2019 Kurban Bayramına Özel 5 Tunik Kombini

2019 Kurban Bayramına Özel 5 Tunik Kombini

Chaza Tunik Pantolon Takım

Bayram, coşkusuyla evlere gelirken; ‘ne giysem?’ sorusuyla da akıllara takılıyor. Alışveriş siteleri ufaktan karıştırılmaya, kıyafetlerin ekran görüntüleri galeriye kaydedilmeye başlanmışken sizler için 5 tesettür kombin önerisiyle buradayız. Tesettürlü kadınlar için artık günlük hayatın vazgeçilmezi olan tunikleri, her stil ve yaşın kadınına göre şuracığa topladık, toparladık.

Aida Üstün Tasarımı Fırfır Detaylı Bej Tunik Takım

Minimal ve Elegan Stil

Ben her daim sade şıklığın kadınıyım diyorsanız, bayramda da çizginizi bozmayın. 2019 yazında baştan aşağı bej tonlarına bürünmek çok modayken, bu görünümü bayrama taşıyarak elegan havayı yansıtın. İster takım halinde satılan bej renkli pantolon – tunikleri ister dolapların bu iki anahtar parçasını siz bir araya getirerek kombininizi oluşturun. Hafif topuklu taba renk sandaletler, taba kol çantası, krep dokulu bej şal ve ışıltılı bilekliklerle birlikteliğinizi tamamlayın. Aida Üstün tasarımı fırfır detaylı bej tunik takımı da bayrama bu şekilde yorumlayabilirsiniz.

Nihan Tunik Pantolon İkili Takım

Dozunda Romantik ve Dozunda Şık

20’li yaşların gençleri için bayrama en yakışır stil, dozunda bir romantik şıklık. Bunun içinse öne çıkan iki renk tonu var: Pembe ve mavi. Nihan tesettür giyim markasının koleksiyonunda kendine yer bulan bu ikiliden birini seçip, bayramı yaşayın.

Kadriye Baştürk Mavi Tunik – Pantolon Takım

Özellikle mavi tonunun verdiği ferah ve cool hissiyatı yansıtan krep gibi akışan dokulu tunikler en ihtiyacınız olacak olan. Kadriye Baştürk‘ün koleksiyonunun en yeni parçalarından olan mavi tunik – pantolon takım da bunlardan biri.

Qooq Store Uzun Çizgili Tunik

Sabit Konfor İçin Cool’luk Çizgisi

Sportif seçimler yaparken bile şık görünmeyi seven tesettürlü kadınlar için, çizgili parçalar ses yükseltiyor. Yaz esintili renkleriyle bayrama cool’luk getirecek çizgi desenli tunikler de bunlardan biri. Maksi boyları sayesinde elbise görünümü vereceğiniz çizgili tunikleri, pantolonlarla kullanırken de çekinmenize gerek kalmayacak. Bayram koşturmacasında en rahat edeceğiniz bu seçimde baş rol oyuncularınız Qooq Store‘da görmeniz mümkün.

He-Qa Maksi Boy Çizgili Tunik

Maksi boy çizgili tunik tasarımları Esra keskin Demir‘in He-Qa markasında da geniş yer buluyor. Bayram telaşesi içerisinde alışverişe çıkamayanlar için güncellenen ürünler bir tıkla kapıya kadar geliyor.

Dilara Nazan Ertan Tasarımı Geometrik Desenli Tunik

Geometrik Desenin Oturaklı Havası

Her yaşın kadınına hitap etse de 30 yaş üstünün kadını, geometrik desenli tuniklere bir kere daha göz atmalı. Bu parçalar sezonda neredeyse her markada, – tesettür markası olmasına da gerek yok – karşımıza çıkıyorlar. Bayram kombinlerine de çok yakışacak geometrik desenli tunikleri ya İspanyol paça pantolonlarla ya da eteklerinizle kombinleyin. Dilara Nazan Ertan tasarımı geometrik desenli tunikler de buna bir örnek.

Seçil Store Siyah Oversize Tunik

Siyah – Beyazın Bayram Asilliği

Bayram denince akıllara monokrom stili getirmemek olmaz. Siyah – beyazın asil uyumu, tabii ki de bu özel güne eşlik edecek. Hem de öyle sıkıcı görünümlerle değil, oldukça konforlu ve şık duruşlarla. Sezon koleksiyonlarında sıkça yer alan diz üstü ara boy tunikler kemerli modelleriyle havalı bir duruşa bürünüyor. Bir de beyaz bosbol pantolonlarla eşleşince ikonik havasını yakalıyor. Elif Doğan‘ın Seçil Store markası ürünlerle kombinlediği bu görünüm de bayram şıklığı için kombin arayışında olanlara küçük bir ilham.

Arzen Tunik Pantolon İkili Takım

Siyah beyaz bayram şıklığına, modest giyimin yenilikçi markası Arzen‘den önü halka detaylı tunik ve pantolon ikilisini seçerek dahil olabilirsiniz. Bej renklerle minimal ve elegan stil için ise yine aynı markanın kolları büzgülü ikili takımını alış veriş sitemizden bir tıkla satın alabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir