Odema Tesettür Mayo Modelleri 2012

Odema Tesettür Mayo Modelleri 2012

Odema-Haşema-Modelleri-2012

Odema Haşema ve Tesettür Mayo Modelleri 2012

Güneşin ve denizin eşsiz güzelliklerini herkesin yaşayabilmesi için estetik ve kaliteyi birleştiren Odema Spor, yeni sezon ürünleri ile karşınızda…

2012 yazında rahat ve fonksiyonel ürünleri, çabuk kuruyan özellikleri, su içinde şişmeyen ve vücuda yapışmayan yapıları ile Odema Tesettür Mayoları her zaman istediklerinizin bir adım ötesinde.

Odema Tesettür Mayolarını başörtülü ve başörtüsüz kullanabileceğiniz birbirinden modern çizgilere sahip farklı ürünle Türkiye’nin dört bir yanına ulaşıyor. Odema Tesettür Mayolarının başörtüsüz modelleri bayanlara özel havuzlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Büyük Beden Haşemalar Odema Spor’da!

Odema Tesettür Mayoları sadece kaliteli değil kusursuz ürünler için çalışmakta. Biz Odema Tesettür Mayolarını çok beğendik. Hem çok şık hem de oldukça kullanışlı modellere sahipler. Üstelik Büyük Beden Haşemalar Odema Tesettür Mayonlarının koleksiyonunda ayrı bir koleksiyon olarak sunuluyor. Kilolu hanımlar Odema Büyük Beden Haşemalar ile çok rahat edecek.

Sektördeki gelişmeleri ve dünyadaki yeni trendleri sürekli takip eden Odema Spor, her geçen gün üretim kalitesini ve ürün çeşitliliğini arttırarak Uluslararası standartlara ulaşmayı ve her kesimden müşterilerine en üstün hizmeti sunmayı amaçlıyor.

Odema Haşema ve Tesettür Mayo Modelleri 2012

Odema-Haşema-Modelleri 2012
Odema-Haşema-Modelleri 2012

Odema Büyük Beden Haşema Modelleri 2012

Odema-Haşema-Modelleri 2012

Yorumlar

“Odema Tesettür Mayo Modelleri 2012” için 3 cevap

  1. neslihan dedi ki:

    odemanın modelleri gerçekten cok güzel fiyatlarda iyi

  2. hacer karadayı dedi ki:

    bunlar eski modeller yenileri daha güzel

  3. serap erecek dedi ki:

    Resimdeki modellerin fiatlarina ulaşamıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir