İstanbul’un En Güzel Kadınlara Özel Havuzları (2016)

İstanbul’un En Güzel Kadınlara Özel Havuzları (2016)

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

Sıcakları iyiden iyiye hissettiğimiz şu günlerde serinletici haberler paylaşmayı çok seviyoruz. Yaz aylarında İstanbul’da olacak olanlar için serinlemenin ve yüzme sporuyla sağlıklı bir vücuda kavuşmanın en iyi yolu havuzlar! Güncel versiyonlarıyla İstanbul’un en iyi kadınlara özel yüzme havuzlarını seçtik!

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

1. Queen Hotel & Spa

Suyun rahatlatıcı etkisiyle ruhunuzu ve bedeninizi dinlendireceğiniz keyifli bir ortam sunan Queen Hotel & Spa, kadınlara özel belirli saatlerde havuzun tadını doyasıya çıakrabilir ve dilerseniz profesyonel bayan hocalardan yüzme eğitimi alabilirsiniz.

Queen Hotel & Spa Adres: Bulgurlu Mah.Libadiye Cad. Toygar Çeşme Sokak. No:91 Çamlıca-Üsküdar – İstanbul

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

2. ByOtell İstanbul

Suyun rahatlatıcı etkisiyle dinlenmek isteyenler için kapalı yüzme havuzu ve jakuzi alanları bulunan ByOtell İstanbul’da  günüg yorgunluğunu atmak ve masajla rahatlamak isteyenler için, birbirinden özel Türk hamamı ve masaj terapileri uzman terapistler tarafından sağlanmaktadır. Egzersiz programının ardından ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacak vitamin bar, hem göze hem de damak zevkinize hitap etmektedir. ByOtell İstanbul’da bayanlara özel saatlerde suyun ve diğer tüm hizmetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

ByOtell İstanbul Adres: Saniye Ermutlu Sok. No:3 Kozyatağı – İstanbul

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

3. Yeşilvadi Spor Tesisi

İster suyun tadını çıakrmak ister profesyonel yüzme hocasından ders almak isteyin her ikisini de en iyi şekilde sunacak olan Yeşilvadi Spor Tesisi sizleri bekliyor.

Yeşilvadi Spor Tesisi Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. Yeşilvadi Konakları Ümraniye – İstanbul

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

4. Asfa Spor Kulübü

18 metre uzunluğunda 9 metre genişliğinde olan Asfa Spor Kulübü havuzu 4 kulvardan oluşmakta. Havuz derinliğimiz 130 cm den başlayıp 160 cm derinliğe kadar inmektedir. Salı ve Perşembe günleri Yetişkin Kadın Yüzme seansları bulunan tesiste ister serbest ister eğitim amaçlı katılşabilirsiniz.

Asfa Spor Kulübü Adres: Barbaros Mah. Mütevelli Çeşme Cad. No:21 34662 Üsküdar /İstanbul

Kadınlara Özel Yüzme Havuzları

5. Flowers Health Club

Bayanlar ve erkekler olarak 2 bölümü bulunan Flowers Health Club’de bayanlar gününde tüm çalışanlar bayan personeldir. Hamam, Havuz, Sauna, Tuz Terapi Odası, Fitness Salonu, Plates Salonu, Jakuzi, Masaj, Kese, Fin Hamamı, Macera Duşları, Şok Duşu, Alacart Restaurant Hizmetlerimiz bulunan Flowers Health Club’de keyifli bir yaz sizleri bekliyor.

Flowers Health Club Adres: Hatboyu Mektep Sok No:6 Florya Bakırköy

İstanbul’un Kadınlara Özel Olimpik Havuzları başlıklı haberimizde ise tüm olimpik havuzları görebilirsiniz.

Yorumlar

“İstanbul’un En Güzel Kadınlara Özel Havuzları (2016)” için 3 cevap

  1. Semra özer dedi ki:

    Halkalı atakenttede böyle tesisler istiyoruz saygılarımla

  2. Misafir dedi ki:

    Benim için yıldızlı on üzerinden ondu muhavazakar bayan arkadaşlarıma tavsiye ederim temiz hijyen defalarca gittim bi sıkıntı yaşamadım çalışanlarında Güler yüzlü teşekkürler

  3. Emine dedi ki:

    İstanbuida güneş alan kadınlara özel havuz bilginiz var mı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir