2019-20 Sonbahar Kış Sokak Modasına Yön Verecek Çanta Trendleri

2019-20 Sonbahar Kış Sokak Modasına Yön Verecek Çanta Trendleri

Fendi El Çantası - Balenciaga Omuz Askılı Çanta

Kadınların tutkunu hatta bir çoğunun takıntılı olduğu çantalar, gün boyu yanınızda olmasını istediğiniz eşyaları taşımaya devam ediyor. Tesettür kombinlerin de ayrılmaz parçaları günlük yaşamda en sportif bazen de en klasik haliyle karşımıza çıkıyor. Gençlerin son zamanlarda favorisi olan bel çantaları; cüzdan, telefon ve bunun gibi bir kaç küçük eşyayı içine alsa da iki elin boşta kalmasıyla sokakta rahat kullanılıyor. Yine aynı kolaylığı sağlayan sırt çantaları daha büyük boyutlarda olduğu için kitap ve defter gibi okul gereçlerini taşımak için ideal. Alışveriş çantası olarak bilinen tote çantalar ise içine ne isterseniz koyabileceğiniz büyüklüğü ile kadınların zaafına nokta atışı yapıyor. Bu sezon yazı baskıları ya da desenler tote ve hobo çantalarda bir tık daha öne çıkıyor. Türk kadınının dolabında olması gereken klasik el ya da kol çantaları yine yerini korumaya devam ediyor. Gelin 2019-20 sonbahar kış sokak modasına yön verecek çanta trendlerine birlikte bakalım…

Tommy Hilfiger Gümüş Bel Çantası - Aeropostale Siyah Bel Çantası

Tommy Hilfiger Bel Çantası
Aeropostale Bel Çantası

Bel Çantası Akımı Devam Ediyor

Son zamanlarda taşıma kolaylığı ve cool görünümüyle gençlerin belinden düşmeyen çantalar 2019-20 sokak modasında yerini korumaya devam ediyor. Bu akıma ayak uydurmak isteyenler Tommy Hilfiger,Aeropostale markalarından bütçelerine ve zevklerine uygun bel çantaları bulabilirler.

19V69 Italia Platin Sırt Çantası - U.S. Polo Assn. Siyah Sırt Çantası

19V69 Italia Sırt Çantası
U.S. POLO Assn Sırt Çantası

Sırt Çantası ile Değişmeyen Cool Görünümler

2019-20 sonbahar – kış sezonunda da sokak modasının değişmeyen cool görünümler sırt çantaları da Genç tesettür kombinlerin ekürisi olan sırt çantalarını 19V69 Italia , U.S POLO Assn gibi markalardan tercih edebilirsiniz.

Tommy Hilfiger Tote Çanta - Calvin Klain Tote Çanta

Calvin Klain Tote Çanta
Tommy Hilfiger Tote Çanta

Büyük Harflerle Logo Yazılı Tote Çantalar

İçi oldukça geniş, omuz hizasında taşınabilir şekilde tasarlanan tote çantalar; alışverişte, okulda, yakın mesafe seyahatlerde çok işe yarıyor. Üniversiteye giden gençlerin kitaplarını, küçük çocuğu olan annelerin oyuncak-giyim gibi bir çok eşyasını alabilecek genişlikte olması günlük hayatta kullanım rahatlığı sağlıyor. Calvin Klain, Tommy Hilfiger gibi markaların büyük harflerle logolarının yazıldığı tote çantalar genç görünümüyle beğeni topluyor.

Lauren Ralph Lauren Desenli Çanta

Lauren Ralph Lauren Tote Çanta
Lauren Ralph Lauren Hobo Çanta

Giyimden Çantalara Sıçrayan Desenler

Tesettür giyim modellerinde sıkça karşımıza çıkan zincir desenler, şimdi çantalara sıçrıyor. Tek renk kıyafetlerinizi hareketlendirecek kombinler yapmak isterseniz Ralph Lauren markasında siyah ya da  beyaz olmak üzere iki farklı renk ve modelde zincir desenli çanta bulabilirsiniz.

Guess El Çantası - Laura Ashley El Çantası

Guess Çanta
Laura Ashley Çanta

Klasik Çizgisini Değiştirmeyenlere

Sokak modasında değişmeyen bir gerçek varsa o da klasik çantalar. Guess, Laura Ashley gibi markalardan siyah ya da kahverengi tonlarında tercih edeceğiniz el çantaları ile klasik çizginizi değiştirmeden yine modern kombinler yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir