Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye’nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli (2017)

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye’nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli (2017)

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Muhafazakar aileler için tatil mekanı seçmek her zaman zorlayıcı olmuştur. Hem kaliteli, hem saygılı ve anlayışlı oteller ve konaklama mekanları bulmak bir hayli sıkıntılı olabilmektedir. Fakat son zamanlarda sayıları hızla artan muhafazakar oteller, verdikleri kaliteli hizmetler ile ve bulundukları şehirlerin güzelliği ile bu problemleri önemli ölçüde ortadan kaldırıyor.

Biz de ziyaretçi yorumlarından yola çıkarak Türkiye’nin en iyi 10 muhafazakar otelini yazımızda derliyoruz. Size kalan ise yalnızca yazımıza göz atıp, tatil planınızı şekillendirmek oluyor. İşte kullanıcı yorumlarına göre en çok beğenilen 10 muhafazakar otel.

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Wome Deluxe Hotel

Otele girdiğiniz andaki karşılamadan, çıkarkenki uğurlamaya kadar çok ilgili ve güler yüzlü olan çalışanlar ve müdürlerle, çok iyi ağırlandığınız otellerden biri burası. Tertemiz bir sahil kıyısına sahip olmaları, lezzetli yemekleri, müşteri odaklı hizmet anlayışları ve hijyenik odaları ile tatil için gidilecek mekanlarda aranan bütün özellikleri bünyesinde barındırıyor. Huzurlu ve kaliteli bir tatil arayışında olanlar için Wome Deluxe Hotel oldukça iyi bir seçenek olarak ortaya çıkıyor. Ayrıca otelde spa imkanı da bulunuyor.

Wome Deluxe Hotel İletişim:

  • Adres: İncekum Tabiat Parkı, No:2, İncekum 07410
  • Tel: 444 83 30

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Adenya Hotel & Resort

Akdeniz sahilinin bütün gösterişiyle boy gösterdiği yerde karşımıza Adenya Hotel & Resort çıkıyor. Otel kadınlar ve erkekler için ayrı açık ve kapalı havuzlar, özel plaj alanları ve Türk hamamı, sauna ve masaj odaları gibi birçok hizmeti ziyaretçilerine sunuyor. Otel restoranlarına İslami usullere göre hazırlanan yemekler servis ediliyor ve deniz kenarında yer alan alakart restoranlarda yemeğinizin keyfini doyasıya çıkartmanız sağlanıyor. Üstün hizmet ve kalite ile ziyaretçilerini memnun eden otellerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Adenya Hotel & Resort Halal All Inclusive İletişim:

Adres: Fugla Mevkii Gölcük Cad. No:19, Türkler Mevkii, 07400, Avşallar

Tel: (0242) 510 22 22

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Angel’s Marmaris Hotel

Muhafazakar otellerin en büyük avantajlarından bir tanesi elbette kadınlar sunduğu imkanlar. Bu açıdan kadınlar için çok uzun özel bir plaja sahip olan Angel’s Marmaris Hotel rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. Otelde çeşitli odalar, süitler ve villalar konaklama seçeneği olarak sunuluyor. Şık dekorasyonu ve hoş mobilyalarıyla ise iç dekorasyonda da iddialı oldukları açıkça görülüyor. Ayrıca otelin izole edilmiş bölümünde bulunan villalar, özel yüzme havuzları ve masaj alanları da ayrıcalıklı ve rahat tatilin peşinde olanlar için tereddütsüz tercih sebebi oluyor. Ayrıca otelin Dünya’nın en iyi lüks alkolsüz oteli seçildiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Angel’s Marmaris Hotel İletişim:

  • Adres: Buruncu Mevkii, Turgut Köyü, Marmaris/Muğla
  • Tel: (0252) 486 81 00

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Adin Beach Hotel

Akdeniz manzarasının eşsiz güzelliğine kendinize kaptırmadan edemeyeceğiniz balkonlara sahip olan bu otelde, kadınlar ve erkekler için ayrı olarak hizmet veren mavi bayraklı plajlar mevcut. Aileler için de ayrı olarak tasarlanmış plajlar ve havuzlar otelin hizmetleri arasında yer alıyor. Konaklama seçenekleri arasında villalar da bulunan otelde, villalara uşak hizmeti de sunuluyor. 3 öğün açık büfe yemek servis ediliyor. Çeşitli spor alanları, kano, yelken veya rüzgar sörfü de otelin sağladığı spor imkanlarından.

Adin Beach Hotel İletişim:

  • Adres: İncekum Mevkii, 07407, Alanya/Antalya
  • Tel: (0242) 517 11 80

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Şah Inn Paradise

Muhafazakar otel anlayışının ilk uygulayıcılarından biri olmasıyla birçok ziyaretçi tarafından tercih edilen otellerden birisi Şah Inn Paradise. Kadın ve erkekler için ayrı havuzlar, aile ile yapılabilecek çeşitli aktiviteler, lezzetli yemekler ve eğlenceli animasyon şovları ile profesyonel bir otelcilik anlayışına sahip bir otel burası. Nezih ve güzel bir tatil arayışında olanlar için tercih edilebilecek mekanlardan.

Şah Inn Paradise İletişim:

  • Adres: Mavikent Mahallesi, Kazım Yeşil Cd., 07390 Mavikent Mahallesi/Kumluca/Antalya
  • Tel: (0242) 884 46 66

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Caprice Thermal Palace

Muhafazakar ailelerin ilk zamanlardan beri severek tercih ettiği otellerden birisi de elbette Didim’de bulunan Caprice Thermal Palace. Tertemiz bir deniz kıyısında konumlanmış olan otelde, ziyaretçiler ilgiyle karşılanıyor. Ailecek gidilecek tatil mekanları arasında da ön plana çıkan otel, temiz mescitleri, abdesthaneleri, spa merkezleri ve termal havuzları ile gidenlerin memnuniyetle ayrıldığı yerlerden.

Caprice Thermal Palace İletişim:

  • Adres: Akbük Koyu, 09270 Didim/Aydın
  • Tel: (0256) 846 13 33

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Club Familia Çeşme Hotel

Çeşme’ni merkezinde bulunan, helal tatil konseptiyle açılmış, muhafazakar ailelerin vazgeçilmez tatil adreslerinden bir tanesi Club Familia Çeşme Hotel. Herşey dahil sistemiyle, 3 öğünün haricinde öğün arası atıştırmalıklar da konaklamaya dahil ediliyor. Kadın ve erkekler için özel olarak ayrılmış plajlar ve özel havuz alanları da otelde mevcut. Bunlara ek olarak, sauna, jakuzi, buhar odası, Türk hamamı ve spa hizmetleri de ziyaretçilerin kullanımın sunuluyor. Çocuklu aileler için de çocuklara özel oyun parkları ve çocuk aktiviteleri ile animasyonlar da otelde yer alıyor.

Club Familia Çeşme Hotel İletişim:

  • Adres: Altınkum Mahallesi, 200. Sokak, No:8, 35930 Ovacık Mahallesi/ Çeşme /İzmir
  • Tel: (0232) 722 22 22

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Bera Hotel Alanya

Alanya’da çok güzel bir konumda bulunan otel, helal otelcilik anlayışıyla kurulmuş mekanlardan. Kadın ve erkek ayrı havuzlara sahip olmasıyla muhafazakar ailelere imkanlar sunan mekan ayrıca havuzlardaki çocuk bölümleri, kid’s club (5-11 yaş), oyun odaları, oyun parkları ve animasyon gösterileri ile de çocuklu çiftler tarafından tercih edilmeyi sağlıyor. Kadın ve erkekler için ayrı olarak tasarlanmış buhar odaları, saunalar, fitness salonları ve saat 21.00 den sonra aileler için hizmet veren özel havuz ve spa alanları da otelde sunulan diğer hizmetlerden.

Bera Hotel Alanya İletişim:

  • Adres: Merkez Mah. Kuyumcu Cad. Kulak Mevkii, No:12, Konaklı
  • Tel: (0242) 510 05 00

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Selge Beach Resort & Spa

Denize birkaç adım yürüme mesafesinde bulunan otel, özel plaj alanı, kadınlar plajındaki güneşlenme alanı ve spa salonlarıyla gidenlerin beğenisini kazanıyor. Kadınlara özel havuzlar, klimalı ve balkonlu odalar, açık büfe yemekler ve gün içerisinde sunulan dondurma, kek, çay ve hamur işi gibi ikramlar ile tatilinizin keyifle geçmesini sağlıyor. Kadın erkek ayrı spa salonları, Türk hamamı ve saunaya ek olarak bilardo, dart ve tenis gibi oyunlar için de ayrılmış alanlar mevcut. Ayrıca çocuklu aileler için de, çocuk havuzları, tam donanımlı oyun parkları gibi imkanlar da Selge Beach Resort & Spa’da sunuluyor.

Selge Beach Resort & Spa İletişim:

  • Adres: Kızılağaç Mahallesi, 07600, Manavgat/Antalya
  • Tel: (0242) 748 72 80

Ziyaretçi Yorumlarına Göre Türkiye'nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli

Hotel Mavi Deniz

Marmaris’in Turunç Koyunda bulunan, Mavi Bayrak Ödüllü bir otel burası. Çam ormanlarının içinde bulunan, yeşille mavinin muhteşem harmonisine ev sahipliği yapan mekan, kadınlara özel plajlar, özel havuzlar, çocuklar için ayrı havuzlar, Türk ve Dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı restoranlar ve spa salonları ile ziyaretçilerini dört dörtlük bir hizmet anlayışıyla ağırlamaya devam ediyor. Her şey dahil sistemin en şirin özelliklerinden çay saati ve öğlen atıştırmalıkları da bu otelde kendisine yer buluyor.

Hotel Mavi Deniz İletişim:

  • Adres: Turunç Mahallesi, 60 Evler caddesi, 48740, Marmaris/Muğla
  • Tel: (0252) 476 71 90

Hazırlayan: Esra Ünal

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir