2019 Sonbaharının Öne Çıkan 4 Kazağı ile 4 Kombin

2019 Sonbaharının Öne Çıkan 4 Kazağı ile 4 Kombin

Aybüke Nur Demirci Defacto Triko Tunik

Soğuk havaların en ılıman parçası kazaklar, mütevazı görünümleriyle yeniden sahnede. Kimi saç örgüleriyle retro havada kimi XL kesimleriyle konformist kulvarda… Mevsimin joker parçaları yanlarına aldıkları ikonik parçalarla günlük hayatın şık görünümlerine imkan tanıyor. Gelin 2019 sonbaharının öne çıkan kazak trendleriyle hazırladığımı 4 tesettür kombin önerisinden ilham alın.

Sena Sever: Einspiration Çizgili Triko Kazak

Sena Sever: Triko Kazak – Einspiration

Siyah – Beyaz Film Şeridi

Günlük hayatın en cool kazak görünümleri için dolaplarda çizgili kazaklara yer açın. Bu parça XL görünümleri, sıkı dokuma örgüleri ve dize kadar inen boyları ile tesettür kombinler için kurtarıcı olacak. Qozza Triko, Inspiration, Touche, Suud Collection gibi markalarda bulabileceğiniz çizgili kazakları siyah – beyaz ile kombinlemek de bir o kadar trend. Siyah deri pantolon, siyah bot ve siyah şal kombinindeki çizgili kazak stilinizi ikonik bir havaya sokarken siyah yerine laciverdi de tercih edebilirsiniz.

Betül Gedik Venove Koleksiyon Kazak ve Etek Kombini

Betül Gedik:  Kazak ve Etek – Venove Koleksiyon

Oversize Kazaklarla Romantik Etek Eşleşmesi

2019 sonbaharının en trend görünümlerinden biri etek ve oversize kazak kombini oluyor. Saten etek şıklığı ya da ekose desen eteklerin romantizmiyle bir arada zıt bir uyum yakalayan sportif kazaklar, moda dünyasının yeni fikrini yansıtıyor. Siz de alışveriş sitemizde özenle seçtiğimiz oversize kazaklardan birini dolaplara ekleyerek siz de bu akıma kapılabilirsiniz. Nove Koleksiyon gibi markalardan hem kazaklara hem saten ya da ekose eteklere ulaşabilirsiniz.

Şeyma Kaymak Mina Aişe Sweat ve Etek

Şeyma Kaymak: Etek-Sweat – Mina Aişe

Deri Eteklerle Saç Örgülü Kazaklar

Yeni sezonda mutlaka denemeniz gereken deri etek kombinleri, sezonun öne çıkan kazaklarıyla harika bir uyum içinde. Özellikle saç örgülü beyaz kazakların retro havasıyla deri eteklerin gücü birleştiğinde ortaya yadsınamaz bir cool’luk çıkıveriyor. Siyah military bağcıklı botlarla tamamlayacağınız kombinle, ister ofise ister kampüse…

Modabahar Balon Kol Balıkçı Yaka Tesettür Kazak

Moda Bahar Kazak

Pileli Eteklerle Kısa Triko Kazak

Salaş ya da sportif değil, ben zarif ve derli toplu bir görünüm seviyorum diyorsanız bu kombin tam size göre. Pileli eteklerle kullanacağınız ince dokuma triko kısa kazaklar ve bele dolanan kalın kemerler de sezonun en sevilen görünümlerinden biri. Uzun ve ince bir görünümün sırrı olan bu kombine bir de kalın topuklu bootie’leri eklerseniz amacınıza ulaştınız demektir. Siyah, bordo ve kahve tonlarıyla ton sür ton ya da monokrom bir stili deneyerek uzun-ince görünümü tekrar destekleyin.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir