredeyse her parçayla uyum sağlıyor. Tüm günü dışarıda geçirecekler için harika bir seçenek olan çarıklar, takım parçalarla asla yarı yolda bırakmıyor. Takım – çarık ikilisiyle mesai saatlerine başlayıp, öğlen bir toplantıya yetişip akşam da ister alışverişe ister arkadaşlarla buluşmaya koşturabilirsiniz.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir