2019 İlkbaharının Hayranlık Uyandıran 19 Trençkot Modeli

2019 İlkbaharının Hayranlık Uyandıran 19 Trençkot Modeli

Zara Camel Trençkot

Mevsim geçişlerinin süper kahramanı trençkotların şimdi tam zamanı. Kimi natürel renkleriyle kimi neşeli desenleriyle kimiyse dokularıyla gönülleri fethetti. Dolapların vazgeçilmezi, tesettürlü kadının joker parçası trençkotlar, yere sağlam basan güçlü tavırlarıyla karşımızda. Alışverişe çıkmadan önce mutlaka göz atmanız gereken; AVM mağazaları, tesettür giyim markaları ve tasarım butiklerinden kolaylıkla bulabileceğiniz sezonun en iyi 19 trençkotunu bir araya getirdik!

Aybikestil Bej Trençkot

Sezonun Demirbaşı: Bej Renkli Trençkot

Bej renkli trençkotlar, her sezon kült parçalar arasına adını yazdırıyor. Klasik duruşuna konfor katan tasarımlar Burberry, Max Mara gibi markaların yanı sıra yerli tesettürlü giyim koleksiyonları arasında da göze çarpıyor. Aybike Tekstil‘in yeni sezonunda kendine hayran bırakan bej renk trençkotlar, ‘en’ler listesinde başı çekiyor.

Ipekyol Ekose Trençkot

Ekose Trençkot – Ipekyol: Satın Al

Gündemdeki Ekose Trençkot

Dünya markalarının koleksiyonlarına 2019 ilkbaharında da sızmayı başaran ekose desenler, gücünü tekrar kanıtlıyor. Ulaşılabilir markalar arasında bizlerin gözüne çarpansa İpekyol’un ekose detaylı trençkotu oldu.

Vesna Design Mavi Trençkot

Gökyüzünden İlham Alan Mavi Trençkot

Dolapların ‘kült parçası’ olan trençkotlar genellikle bej renkleriyle joker parça olsa da birbirinden güzel tonlarıyla gönülleri çeliyor. Vesna Design‘in gök mavisinden ilham aldığı trençkotu da gönülçelenlerden sadece biri.

Yeşiltopuklar’da alışverişin keyfine varın.

Sezonun en yeni ve trend trençkotlarını alisveris.yesiltopuklar.com ‘da keşfedin. Dilediğiniz modeli kolayca satın alın, ödemesini kapıda yapın.

Üstelik ücretsiz kargo imkanıyla…

Touche Official Denim Trençkot

Cool’luğun Baş Rolü: Denim Trençkot

Her sezonun trendi olmayı başaran denim parçalar, 2019 ilkbahar – yazında özellikle dış giyimi esir alıyor. Eforsuz bir kombinin en cool yolu olan denim trençkotlardan Touche markasına ait salaş parça ilk’lere girmeyi başarıyor.

Mizalle Çift Taraflı Trençkot

Alternatif Sunan Çift Renkli Trençkot

2019 ilkbaharında çift taraflı trençkotları çokça göreceksiniz. Bunun yanı sıra sadece astarıyla bile renklenmeyi başaran tasarımlar, kimi zaman yaka kimi zaman kol detaylarıyla karşımızda olacak. Mizalle’nin yaka detaylı trenci de tam bu özelliğiyle listemizde.

Twist Güpür Detaylı Sportif Trençkot

Güpür Detaylı Sportif Trençkot

2019’da çok seveceğiniz güpür masalarına trençkotlar da kapılıyor. Hem de şık olmanın yanı sıra oldukça sportif görünümleriyle şaşırtıyor. Bunlardan biri de Twist markasının güpür kapüşonlu sportif trençkotu.

Mango Beyaz Trençkot

Yazın Silüeti: Bembeyaz Trençkot

İlkbahar beyaz ve ötesi kombinlere hazırlanın. Bu hazırlıkta size en fazla yardımı dokunacak parça ise beyaz bir trençkot. Mango‘nun yeni koleksiyonunda göze çarpan bembeyaz silüetteki trençkotu dolaplara eklemeli.

Kayra Mint Fırfır Detaylı Trençkot

Romantikler İçin Fırfır Detaylı Trençkot

2019 ilkbaharının en romantik parçası, fırfır detaylı trençkotlar oluyor. Dünya modasından tesettür giyime kadar her bir markayı etkileyen bu trende, Kayra’nın yeni sezon trençkotlarında da rastlıyoruz.

Suud Collection Keten Trençkot - Zara Süet Trençkot

Süet ve Keten Dokulu Trençkot

Dokulu trençkotlar 2019 ilkbaharına farklılık katıyor. Geçtiğimiz bahar sezonunda olduğu gibi şimdi de soft renkleriyle bizleri selamlayan parçalardan Zara’nın süet trençkotu; Suud Colleciton’ın keten dokulu trençkotu dikkati üzerine çekiyor.

Kevser Sarıoğlu Yeşil Trençkot

Doğadan İlham Alan Yeşil Trençkot

Moda dünyası doğadan ilham alıyor ve trençkotları bir kamuflaj edasıyla yeşile büründürüyor. Konforlu ve cool görünümleriyle Kevser Sarıoğlu‘nun yeni sezon koleksiyonunda da karşımıza çıkan soft yeşil trençkotlar listemize adını yazdırıyor.

Avalier Pelerin Trençkot

Havalı Parça: Pelerin Trençkot

İlkbaharın serin havasından kurtaracak en havalı parça pelerinler, şimdilerde iş başında. Bu cool parçaya da Avalier markasında rastlıyoruz.

Armağan Giyim Trençkot

Güneşten Rol Çalan Trençkot

Klasik renklerden sıyrılarak sezona enerji katmanın peşinde olan markalar, listenin en neşeli parçalarına imza atıyor. Armağan Giyimin, turuncu ve sarı tonlarında tasarımları da bunlardan biri.

Merve Dağlı Trençkot

  • Lacivert Trençkot – Merve Dağlı: Satın Al
  • Siyah Trençkot – Merve Dağlı: Satın Al

İş Kadınlarının Vazgeçilmezi: Maksi Trençkot

Mesai saatlerinde sizleri yalnız bırakmayacak trençkotlar, 2019 ilkbaharında karşımızda. Merve Dağlı‘nın koleksiyonundaki siyah ve lacivert gibi ana renklerdeki tasarımlar listenin joker parçaları.

Noi Triko Pötikare Desen Trençkot

Pötikareyle Neşelenen Trençkot

2019 ilkbaharının en neşeli desenlerinden biri de pötikare. Noi markasına ait pembe ve mavi tonlardaki tasarımlar da enerjisiyle listemizde.

Kadriye Baştürk Mercan Renk Trençkot

Sezonun Mercan Trendiyle Trençkot

2019 ilkbahar – yaz sezonunda mercan renginin popülerliği trençkotlara da yansıdı. Kadriye Baştürk markasına ait mercan trençkot da listenin ‘en’lerinden.

Yeşim Özcan Official Yazı Baskılı Trençkot

Yazı Baskılı Salaş Trençkot

Trençkotlar arasında sportif duruşlarıyla öne çıkan tasarımlar, salaş kalıplarıyla fark yakalıyor. Yeşim Özcan‘a ait yazı baskılı salaş trençkot da sezonun it parçası olmaya aday.

Berr-in Popart Desen Trenç

PopArt Desenli Trençkot

Enerji dolu görünümünü popArt desenlerle yakalayan Berr-in markasına ait trençkot, 2019 ilkbaharının hayranlık uyandıran tasarımlarından oldu.

Massimu Dutti Trençkot

Dikişli Görünümüyle Şekillenen Havalı Trençkot

Sıcak kahve tonları üzerine beyaz dikişlerle havalı bir görünüm yakalayan Massimo Dutti markasına ait trençkot, farklılık ve şıklık arayanlar için listemizde yerini aldı.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir