2011 Hırka Modelleri

2011 Hırka Modelleri

Modern ve Nostaljik Çizgiler Batik’in Yeni Koleksiyonunda Buluştu

Kadın hazır giyimin öncü markası Batik, 2010-2011 kış sezonunu birbirinden güçlü temalarla açıyor. Midnight Blue’s, Romance Military, Heritage, Love Story ve Camouflage ile her zevke uygun, birbirinden şık temalar sunan BATİK’in yeni sezon koleksiyonu çok beğenilecek…

BATİK’in 2011 Kış Sezonu için hazırladığı koleksiyon birbirinden farklı ve güçlü temalarıyla dikkat çekiyor. Midnight Blue’s ile gece yarısı tonlarının, Romance Military ile askeri görünümlerin ve romantik çiçeklerin harmonisinin, Heritage ile ülke mirasının, 70’s Love Story ile vintage görünümlerin ve Camouflage ile maskülen bir duruşun sergilendiği Batik’in yeni sezonu kış için zengin alternatifler sunuyor.

50’lerin ve 60’lı yılların yeni bir perspektiften bakılarak yorumlandığı koleksiyonda, modern kıyafetler üst üste kombinlerle ve farklı stillerin harmanlanmasıyla nostaljik bir havaya bürünüyor. Modern ve nostaljinin uyumu ile geçmişin zerafetini günümüz trendleriyle birleştirmeyi başarmış modern bir kadın karşımıza çıkıyor.

Rahatlık ve şıklığın bir arada olduğu farklı bir stil

Herkesin kendi zevkine uygun kombinler yaratabileceği bu zengin koleksiyonda trikolardaki hafif fakat kalın dokular kış için çarpıcı alternatifler sunarken, kazaklar tunik rahatlığıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonun vazgeçilmezi olan kaşmir trikolar ise sade modelleri ve güçlü renk paletiyle göz alıcı bir uyum sergiliyor.

Aksesuarlarla bambaşka bir havaya bürünen klasikler, kürk ve dantelin parlak kumaşlarla uyum içinde olduğu tasarımlar, deri ve süet elbiseler Batik 2011 Kış koleksiyonunun dikkat çekici parçalarını oluşturuyor. Koleksiyonu oluşturan haki, camel, gri, zengin kahveler, gece mavisi, lacivert, bej, hardal sarısı, ekru, kemik ve yıkanmış ahududu ve yeni bordolar gibi klasik renkler ise metalize aksesuarlarla yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Sürekli yükseliş trendi göstererek yeni açılan mağazaları ile başarı grafiğini her geçen gün yükselten Batik, İstinyepark, Fly inn AVM, Capacity AVM başta olmak üzere Türkiye genelindeki 72 mağazasında tüketicileriyle buluşuyor.

İşte BATİK koleksiyonundan derlediğimiz hırka, triko ve tunik modelleri….

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir