2016 Yaz Trendi: Nakış & Arma

2016 Yaz Trendi: Nakış & Arma

Nakış ve Arma Trendi

2016 yazının en zarif trendi, nakış ve armalarla tanışın. Bohem ve şık stillere adım attıracak nakış akımı, gelenekselliği modern incelikle sunuyor. Gençlik iksiri verecek armalar ise enerjiye sürüklüyor.

70’li yılların nakışları, 90’lı yılların armaları podyumlara vurduğu damgayı koleksiyonlardan sokaklara taşıdı. Fırtınalar estirecek nakış ve armalar en çok da gömlek, elbise ve ceketlerin sırtında, kollarında, göğüs kısmında ve yen kısmında yer buldu.

Nakış ve Arma Trendi

Geleneksel Çizgide Modern

Canlı renklerle oluşan işlemeler, keten, şile bezi, dokuma kumaşlar ve penyelerde kendini gösteriyor. Hemen hemen her parçada göreceğimiz zarif nakış işlemeleri, çanta ve ayakkabılara kadar etki ediyor.

Nakış ve Arma Trendi

Yazın En Ferah Fikri

Gelenekselliğin modern parçalarla harmanlandığı bu tasarımlar ilgi çekici olduğu kadar sportif. Dökümlü kesimlerle hayat bulan kırmızı, mavi, rengarenk nakışlar, en çok da beyaz zeminin hakimiyetinde.

Güne şık ve rahat bir başlangıç için floral desenli, nakış işlemeli, ince dokulu tasarımlar yazın en iyi ve en ferah fikri.

Nakış ve Arma Trendi

Hayal Gücünüzü Devreye Sokun

Sadeliği yansıtan bir parçaya hareket katan nakışın yakın arkadaşları ise püskül, boncuk, arma, yama ve rozet. Nakış ve armanın zarif duruşuna retro havayı katacak yamaları, sezonun denim parçalarında görmek mümkün. Nostaljik bu havayı yansıtmak için aksesuarlar da gündemde. Belki de sandıklarınızdan bu akımı en iyi yansıtacak parçalar çıkacaktır. Geleneksel modernliği yansıtmak için hayal gücünüzü devreye sokun.

Nakış ve Arma Trendi

Hareketli Siluetler

90’lı yıllarda çantalara, denim parçalara hareket katan armalar, 2016 yaz sezonunda da koleksiyonlara göz kırpıyor. Rengarenk eğlenceli, yazı baskılı bu trend yazın adeta neşesi. Gardırobunuza dinamizm katacak armalı tasarımlar, şıklığı detayda gizliyor. Bu trendin en güzel yanlarından biri ise renklerle dilediğinizce oynayarak farklı stiller, canlı silüetler yakalayabilmek.

Nakış Trendi

Sezonun Gizli Silahı

Sezonun gizli silahı arma ve nakışları ister retro ister sofistike tavrıyla kullanın isterseniz de sportif görünümü yakalayın. Her şekilde maksimal karakteri verecek yeni akımla yeni keşiflere yeni eğlencelere doğru yol alın.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Nakış Trendi

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir