2014 Kışının En Trend Bot Modelleri

2014 Kışının En Trend Bot Modelleri

2014 Kışlık Bot Modelleri

Kışla birlikte, soğukların yanı sıra kar, yağmur suyu ve yer yer çamurun da hakim olduğu yerlerde, kullandığımız ayakkabı, bot ve çizmelerin önemini umursamazdan gelecek kimse bulunmaz sanırım. Özellikle insan soğuğu ayaktan alır ve bütün vücuduna yayılır. Bu açıdan ayaklarımızı kışlık ayakkabı, bot ve çizmelerle korumanın derdine düşeriz. Bu yazımızda birbirinden güzel, birbirinden şık ve zarif kışlık botlar üzerinde duracağız.

2014 Kışlık Bot Modelleri

Hanımlar kullandıkları kıyafetler için ne kadar özen gösterirlerse, kullandıkları ayakkabı, bot ve çizmeler için de o derece itina gösterirler. Madem ki kışla kapı kapıyayız. O halde hanımefendiler kışlık kıyafetlerine en uygun botları da seçmeyi ihmal etmemelidirler.

2014 Kışlık Bot Modelleri

Bu kış bot trendlerinde neler var?

En gözde kışlık botları; başta deri olmak üzere, nubuk ve güderi olarak söyleyebiliriz. Derilerin cinsi ve çeşitleri olmakla birlikte, bota estetik ve farklı değerler katan, tüyler, boncuklar, metalik aksesuarlarla da bazılarımızın sıra dışı diyebileceği tarzda botlarda bu sezonun trendleri arasındadır.

2014 Kışlık Bot Modelleri

Önemli olan botun, giyilecek kıyafetin bir bütününün estetik değerlerini taşımasıdır. “Dost başa, düşman ayağa bakarmış” derler. Zarif bir ayakkabı, şık bir bot, asil bir çizme, bütün kıyafeti olumlu olarak etkiler ve değer katar. Buradan yola çıkarak alışverişlerinizde size fikir ve ilham vermesi açısından, kışlık diğer kıyafetleriniz için zevkle kombin edebileceğiniz sezonun öne çıkan bot modellerinden birkaçını paylaşmak istedik.

2014 Kışlık Bot Modelleri

2014 Kışlık Bot Modelleri

Yorumlar

“2014 Kışının En Trend Bot Modelleri” için bir cevap

  1. […] Çizme modellerinde deri tasarımlar kadar, süet ve rugan tercihi ile üretilen şık modeller de hanımların beğenisini kazanmaktadır. Özellikle bu sezon süet modeller klasik ve şık görüntüsü ile sade giyinmeyi tercih eden hanımların da tercihi olmuştur. Bu yayınımızdaki şık ayakkabı modelleri İpekyol’un yeni sezon ayakkabı koleksiyonunda bulabileceğiniz de belirtmek istiyoruz. Umarız sizler de tüm modelleri beğenirsiniz. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir