LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

Şık, rahat, kullanışlı ve hesaplı parçaların adresi LC Waikiki‘de sezonun favori tunik modellerini sizler için mercek altına aldık. Jean tuniklerden trikolara, nakış işlemelerden payet detaylara hem spor hem klasik stile hitap edecek bir çok modeli bir araya getirdik. İşte sezon trendlerine indirimli fiyatlarla sahip olma ayrıcalığı sunan LC Waikiki’den 2018 yılının en şık tunikleri

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

  • Kolları Çiçek Nakışlı Tunik: Satın Al
  • Yakası Çiçek Nakışlı Tunik: Satın Al

Nakış İşlemeli Tunikler

Sezonda öne çıkan detayların başında gelen nakışları, LC Waikiki’de es geçmiyor. Tuniklerin yaka ya da kol kısımlarına iliştirilen şık motifler hem renk hem hareket katıyor. Nakış trendini en sade en güzel uygulayan markanın tunikleri dolabınızda olması gereken parçalar arasında. Bir tıkla kolayca satın da alabileceğiniz bu ürünleri kaçırmayın.

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

Spor Tunikler

Genç stilde öne çıkan ve tek bir kelime ile mesajı karşındaki kişiye ulaştıran yazı baskılı tuniklere de LC Waikki’de sıkça rastlamak mümkün. Özellikle payet detayların spor stile uyarlanması bu tunikleri başka bir havaya sokuyor. Günlük koşuşturmacada şıklığı elden bırakmadan rahat olmak isteyenler bu tuniklere dolabında yer açsın.

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

Kot Tnikler

Denim, kot ya da jean, ne derseniz deyin her renge her kombine ayak uyduran bu tunikler yine her zaman ki gibi dolapların demirbaşı. LC Waikiki’de zamansız bu parçalarda indirimli fiyatları ile yüz güldürüp, mavinin her tonunu alma hissi uyandırıyor. Kimi zaman cep kimi zaman yaka detayları ile diğerlerinden ayrılan kot tunikler kışın triko hırka ya da kazaklarla mükemmel bir uyum yakalıyor. Kendinize bir iyilik yapın bu şık tuniklere hazır indirime de girmişken hesaplı fiyatlarla sahip olun.

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

Triko Tunikler

Soğuk havaların sıcak kurtarıcısı triko tunikler, balıkçı yaka stili ile ısınma hissini yukarılara taşıyor. LC Waikiki inci işlemelerle şık ve feminen bir görüntü yakalarken sadece ısının değil şıklığın da çıtasını yükseltiyor. Yalnız şöyle bir şey var ki sıcaklık ve şıklık yükselse de fiyatlar cep yakmıyor tam tersine düşüyor. Bu da doğal olarak alışveriş yapmayı seven kadının hoşuna gidiyor. O zaman LC Waikiki’den indirimli fiyatlarla triko tunik almanın da şimdi tam sırası.

LC Waikiki İndirimli Tunik Modelleri 2018

Detaylarıyla Öne Çıkan Tunikler

LC Wakiki tunik modellerinde nakış, yazı baskısı, payet, inci, zımba, fermuar gibi detaylar stilde bir adım daha öne çıkıyor. Keza renk skalası da oldukça geniş olan markada siyah ve beyazın dışında haki, bordo, gri ve mavinin her tonuna rastlamak dolayısıyla da seçim yapmak biraz zor oluyor. Ama kolay ve güzel olan yanı da indirimli fiyatlarla istediğiniz tunik hem de oturduğunuz yerden bir tıkla kapınızda.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir