Tekbir Çanta Modelleri 2013-2014

Tekbir Çanta Modelleri 2013-2014

Tekbir Çanta Modelleri 2013-2014

Sonbahar ve kış için gardırobunuzu yenilemeden önce tüm firmaların yeni sezon koleksiyonlarına bakmanızı öneririz. Bugün sizler için hazırladığımız Tekbir Giyim çanta modelleri, modası hiçbir zaman geçmeyecek şıklıkta. Biz hanımlar için kıyafetler kadar, çantalarımız da gardıroplarımızın en önemli parçaları arasındadır.

Stil sahibi hanımların kombinlerinde kullandıkları en önemli aksesuar, çantadır. Tekbir Giyim yeni sezon koleksiyonunda, şık modellerin yanı sıra modern ve şehirli hanımların ihtiyaçlarından yola çıkarak hazırladığı çanta modelleriyle de dikkat çekmekte.

Çanta modellerindeki modern dokunuşlara sahip işçilik ve estetik tasarım öne çıkan detaylar arasında. İki renkli zarif modeller, ekose desenler, tekbir logolu özel tasarım çantalar, metal aksesuarlarla detaylandırılan zarif modeller Tekbir yeni sezon çanta modellerinde öne çıkan parçalar arasında.

Tekbir 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu, stil sahibi hanımlara hem iş hem günlük hayatında şıklığın yanı sıra rahatlıkta sunuyor. Koleksiyondaki çanta ürün gamı ile kıyafetlerinizde kombin ve uyum sorunu yaşamamanızın garantisini vererek konforlu ve rahat bir kış geçirmenizin garantisini veriyor.

Çanta koleksiyonunda kış sezonunun klasik renkleri olan siyah, kahve, lacivertlerin yanında camel, kırmızı ve krem tonları da bir alternatif olarak hanımlara sunulmakta. Sonbahar kışın yeni trendi casual kombinasyonlarınızda,Tekbir Giyim çanta modellerinden seçebileceğiniz birçok tasarım mevcut.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir