2015 Yaz Rengi “Buzlu Çilek”

2015 Yaz Rengi “Buzlu Çilek”

Pembe Tesettür Giyim Modelleri

Kadınların vazgeçilmez rengi pembeye rakip geldi! Buzlu çilek!

Uçuk pembelerin yaz aylarına çok daha fazla yakıştığı bir gerçek. Tril tril kumaşlar ve feminen tasarımlar buzlu çilek rengiyle birlikte çok daha enerjik gözüküyor. Peki, buzlu çilek rengini nasıl kullanmalıyız derseniz cevabı haberimizde!

2015 Yaz Trend Rengi: Buzlu Çilek

Koyu çilek renginden çok daha açık ve çok daha soft olan bu renkle nötr bir etki yakalayabilirsiniz.

Pembe Tesettür Giyim Modelleri

  • Tunik: Lal By Hilal – Elbise: Benin

Neden Seviyoruz? Hemen hemen tüm renkler ile uyum sağlayan buzlu çilek rengi sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak.

Pembe Tesettür Giyim Modelleri

  • Tunik: Puane

Nasıl Kullanmalı? Diğer pastel tonlardan bebek mavisi ya da açık lila renkleriyle bir araya geldiğinde ise kusursuz bir görünüm oluşturuyor.

Pembe Tesettür Giyim Modelleri

  • Etek: Mimya

Hangi Renklerle Uyumlu? Pembe renginin klasikleşen eşlerinden olan kırmızı ve siyahtır. Bu pastel tona daha fazla vurgu yapmak için orman yeşilini denemenizi tavsiye ederiz. Daha taze ve göz yormayan bir stil için ise gri tonlarına güvenebilirsiniz.

2015 Yaz Pembe Tesettür Kombini

Nasıl Kombinlemeli? Hayat dolu bu ton en çok da Mimya’nın uzun tiril tiril eteğinde can buluyor. Buzlu çilek tonundaki bu uzun eteği ekru bir gömlek ve yine buzlu çilek tonunda minik topuklu bir ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Son olarak kombini Beymen ‘den seçtiğimiz gül desenli %100 ipek twill eşarp ile tamamlıyoruz.

Aşırı uyumlu görünmeden hoş bir ahenk yakalamak için %75 kristal taş kullanılan siyah-fuşya tonlarının eşlik ettiği kolyeyi tercih edebilirsiniz.

Peki, bu ürünlere nasıl sahip olabilirim derseniz, kombinde kullandığımız tüm ürünleri ve daha fazlasını yeni dijital gardırobunuz alisveris.yesiltopuklar.com ‘dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir