Steakhouse İftar Mekanları 2014

Steakhouse İftar Mekanları 2014

İftar Mekanları 2014

En Gözde “Alkolsüz” Steakhouse İftar Mekanları

Dikkat! Bu haberimiz yüksek dozda “gerçek et lezzeti” içerir!

Evet, 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel iftar mekanlarımızda yeni durağımız İstanbul’un en sevilen “steakhouse“ları… Bu önerilerimiz et severlerin çok hoşuna gidecek.

İftar Mekanları 2014

Et denildiğinde akla gelen ilk yemekler iskender, döner, adana ve urfa dürümleridir. Fakat gerçek et lezzeti “steakhouse“dan geçer.  Az veya çok pişmiş bonfile ve çeşitlerindeki steak etlerin hazırlanıp sunulması zor olduğu kadar tatması bir o kadar lezzetli.

İçinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı Ramazan ayında sizler için İstanbul’daki en gözde “alkolsüz” steakhouse restaurantlarını seçtik… Ramazan ayı geçmeden gitmeniz gereken en iyi adresler bu listede!

İftar Mekanları Taş Kasap

Taş Kasap Et ve Izgara

Sefaköy’ de konumlanan ve dışarıdan bakılıdığında bir kasap görünümünü andıran mekan, içeri girdiğinizde ferah ahşap tasarımı ile sizleri bir et restaurantına geldiğinizi hissettiriyor. Hem kırmızı ve beyaz et alışverişi yapabileceğiniz ve hem de oturup afiyetle lezzetli etlerini tadabileceğiniz mekanda, Aydos Et’in kendi üretimi olan yüksek kalitedeki ürünler, cazip fiyatlarla konukları ile buluşuyor. Mönüdeki “Şefe Teslim” seçeneği ise restaurantdaki favori yiyeceklerden.

Adres: Tevfikbey Mah. Halkalı Cad. No 108 Sefaköy
Tel: 0212 598 98 08

İftar Mekanları İstanbull Lezzet Steakhouse

İstanbull Lezzet Kasap Steakhouse

Türkiye ve Avrupa’ nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul’ da yer alan restaurant, konumlandığı binanın kalite ve hizmet anlayışını sunuyor. “Dry aged” usülü ile hazırlanan etler hiç bir katkı maddesi kullanılmadan ister yumuşak ister çok pişmiş bir şekilde konuklara sunuluyor. Özellikle iş çıkış saatine yakın bir vakite denk gelen iftar saati, İstanbul’ un iş merkezi Maslak-Levent bölgesinde doğru bir adres arayanlar için lezzetli bir iftar durağı olabilir.

Adres: Sapphire AVM,Çarşı Katı Levent
Tel: 0212 268 85 85

İftar Mekanları The Market Bosphours

The Market Bosphorus

Kuşkusuz İstanbul’ daki en iyi restaurantlar arasında kendine ön sıralarda yer bulabilicek olan The Market Bosphorus, müthiş konumu, yüksek düzeyde kalitesi ile kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Güzel bir yaz Ramazan’ında sevdiklerinizle beraber denize sıfır İstanbul’un eşsiz güzelliğinde steak etin tadına bakabilir ve iftarınızı açabilirsiniz. Huqqa’nın bitişiğinde bulunan ve aynı işletmeye sahip restaurant konumuna göre bölgesinde bulunan yüksek kalitedeki tek alkolsüz restaurant. Et fiyatlarının biraz yüksek olması sorun olmayacaksa iftar için güzel bir seçenek olabilir.

Adres: Muallim Naci Cad. No 56 Kuruçeşme
Tel: 0212 257 41 11

İftar Mekanları Birlik Kebap

Birlik Kasap Steakhouse

Steakhouse konseptine uygun ahşap tasarımın ağırlık gösterdiği ve etlerinizi kendinizin seçip ne kadar pişmiş olacağını yine kendinizin belirlediğiniz restaurantda, sunulan hizmet ve lezzete göre faiş olmayan fiyatlar, alkolsüz olarak zor bulunan steakhouse restaurantları içerisinde kendine ön sıralarda yer bulabilir.

Adres: Rüzgarlıbahçe Mah. Cumhuriyet Cad. No:57 Beykoz
Tel: 0216 425 55 29

İftar Mekanları Filizler Köfte

Filizler Köftecisi Üsküdar

Filizler Köftecisi diyince akıllara stea etden önce başka seçenekler gelebilir. Kaşarlı köfte, kasap köfte, acılı, sebzeli ve sucuk köfte ile beraber ızgara et çeşitleri, ızgara tavuk çeşitleri Filizler Köftecisi’ nin en popüler ürünleri. Yeni bir lezzet olarak “Steak Köfte” ise Filizler Köftecisi garantisi altında, eşsiz Kız Kulesi manzarası eşliğinde siz ve sevdiklerinizi ağırlamayı bekliyor.

Adres: Harem Sahil Yolu No 61 Kız Kulesi Karşısı Salacak – Üsküdar
Tel: 0216 342 00 00

İftar Mekanları The Hunger

The Hunger

Klasik ahşap yoğunluğundan daha farklı bir şekilde, daha modern ve minimalist bir tasarıma sahip The Hunger, Gayrettepe ve Halkalı’ da ki şubeleri ile yine bir iş çıkışı iftar mekanları seçenekleri arasına girebilir. Konumu gereği ciddi ve kaliteli bir hizmet anlayışına sahip mekanda lezzetli steak etler sizin damak tadınıza göre hazırlanıyor ve sizi pişman olmadan evinize uğurluyor.

Adres: Yıldız Posta Cad. Müşir Abdullah Sok. No 38 Gayrettepe
Tel: 0212 288 32 27

İftar Mekanları Et Mekan Steaksouse

Et Mekan Steakhouse

Anadolu Yakası Küçük Çamlıca mevkiinde konumlanan restaurant, daha bir sene gibi yeni bir tarihte açılmış olmasına rağmen yüksek kalite anlayışı ve lezzetli etleri ile konuklarının damak tadına iyi bir şekilde hitap ediyor.

Konukların kendilerinin seçtiği etlerini, az yada çok pişmiş olmasına özen göstererek hazırlayan restaurant da Gaziantep’ten günü birlik gelen havuç dilim baklava ise ilgi gören tatlılar arasında. Lezzetli, güvenle ama alkolsüz steak et yenilebilecek restaurant bulmakta zorluk çekildiği şu dönemde Et Mekan Steakhouse, alkolsüz mönüsü, yeşillikler içerisinde ahşap ağırlıklı şık tasarımı ve uygun fiyatları ile steak et severleri cezbediyor. Cafe bölümüde bulunan mekan, Ramazan Ayı’na özel kişi başı 65 TL. ‘lik zengin iftar mönüsü ile de siz ve sevdiklerinizi memnun etmeyi başarıyor.

Adres: Libadiye cad. Küçükçamlıca Mah. Moda sok. No:2 – Üsküdar
Tel: 0216 326 16 36

İftar Mekanları Şazeli Kasap

Şazeli Kasap & Izgara

Özellikle Anadolu Yakası’ndaki gözde et restaurantı olan mekan, kendi seçtiğiniz etleriniz, isteğinize göre pişmesi ve lezzetli servis anlayışı ile konuklarına kaliteli bir sunum yapıyor. Cafe bölümüde bulunan mekan da Ramazan ayına özel iftar menüsü ile zengin çeşidi ve lezeeti ile kişi başı 75 TL.’ den konuklarla buluşuyor.

Adres: Emniyet Mah. Nurbaba Cad. No 27 Kısıklı – Üsküdar
Tel: 0216 42 249 68

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir