2013 – 2014 Sonbahar Kış Trendi Pelerin

2013 – 2014 Sonbahar Kış Trendi Pelerin

2014 Sonbahar Trendi Pelerinli Modeller

Tesettür giyim markalarının yeni sezon koleksiyonları hem enerjik tasarımlar, hem trend modellerle vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu sezonun en çok konuşulacak trendi olan pelerin ise birçok tesettür giyim markasının kreasyonlarında ön plana çıkıyor.

Pelerin modeller kaban ve mantolara ayrı bir hava getirdiği gibi, elbiselerde de zarif bir şıklık sunuyor. Modern formlarla bu tasarımlarda, elegan bir duruş gösteriyor. Geçtiğimiz sezon da tercih edilen pelerin modeller, özelikle bu sezonun en çok göze çarpan modelleri arasında yerini aldı bile.

2014 Sonbahar Trendi Pelerinli Modeller

Pelerin detaylı modeller, daha minimal fütüristik tasarımlarla bu sezona da yumuşak bir geçiş yapıyor. Sezonun trend renkleri olan bordo, haki yeşil, kahve ve siyahlarla pelerin dış giyimde hit bir seçenek olacağa benziyor.

Dar omuzlu hanımların özellikle pelerin modelleri tercih etmelerini tavsiye ederiz. Zengin bir duruş sağlayarak yalın ve rahat giyime bir alternatif olarak tercih edebilirsiniz. Özellikle zarif kumaşlarla tasarlanan pelerin detaylı elbiseler, enerjik ve hareketli bir hava sağlayarak modern bir yorum katıyor.

2014 Sonbahar Trendi Pelerinli Modeller

Pelerinleri giyerken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise aksesuar tercihlerinizin. Minimal aksesuar seçimlerini, bu modellerle kullanabilirsiniz. Özellikle sezonun trendi olan zincir saplı çantalar pelerin modellerle tam bir uyum içerisinde olacaktır.

2014 Sonbahar Trendi Pelerinli Modeller

Sezonlar boyunca özellikle stil sahiplerinin vazgeçemediği pelerin her daim zarafet sağlıyor. Daha çok klasikleşmiş modellerde gördüğümüz bu trend şimdi kendini bambaşka formlarla yeniden yaratıyor.

Yorumlar

“2013 – 2014 Sonbahar Kış Trendi Pelerin” için 3 cevap

  1. […] modeller kadar, sezon trendi olan pelerin yakalı tasarımlar da Nihan’ın pardesü modellerinde öne çıkan parçalar arasında olduğunu söyleyebiliriz. […]

  2. […] boya pelerinli bir saray kıyafeti, otantik gömlekler, bluzlar, metal çift düğmeli elbiseler. Pelerinli tunikler, maksi zümrüt elbiseler, birbirinden farklı zarif etekler, aynı zamanda estetize edilmiş ve […]

  3. […] gold ve turkuaz renkli tülü elbiseler, kadife-jakarlı kumaşlardan tasarlanan mont ve pelerinler koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında yer […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir