2013 -2014 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

2013 -2014 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

Çanta, bizim güncel ihtiyaçlarımızı karşılayan bizi derleyip toparlayan en önemli aksesuarımızdır. Biz çantayı değil, çanta bizi taşır. 2013 – 2014 Sonbahar Kış çanta koleksiyonlarında yine birbirinden iddialı şık modeller tüm hanımların beğenisine sunulmuştur. Bu kış çanta trendlerinde ise birçok farklı model ve desen seçeneklerini görmekteyiz.

Yerli ve yabancı markalar, çanta koleksiyonları ile yeni sezona giriş yaptı. Tasarım ve desen seçenekleri ise oldukça zengin. Özellikle zincir saplı çantalar, kış sezonu kombinlerinde sıkça kullanılacak modeller arasında geliyor.. Hem gece kıyafetlerinizde, hem günlük kıyafetlerinizde kısa ya da saplı bu şık çantaları kullanabilirsiniz.

Kocaman çantaları kullandığımız dönemlerde biz hanımlar çok mutluyduk. İçine istediğimiz her şeyi koyabilme rahatlığı, büyük çantaları cazip kılıyordu. Ama bu kış içine sadece birkaç parça eşyanızı koyabileceğiniz ufak minyatür çantalar trendler arasında. Günlük kullanımda bu çantalar zor olsa da gece kıyafetlerinizde bu modelleri tercih edebilirsiniz.

Bu kış kıyafetlerimizde leopar ve kamuflaj desenleri çokça göreceğiz. Kıyafetlere yansıyan bu trend, elbette çantalara da yansıdı. Sade tek renk kıyafet seçimlerinizde lepoar ve kamuflaj desen bir çanta oldukça şık görünecektir.

Tüm bu seçenekler yanında katlanan çantalar, kapitone modeller, krokodil çantalar, metalik modeller, püsküllü özel tasarımlar bu kışın vazgeçilmez çanta trendleri arasında geliyor.

İşte 2013 -2014 Sonbahar Kış sezonunun trend çanta modelleri;

Yorumlar

“2013 -2014 Sonbahar Kış Çanta Trendleri” için 2 cevap

  1. […] Minimal aksesuar seçimlerini, bu modellerle kullanabilirsiniz. Özellikle sezonun trendi olan zincir saplı çantalar pelerin modellerle tam bir uyum içerisinde […]

  2. […] starlarının ilk tercihleri arasında Michael Kors ürünleri geliyor. Özellikle 2014 çanta modellerini birçok dünya starının gardırobunda görmekteyiz. Büyüleyici çanta modelleri dünya […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir