İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel 10 Plaj ve Giriş Ücretleri (2020)

İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel 10 Plaj ve Giriş Ücretleri (2020)

İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel Plaj ve Giriş Ücretleri

Yaz geldi, havalar fazlaca ısındı ama siz bu yazı tatil beldelerinde değil şehirde geçirecek olanlardan mısınız? Ya da tatile gittiniz ama kısacık bu mola size yetmedi mi? Belki de şöyle hafta sonunda hemencecik gidip deniz-kum-güneş keyfi yapabileceğim bana özel bir yer yok mu diye iç geçirdiniz. Üzülmeyin! Hepsinin ortak biz çözümü mevcut!

İstanbul'a Yakın Kadınlara Özel Plajlar

Bu yazımızda tüm bu isteklerinize karşılık bulabileceğiniz İstanbul’un içerisinde veya çok yakınında bulunan, kadınlara özel alanlara ve saatlere sahip plajları derledik. İşte yazın keyfini çıkarabileceğiniz, bunu yaparken de rahat edebileceğiniz kadınlara özel 11 plaj ve 2020 yılı giriş ücretleri

Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

1. Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

Şezlong, şemsiye, duş gibi hizmetlerin fiyata dahil edildiği Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı, uygun giriş ücreti, korunaklı yapısı, temiz ve hijyenik ortamı, yemek seçenekleri ve mescit imkanı ile kadınların rahat edebileceği özel bir plaj olarak hizmet veriyor. Üstelik Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı giriş ücretine otopark, şezlong, şemsiye ve masa da dahil ediliyor, böylelikle tüm bu imkanlar için ayrıca bir ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz

2020 Giriş ücreti kişi başı 25 TL olarak belirlenmiş.

  • Serander Çamlıbel Bayanlar Plajı İletişim
  • Adres: Yalova Caddesi Aliye Hanım Mahallesi Serander Çambel Tesisleri Esenköy / Çınarcık / Yalova

Sarısu Kadınlar Plajı

2. Sarısu Kadınlar Plajı

2020 yazında günübirlik deniz, kum ve güneş keyfi için bir diğer kadınlara özel plaj adresiniz Sarısu Kadınlar Plajı olabilir. Güvenlik görevlileri, cankurtaranlar ve temizlik görevlilerinin çalıştığı, konuklarının rahatı ve keyifli vakit geçirebilmesi için her ayrıntının düşünüldüğü Sarısu Kadınlar Plajında, güneşin ve denizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Plaj ücretsiz olarak hizmet veriyor. Kadınlara ayrılan saatler ise 08:00-19:00 arası.

  • Sarısu Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Liman Mahallesi, 07130 Konyaaltı/Antalya

Tuzla Belediyesi Halk Plajı

3. Tuzla Belediyesi Halk Plajı

Tuzla sahillerinin halka açılması projesi kapsamında yapılan düzenleme ile nezih ve temiz bir ortamda denize girilebilecek yerlerden olan Tuzla Belediyesi Halk Plajı’nda yeni sezon başladı. Haftanın üç günü sadece kadınlara ayrılan Tuzla Belediyesi halk plajı, bu yaz Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yalnızca kadınlara özel plaj olarak hizmet veriyor.

  • Tuzla Belediyesi Halk Plajı İletişim
  • Adres: Postane Mahallesi, Öğüt Sk., 34940 Tuzla/İstanbul

Poyrazköy Kadınlar Plajı

4. Poyrazköy Kadınlar Plajı

Poyrazköy-Beykozda hizmet veren, durgun ve temiz deniziyle İstanbul’a yakın bir yerde bayanlar plajı arayanların en çok tercih ettiği yerlerden bir tanesi Poyrazköy Kadınlar Plajı. 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 7-9 yaş arası çocuklar ise yarım ücretli olarak alana kabul ediliyor. Gidiş-dönüş hizmeti sağlayan servisli turlarla ulaşım ücreti dahil 30 TL fiyatlandırma uygulanıyor.

  • Poyrazköy Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Poyrazköy kadınlar plajı / Beykoz / İstanbul, 34829 sultanbeyli/İstanbul

Altınkum Kadınlar Plajı

5. Altınkum Kadınlar Plajı

Sarıyer’in Rumelikavağı’nda bulunan, yalnızca kadınlara özel plaj olan Altınkum Kadınlar Plajı, rahatça denize girmek isteyenler kadınlar için güzel bir fırsat sunuyor. Gidiş-dönüş hizmeti sağlayan servisli turlarla ulaşım ücreti dahil 30 TL fiyatlandırma uygulanıyor.

  • Altınkum Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Rumeli Kavağı Mahallesi, İskele Cd. No:26, 34450 Sarıyer/İstanbul

Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı

6. Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı

Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde, hem şehre yakın hem de kadınlara ayrılmış bir plaj olması sebebiyle her daim bir çok ziyaretçiyi ağırlayan Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajında kadın cankurtaranlar, güvenlik görevlileri çalışırken, plajda mescit, giyinme kabinleri, plaj büfesi gibi hizmetlerden de yararlanmak mümkün. 10 yaş üstü erkek çocuklar ise plaja alınmıyor.

Plaja giriş ücreti bulunmuyor. Şezlong ve şemsiyelerden yararlanmak isteyen ziyaretçiler ise ücreti mukabilinde bu hizmetlerden yararlanabiliyor.

  • Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Marmara Ereğlisi Eski Mezarlık yanı, Tekirdağ.

Kerpe Miço Kadınlar Plajı

7. Kerpe Miço Kadınlar Plajı

Kandıra’da bulunan ve doğal güzelliğiyle bilinen Kerpe Miço kadınlar plajı 2016’da hizmete giren yeni bir plaj. Bu yıl yapılan yeni eklemelerle son hazırlıklarını da tamamlayan mekan, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 700 şezlong ve 17 personelle hizmet veren plaj, muhafazakar kadınların da rahatça denize girebilmesine olanak tanıyor.

Plaja 7 yaş üstü erkek çocuklar alınmıyor. Gidiş-dönüş hizmeti sağlayan servisli turlarla ulaşım ücreti dahil Avrupa Yakası 75 TL ve Anadolu Yakası 60 TL fiyatlandırma uygulanıyor.

  • Kerpe Miço Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: 41600 Kandıra/Kocaeli

Reis Kadınlar Plajı

8. Reis Kadınlar Plajı

Dışarıdan görünmeyecek şekilde korunaklı bir alanda hizmet veren Reis kadınlar plajı, soyunma kabinleri, yeme-içme ürünlerinin satıldığı tesisleri, servisle ulaşım imkanı ve servis kullanan kişilere sağlanan masa ve sandalye olanağı gibi imkanlara sahip. Mangalın 70TL, şezlong un 5TL ve masaların 7TL olduğu Reis Kadınlar Plajında otopark ise ücretsiz olarak hizmete sunuluyor.

Kişi başı giriş ücreti ise 10 TL olarak belirlenmiş.

  • Reis Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Aliye Hanım Mahallesi, 77500 Armutlu/Çınarcık/Yalova

Büyük Kum Kadınlar Plajı

9. Büyük Kum Kadınlar Plajı

Kadınların kullanacağı plajın bir paravan yardımıyla ayrılmasının çok korunaklı bir ortam oluşturmadığı bir kadınlar plajı Büyük Kum. Diğer plajlar kadar rahat vakit geçirilemeyen bu plajda, deniz sığ, kumsal ise bir hayli keyifli. Bir parça daha dikkatli davranmanın gerekmesini çok sorun etmeyen hanımların tercih edebileceği bir plaj.

Giriş ücreti 10 TL olarak belirlenmiş.

Kurşunlu Kadınlar Plajı

10. Kurşunlu Kadınlar Plajı

Bursa’da sadece kadınların yararlanabildiği, dar plaja sahip olmasına rağmen tertemiz deniziyle keyifli bir hafta sonu kaçamağına izin veren bir plaj burası. Özellikle İstanbul’dan ve çevre illerden ulaşımın kolay olması, burayı cazibedar yapan faktörlerden.

Plaj ücretsiz olarak 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

  • Kurşunlu Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Gençali Mahallesi, 16600 Gemlik/Bursa

Darıca Kadınlar Plajı

11. Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı

Plaj girişinin ücretsiz olduğu Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı, İstanbul!a yakın kadınlara özel plaj seçenekleri arasından seçim yapabileceğiniz ve erkeklerin olmadığı bir plaj olarak öne çıkıyor. Bayanlara hizmet veren plajlarda cankurtaran ve çalışanların tamamı bayandır. Sağlık ekibi de olduğundan olası durumlar karşısında gerekli müdahaleler anında yapılmaktadır. Bayanlar plajına özel servisler ile gitmek isteyenler için farklı saatlerde kalkışlı olarak servis seferleri düzenlenmektedir. Servis hizmetlerine gidiş dönüş ücretleri, masa ve sandalye ücreti, plaja giriş ücreti dahildir. Anadolu yakasından gelecek olanlar için 40 TL olan servis ücretleri Avrupa yakası için 50 TL olarak belirlenmiştir.

  • Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı İletişim:
  • Adres: Piri Reis, Plaj Cd. No:6, 41700 Darıca/Kocaeli

Seyahat Editörü Esra Ünal

Yorumlar

“İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel 10 Plaj ve Giriş Ücretleri (2020)” için 12 cevap

  1. plajservisi dedi ki:

    Sarıyer altınkum kadınlar plajı en popülerdendir. Yaz günü hergün açık olup sadece kadınlara özel bir plajdır.

  2. Aysun dedi ki:

    İstanbula yakın plajlar başlığı altında Antalyadaki plajı listelemeniz çok mantıklı olmuş gerçekten.

  3. Nilüfer dedi ki:

    yazarın eline sağlık. çok güzel bir paylaşım olmuş. (◠‿◠)

  4. Gezgin dedi ki:

    Sarıyere gtmeyn de nereye giderseniz gidin Sarıyer plajları sözde girişi ücretli ve turla yapılıyor ama aşırı kalabalık oluyor. Ve denizi aşırı yosunlu. Ne altinkum ne menekşe plajı. Bir kere gttik arkadasimn yüzü şişti benim kollarm kabardı. Duş aldgnz su bile tuzlu. Sabun sampuan kullanmk yasak. Suyu geri denize akıtıyorlar ne kadar sacma

  5. konuk dedi ki:

    Poyrazköy Plajı kapanmış nasıl güncel bir liste bu?

  6. Hacer dedi ki:

    Marmara ereğlisi kadınlar plajı berbat bir halde,çok çok pis ,ilgilenen birileri olsa çok iyi olur.

  7. Rabia dedi ki:

    Merha tuzla halk plajı kadınlar için açıldı mı acaba bilen lütfen yazarsa sevinirim

  8. Melike dedi ki:

    İlk olarak poyrazköy plajı diye biyer yok artık iyikide yok hayatımda böyle rezil biyer görmemiştim dibi balcık suda görüş mesafesi 0 idi.2 cisi birisi altınkumu kötülemiş diğerlerine gitmedim ama altınkum ve menekşe istanbul şartlarındaki em mükemmel iki plaj ama menekşe de pandemi dolayısıyla açılmadı bu sene asla yosun yok ve kumu çok güzel bazen dalgalı günlerde ot gibi şeyler oluyor oda bazı yerlerde sonra kendiliğinden gidiyor kocaeline felan gitmedim ama bence daha iyi değildir okadar yol çekip hayal kırıklığına uğramakta var

  9. Kübra dedi ki:

    Miço koyu çok iyi kesinlikle denizi biraz kayalık yüzmek için iyi değil ama güneşlenmek ve kafa dinlemek için harika

  10. Özlem dedi ki:

    Poyrazköy plajı kapanmış bilginize. Sarıyer plajıda gidilmeye değmeyecek bir yer, kesinlikle tavsiye etmiyorum. O fiyata böyle bir kötü bir performans görmedim.

  11. Peshang dedi ki:

    Guzel yazmisissiniz ancak hepsi cok kirli Ayrica yazdiginiz fiyatlar yanlis altinkum 90 tl poyraz falanda 60 tldir

  12. Musa bayram dedi ki:

    Burda gözden kaçmış harika bir yer var. Yalova Esenköy AY BEACH özel kadınlar plajı. Harika denizi var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir