2018 Trend Renklerinden Blooming Dahlia Kombinlerde Nasıl Kullanılır?

2018 Trend Renklerinden Blooming Dahlia Kombinlerde Nasıl Kullanılır?

Şeftali Rengi Tesettür Giyim Modelleri

İlkbahar çiçeklerinden ilham alan tasarımcıların yeni eğilimi Blooming Dahlia!

Kıyafetlerde bile göze çarpan kokusuyla en minimalist çekiciliği yansıtacak incelikli renk, sizleri güneşli günlere çağırıyor. Naif turuncu ve pembe yansımaları taşıyan Blooming Dahlia, aslında tam anlamıyla ‘şeftali’ gibi görünüyor. 2018 renk trendlerinin en kusursuz tonu Blooming Dahlia, hangi parçalardan kendini yansıtır, kombinlerde nasıl kullanılır, hangi renklerle kombinlenir, gelin göz atın.

Şeftali Rengi Tesettür Giyim Modelleri

Saten Parçalarda Hit Görünümü Yakalıyor

Adını bir çiçekten alan Blooming Dahlia rengi, somon ve şeftali gibi tonlara çok yakın. Tek farkı biraz daha nude ve buna rağmen biraz daha parlak olması. Bu sebeple, her kumaşta kendini tam anlamıyla yansıtamıyor. Saten parçalarla buluşan Blooming Dahlia, elbise, etek ya da dış giyimde kendini kendini gösteriyor. İpeksi, kaygan, ışıltılı saten tasarımlar şeftali tonlarının naifliğiyle şık olmak istediğiniz her an yanınızda olacak.

Şeftali Rengi Tesettür Giyim Modelleri

Şifon Elbise ve Etekler İnceliği Yansıtıyor

Saten parçalardan sonra Blooming Dahlia rengini en iyi yansıtan görünümlere şifon tasarımlar imza atıyor. Kat kat tül etekler, şifon elbiseler özellikle tesettürlü kadınların muhafazakar çizgisine çok yakışacak. Oldukça naif, oldukça minimalist bu renk kombinlere baharı getirecek.

Şeftali Rengi Tesettür Giyim Modelleri

Tunik: Benin – Satın Al

Ofis Görünümü İçin Nude Birliktelikler

Blooming Dahlia, minimalist şıklığı en soft haliyle yaşamak isteyenler için karşımızda. Bu sebeple kontrast renk uyumlarını özellikle ofis görünümlerinde kaldırmıyor. Ve en güzel birlikteliğini nude tonlarla yaşıyor. Ekru, krem, bej gibi natürel tonlarla muhteşem bir uyum yansıtan Blooming Dahlia’nın bol pantolon ve ceket kombinlerine ya da bu renkteki günlük elbiselerine, nude tonlarda stilettolar, nude krep şallar ve klasik krem tonlarında trençkotları ekleyebilirsiniz.

Tesettür Uzun Etek Kombini

  • Kombin Detayları:
  • Etek: Victoria Beckham
  • Ceket: Pierre Balmain
  • Çanta: Roksanda

Bebe Mavisiyle Blooming Dahlia Tatlılığı

İster şifon olsun ister krep, Blooming Dahlia rengi en romantik halini bebe mavisiyle bir araya geldiği kombinlerde yansıtıyor. Günlük şıklık için tatlı bir birliktelik yaşayacak bu ikili de dikkat etmeniz gerekense eşit renk kombini yapmamak. Yani, ayakkabı mavi, etek şeftali, gömlek mavi, şal şeftali olmamalı. Bunun yerine baştan aşağı şeftali tonlarını bir araya getirdikten sonra sadece tek bir parçada, mesela gömleklerde şeftali tonunu seçmeniz.

Şeftali Rengi Tesettür Giyim Modelleri

Tunik: Benin – Satın Al 

Hafta Sonunda Sportif Şeftali İşlemelerle Buluşuyor

Günlük görünümlerde Blooming Dahlia, tuniklere, yağmurluklara, sweatlere konuk oluyor. İşlemeli baharlık tuniklere sıçrayış yapan 2018’in bu tonunu hafta sonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafta sonunu enerji dolu yaşamaya hazırlanın.

Şeftali Rengi Tesettür Giyim Modelleri

Gece Kıyafetlerinde Yeni Trend

2018 ilkbahar/yazında düğün, nişan ya da mezuniyet törenlerine katılacaklara müjde!

Sıkıcı, koyu ve karanlık renklerden ferah, naif ve enerji dolu renklere geçiş yapıyoruz. Blooming Dahlia hem minimalist hem de ışıltılı görünümleriyle dozunda şıklığı yansıtmak için bekliyor. Kabarık etekli, kabarık kollu, fırfır detaylı, şifon ya da zaten tasarımlar şeftali tonunun zarafetiyle buluşuyor.

Diğer 2018 trend renkleri konularımıza göz atarak tüm yıl boyunca stil sahibi tesettür kombinler oluşturabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir