2018 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarıyla Stilinizi 8 Adımda Yenileyin

2018 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarıyla Stilinizi 8 Adımda Yenileyin

2018 Tesettür Modelleri

Sezon değişimleri yenilenmek için harika bir fırsat! Karamsar, sıkıcı ve soğuk günlerin ardından yazın habercisi ilkbaharda, doğayla beraber kombinler de tazeleniyor.

Yeşilin, mavinin ve huzur veren her rengin koleksiyonlara yansıdığı 2018 İlkbahar-Yazında stiller 8 adımda yenilenecek. Maskülen ve feminen dokunuşların içiçe geçtiği, şık ve spor ayrımının kalmadığı yeni sezonun ipuçları için takipte kalın.

2018 Tesettür Modelleri

Kayra 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Kuşak, Kemer ve Eşarplarla Küçük Dokunuşlar

2018 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarının trend görünümlerinde kemerler, eşarplar ve kuşaklar göze çarpıyor. Kalından inceye her türlü kemer elbiselerden trençkotlara kadar yer ediyor. Dikkati çeken bir diğer silüet ise kuşaklar.

Omuzlardan dökülen, yakalarda fiyonk şeklini alan, paltoların beline dolanan renkli kuşaklar yeni trendimiz. Kemer ve kuşaklı kombinleri takip eden bir diğer ayrıntı ise eşarplar. Eteklerin beline sıkıştırılan, omuzdan aşağı dökülen ve kemerle sabitlenen eşarplarınız için bir başka kullanım yolu daha. Stil yenilemesine en güncel bu ufak dokunuşlarla başlangıç yapın.

2018 Tesettür Modelleri

Kayra 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Etek & Trençkot İkilisini Çok Seveceksiniz

2018 İlkbahar – Yaz Koleksiyonlarında tesettürlü kadınların çok seveceği bir trend karşımıza çıkıyor. Pileli ya da uçuş uçuş maksi boy eteklerin üzerine uzun trençkotlar ve paltolar kombinleniyor. İlkbahar renklerinin kontrast uyumlarıyla birlikte fresh bir görünüme adım atmak için daha fazla beklemeyin.

2018 Tesettür Modelleri

İpekyol 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Tüvit Parçalarla İlkbahar Görünümleri

2018 ilkbaharında, Chanel markasıyla özdeşleşen tüvit kumaşlar çok moda. Hemen hemen her markanın koleksiyonlarında bir tüvit parça karşımıza çıkıyor. Baharın serin günlerinde kurtarıcı parça olacak tüvitler, ceketlerde de elbiselerde de harika görünümlere imza attıracak. Beyaz zemin üzerinde ışıldayan pembe, yeşil, sarı gibi soft renklerle adeta yaza hazırım diyen tasarımları siz de çok seveceksiniz.

2018 Tesettür Modelleri

Refka Jile Elbise: Satın Al

Bahar Renkli Salopet – Jile Elbiseler Güncellendi

Kış sezonunda sıcacık parçalarla karşımıza çıkan salopet ve jile elbiseler, 2018 ilkbahar – yazında güncellenerek moda dünyasına hükmediyor. Trend alarmı çaldıran bu parçaların beyaz tişörtlerle, sarı gömleklerle, dantel detayl u bluzlarla bir araya gelişi de kavurucu yaz günlerinde imdada koşacak.

2018 Tesettür Modelleri

Refka Eşofman: Satın Al

Eşofman Takımlarıyla Her Daim Sportif

2018 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında tesettürlü kadınları sevindirecek bir diğer görünüme spor parçalar eşlik ediyor. Çizgili alt – üst eşofman takımları, sportif trençkotlar, çizgili tişörtler ve bu parçalara eşlik eden ‘terlikler’ rahatınızı düşünüyor. Koleksiyonların tazelenme hissi veren yaprak yeşili tasarımlarıyla fazla haşır neşir olan sportif parçalarla stil güncellemesi yapın.

2018 Tesettür Modelleri

Refka Takım: Satın Al

Ekrunun Gücü Adına

İlkbahar – yaz denince akla beyaz tasarımların gelmemesi olmaz. Ancak 2018 sezonunda kırık tonlarıyla gündeme oturan beyaz parçalar zirveye oturuyor. Kimi zaman monokrom çoğu zamansa baştan aşağı ekruya bürünen kombinlere pudra, altın ışıltısı eşlik ederek zarafet katlanıyor. Stil güncellemesi yapacakların ‘ton sür ton’ bu uyumu yansıtmadan geçmemesi önemle ricamız olur.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir