2016 Yazının Eğlenceli Çantalarıyla Tanışın!

2016 Yazının Eğlenceli Çantalarıyla Tanışın!

2016 Çanta Modelleri

Son birkaç sezondur “sevenin çok sevdiği sevmeyenin ise nefret ettiği” -bu arada biz seven taraftayız- sloganlı, emojili, esprili çantalar oldukça moda.

2016 yazında da onları sıkça göreceğiz. Yaz mevsiminin güzel enerjisi, güneşin iç ısıtan gülümsemesi bu eğlenceli çantalar ile birleşince değmeyin keyfimize! Genç olanlar ve kendini genç hissedenlerin bayılacağı bu enerji patlamasına birazdan yakinen değineceğiz.

2016 Çanta Modelleri

En sade kombini birdenbire canlandıran, star parça olan bu çantaları yaz aylarında elinizden düşürmeyeceksiniz. Payetli işlemeler mi dersiniz, üç boyutlu figürler mi dersiniz, whatsapp müdavimleri için emojili olanlar mı dersiniz… Hepsi mevcut. Hepsi güzel.

2016 Çanta Modelleri

Gelelim nasıl kombin yapabileceğimize… Eğer ki 15-30 yaş aralığında iseniz -belki 35, hadi 40 olsun- gece davetlerinde dahi zevkle kullanabilirsiniz. Nasıl mı? Yaz aylarında gittiğiniz gece davetlerinde uzun ipek elbisenizin içinde kuğu gibi süzülürken elinize alacağınız eğlenceli portföy çantanızla stilinizi ortaya koyabilirsiniz.

2016 Çanta Modelleri

Günlük hayata uyarlaması da oldukça basit. En casual halinizle takabileceğiniz bir aksesuar olduğu gibi, toplantıya giderken de takabilirsiniz. Jilet gibi kumaş pantolon ve uzun blazer ceket ikilisine yakıştığı gibi ipek bluz ve A pile eteğe de oldukça yakışıyor.

2016 Çanta Modelleri

Ayakkabı konusunda da özgürsünüz! Sneaker, babet ya da stiletto… Taşlı ya da metalik… Size bir püf noktası daha verelim; bu tarz çantalar başlı başına star parça oldukları için karışık desenli eşarp/şal ile değil de düz renk eşarp/şal ile kombinlemenizde fayda var. Odak noktası çantanız olsun. Bu arada bir şey daha; anlamını bilmediğiniz ingilizce mottolu çantaları almayın. Eminiz ki elinizde “kiss me” (öp beni) yazan bir çantayı eminim ki taşımak istemezsiniz…

Yazı: Munise Boz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir