İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel 10 Plaj ve Giriş Ücretleri (2024)

İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel 10 Plaj ve Giriş Ücretleri (2024)

İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel Plaj ve Giriş Ücretleri

Yaz geldi, havalar fazlaca ısındı ama siz bu yazı tatil beldelerinde değil şehirde geçirecek olanlardan mısınız? Ya da tatile gittiniz ama kısacık bu mola size yetmedi mi? Belki de şöyle hafta sonunda hemencecik gidip deniz-kum-güneş keyfi yapabileceğim bana özel bir yer yok mu diye iç geçirdiniz. Üzülmeyin! Hepsinin ortak biz çözümü mevcut!

İstanbul'a Yakın Kadınlara Özel Plajlar

Bu yazımızda tüm bu isteklerinize karşılık bulabileceğiniz İstanbul’un içerisinde veya çok yakınında bulunan, kadınlara özel alanlara ve saatlere sahip plajları derledik. İşte yazın keyfini çıkarabileceğiniz, bunu yaparken de rahat edebileceğiniz kadınlara özel 10 plaj ve 2024 yılı giriş ücretleri

Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

1. Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

Yalova Esenköy‘ün insana huzur veren doğasında konumlanan Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı; aynı zevkleri ve yaşam stilini paylaşanları buluşturuyor. Kadınlara özel olan plajlarda alışılagelen dağınıklık ve özensizlikle karşılaşmayacağınız Serander’de; duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler bulunuyor. Ayrıca yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği tesis de var fakat dilerseniz yiyecek ve içeceğinizi yanınızda da getirebiliyorsunuz.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Kişi başı 100 TL olarak belirlenmiş. Şezlong ve şemsiye ücreti giriş ücretine dahil. 0-6 yaş ise ücretsiz. Uygun giriş ücreti, korunaklı yapısı, temiz ve hijyenik ortamı, yemek seçenekleri ve mescit imkanı ile kadınların rahat edebileceği özel bir plaj olarak hizmet veriyor. Üstelik Serander Çamlıbel Kadınlar Plajının giriş ücretine  otopark, şezlong, şemsiye ve masa da dahil ediliyor, böylelikle tüm bu imkanlar için ayrıca bir ücret ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı

Serander Çamlıbel Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Yalova il merkezinden Çınarcık tabelası doğrultusunda ilerledikten sonra Yalova Armutlu güzergâhı boyunca ilerleyiniz, Bu uzun yol sizi sahil şerit boyunca Esenköy’e kadar getirecektir. Yalova’dan Minibüs ile gelecekler, ilçe otogarından Armutlu ilçesine giden araçlarına binerek yol üzerinde inebilirler.

  • Serander Çamlıbel Bayanlar Plajı İletişim
  • Adres: Yalova Caddesi Aliye Hanım Mahallesi Serander Çambel Tesisleri Esenköy / Çınarcık / Yalova

Sarısu Kadınlar Plajı

2. Sarısu Kadınlar Plajı

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Anet A.Ş. tarafından işletilen Kadınlar Plajı’nda et, restoranları, pastane, kuaför SPA ve hamama kadar her türlü hizmet sunuluyor. Plaj içerisinde market, butik, restoran, cafe ve kadınlar hamamı da bulunuyor.

Kadınlar için spor alanı ve çocuklar için oyun parkının da olduğu tesisi de, Spor Aletleri, Plaj Voleybolu ve Basketbol sahası da yer alıyor.

Engelliler için tahta platformlu denize geçiş ve denize girebilecekleri özel engelli şezlongları mevcut. Güvenlik ve cankurtaranlar da dahil sadece kadın personeller görev yapıyor.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Plaj ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bir kişi için 150 TL ücret ödenerek şezlong ve şemsiye gün boyunca kullanılabiliyor. Kadınlara ayrılan saatler ise 08:00-19:00 arası.

Sarısu Plajı

Sarısu Plajına Nasıl Gidilir?

Sarısu plajına gidebilmek için Antalya Sarısu ilçesi Konya altına giden dolmuşlara bininiz ve en son durak olana Sarısu kadınlar plajı durağından ininiz. Ya da kendi aracınız ile gidecekseniz harita üzerinden yol tarifi isteyiniz.

  • Sarısu Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Liman Mahallesi, 07130 Konyaaltı/Antalya

Poyrazköy Kadınlar Plajı

3. Poyrazköy Kadınlar Plajı

İstanbul’un Beykoz semtinde sadece bayanların girebileceği şekilde planlanmış bir plaj Poyrazköy. Kumlu plajı, muhteşem denizi ve piknik alanlarıyla görülmeye değer güzellikte bir yer. Haftanın 7 günü bayanların rahatça girebileceği bu yer, hem konum itibari ile hem sosyal imkânlar bakımdan birçok plaja göre daha fazla olanağa sahip. Özellikle piknik yapılabilen bir yer olması sebebiyle getireceğiniz piknik malzemeleriyle masalarda oturarak hem piknik yapabiliri hem de denize girebilirsiniz. Mangal yapmak kesinlikle yasaktır.

İçerisinde bulunan işletme tarafından kiralayabileceğiniz Şezlonglar, Şemsiyeler, Duşlar, Kafeteryalar, Özel aktiviteler için ekipmanlar bulunmaktadır. Plajın kumsalından bahsedecek olursak, 15-20 metre genişliğinde 150 metre uzunluğunda kumla kaplanmış sahili bulunur, denizi taşlıktır. Plajında ki ince kum küçük çocuklar için tam bir oyun alanıdır.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Kişi başı 100 TL ödemesi olan plaja 0-6 yaş ücretsiz, 7-9 yaş arası çocuklar ise yarım ücretli olarak kabul ediliyor. Şezlong ücreti olarak ödenmesi gereken tutar ise 300 TL. Dönemsel olarak fiyatlarda yaşanan değişiklikler nedeniyle şezlong ve giriş fiyatlarında farklılık olabiliyor.

Poyrazköy Kadınlar Plajı

Poyrazköy Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Anadolu yakasından Kadıköy-Üsküdar’dan gelecekler, Anadolu feneri yolunu takip ederek, Poyraz yoluna doğru ilerledikten sonra merkez caddesine geldiğinizde hemen sahil kenarında bulunuyor.

Avrupa Yakasından gelecekler, 3. Köprü olan Yavuz Sultan Selim köprüsünden karşıya geçtikten sonra ilk dönüş sapağından dönüp Poyraz yoluna girerek merkez caddesi boyunca ilerleyiniz.

Otobüsle Gidecekler, Poyrazköy otobüslerine Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesinden kalkan 135 nolu otobüs hattına kullanarak, İstinye Park Sarıyer 29P nolu otobüs hattını kullanarak gelebilirler.

Kadıköy- Poyrazköy plajı arası 43 km, Üsküdar- Poyrazköy plajına arası 36 km, Sarıyer- Poyrazköy plajı arası 42 km, Ümraniye- Poyrazköy plajı arası 30 km uzaklıktadır.

  • Poyrazköy Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Poyrazköy kadınlar plajı / Beykoz / İstanbul

Sarıyer Altımkum Kadınlar Plajı Rumeli Kavağı’nda, İskele Caddesi üzerinde yer alıyor. Buraya İETT otobüsleri ile, şehir hatları vapuru ile ya da özel aracınız ile ulaşım sağlanıyor. Kadınlar Plajına toplu taşıma ile ulaşmak için metro ile Hacıosman durağına gelip buradan 25A no’lu Hacıosman Metro – Rumeli Kavağı İETT otobüslerine binerek Rumeli Kavağı’na gelmek gerekiyor. Kadınlar Plajı Rumeli Kavağı otobüs durağından yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde.

Altınkum Kadınlar Plajı

4. Altınkum Kadınlar Plajı

Sarıyer Altınkum Kadınlar plajı, İstanbul’un Avrupa yakasında Boğazı’nın en kuzeyinde yer alan Sarıyer İlçesi’ne bağlı; balığı, midyesi ve inciri ile meşhur bir sahil semti olan Rumeli Kavağı’nda yer alıyor. Altınkum Kadınlar Plajı kadınların gönül rahatlığıyla denize girebileceği yeşillikler içinde temiz havası ve suyuyla stresini atıp keyifli vakit geçireceği eşsiz bir plaj.

Haftanın yedi günü misafirlerine hizmet veren plaj, ismini tamamen kum olmasından alıyor. Hem denizin içi hem de sahili kum olması sebebiyle pek çok kişi tarafından da tercih ediliyor. Plajda mescid, soyunma kabinleri, wc, vestiyer ve duş bulunuyor. Sağlık memuru ve cankurtaranın bulunduğu plajın bütün personeli kadınlardan oluşuyor.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı’na kendiniz gelirseniz girişte yetişkinler ve 10 yaşından büyük kız çocuklar için 2024 yılı itibariyle kişi başı hafta içi 400 TL, hafta sonu ise 500 TL ödemeniz gerekiyor. 6-10 yaş aralığı ise %50 indirimli. Bu ücrete masa, sandalye, şezlong ve şemsiye fiyatı dahil.

Plaja hem Anadolu yakasından hem de Avrupa yakasından farklı şirketlere ait özel servisler ile de ulaşılabiliyor. Gidiş- dönüş servis ücreti olarak yetişkinler ve 10 yaş üstü kız çocuklar için Avrupa yakasından binerseniz hafta içi kişi başı 800 TL, hafta sonu 900 TL, Anadolu yakasından binerseniz hafta içi kişi başı 900 TL, hafta sonu kişi başı 1000 TL ödemeniz gerekli. 0-6 yaş için servis ücretsiz, 7-9 yaş aralığı için 160 TL talep ediliyor. Plaja 8 yaş üstü erkek çocuk alınmıyor.

Altınkum Kadınlar Plajı

Altınkum Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Sarıyer Altımkum Kadınlar Plajı Rumeli Kavağı’nda, İskele Caddesi üzerinde yer alıyor. Buraya İETT otobüsleri ile, şehir hatları vapuru ile ya da özel aracınız ile ulaşım sağlanıyor. Kadınlar Plajına toplu taşıma ile ulaşmak için metro ile Hacıosman durağına gelip buradan 25A no’lu Hacıosman Metro – Rumeli Kavağı İETT otobüslerine binerek Rumeli Kavağı’na gelmek gerekiyor. Kadınlar Plajı Rumeli Kavağı otobüs durağından yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde.

  • Altınkum Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Rumeli Kavağı Mahallesi, İskele Cd. No:26, 34450 Sarıyer/İstanbul

Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı

5. Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan plaj, hem şehre yakın hem de kadınlara ayrılmış bir plaj olması sebebiyle her daim bir çok ziyaretçiyi ağırlıyor. Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajının tesettürlü kadınlar tarafından daha çok tercih edilmesinin sebebi ise rahat edebilmeleri için etrafı brandalarla kapatılmış olması. Kadınlar plajı olması sebebiyle bu plaja 9 yaş üstü erkek çocuklar alınmıyor. Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajında kadın cankurtaranlar ve güvenlik görevlileri çalışırken, plajda mescit, giyinme kabinleri, plaj büfesi de yer alıyor.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Plaja giriş ücretsiz. Şezlong ve şemsiyelerden yararlanmak isteyen ziyaretçiler ise ücreti mukabilinde bu hizmetlerden yararlanabiliyor. Ayrıca çocuklar için eğlence parkı ve güvenilir bir ortam da bulunuyor.

Marmaraereğlisi Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Marmaraereğlisi Kadınlar Plajı ulaşımı toplu taşıma ve servisler vasıtasıyla yapılıyor. Bu servisler İstanbul’un belirli ilçelerinden de hareket ediyor. Toplu taşıma kullanarak gitmek isterseniz de Marmara Ereğlisi’nden geçen herhangi bir toplu ulaşım aracını kullanabilirsiniz.

  • Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Marmara Ereğlisi Eski Mezarlık yanı, Tekirdağ.

Kerpe Miço Kadınlar Plajı

6. Kerpe Miço Kadınlar Plajı

Kerpe’nin saklı cenneti Miço Koyundaki kadınlar plajı üçüncü yılında da büyük ilgi görüyor. Kandıra Belediyesinin girişimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yapılan çalışmalar sonucu 2016 yılından bu yana hizmet veren Kerpe Miço Koyu kadınlar plajı, yaz boyu haftanın her günü misafirlerini ağırlıyor. Yeşilin ve mavinin ortasında bulunan Kerpe Miço Koyu, suyunun berrak ve temiz oluşu, plajının güvenliği, piknik ve dinlenme alanlarına sahip oluşu gibi bir çok özelliğiyle göze çarpıyor. Kadınların gönül rahatlığıyla denizin ve kumsalın keyfini sürdüğü, tüm güvenlik koşullarının sağlandığı Miço Koyundaki çocuk oyun alanları annelere rahatlık sağlıyor. Denizin keyfini çıkaran anneler, çocuklarını da oyun parklarına götürüyor.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Plaja giriş ücretsiz. İçeride isterseniz kiralayacağınız şezlong ve şemsiyeye cüzi bir miktar ücret alınmaktadır.
Kafeteryadan alacağınız yiyecek ve içeceklerde ücrete tabidir. Diğer hizmetler ücretsizdir. Örneğin plaj voleybol alanı, ağaçlık mesire alanları, masalı oturma alanları, tuvaletler, duş kabinleri vs.

Kerpe Miço Kadınlar Plajı

Kerpe Miço Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

İzmit il merkezinden Kandıra Kerpe otobüslerine binerek ulaşabilirsiniz. Kendi araçlarıyla gidecekseniz eğer, D-605 karayolundan Kerpe’ye ayrılan 5 kilometrelik yolu takip ederek gidebilirsiniz. Otopark alanı bulunuyor. Aracınızı otoparka bıraktıktan sonra ağaçlı yoldan yürüyerek 5 dakika içerisinde gidebilirsiniz.

Kandıra-Kerpe arası 19 Km olup ortalama 22 dakika, İzmit-Kerpe Arası 60 km olup ortalama 1 saat ve İstanbul-Kerpe arası da 163 km olup ortalama 2 saat 20 dakika sürüyor.

  • Kerpe Miço Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: 41600 Kandıra/Kocaeli

Reis Kadınlar Plajı

7. Reis Kadınlar Plajı

Yalova ilinin Çınarcık ilçesinin Esenköy beldesinde yer alan Reis Aile Plajı, Yalova il merkezine yaklaşık 39 kilometre mesafede yer alıyor. İlçe merkezine 23 kilometre uzaklıktaki Reis Bayanlar Plajı genel olarak çakıl ve kumdan oluşuyor. Dışarıdan görünmeyecek şekilde korunaklı bir alanda hizmet veren Reis kadınlar plajı, soyunma kabinleri, yeme-içme ürünlerinin satıldığı tesisleri, servisle ulaşım imkanı ve servis kullanan kişilere sağlanan masa ve sandalye olanağı gibi imkanlara sahip. Reis Aile Plajı 2000 kişi ve 400 şezlong kapasiteli olarak 2009 yılından beri hizmet veriyor.  Marmara Bölgesi’nin en sık tercih edilen plajlarından biri olan Reis Aile Plajını, 10.00 ile 19.30 saatleri arasında sadece kadınlar kullanıyor. Çocuklarla birlikte kaliteli vakit geçirebileceği çocuk park alanı ve trambolin bulunuyor. Plaja 8 yaş üzeri erkek çocuklarının girişi maalesef yasaktır.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Kişi başı giriş ücreti ise 100 TL. Şezlong 50 TL ve masaların 100 TL olduğu Reis Kadınlar Plajında otopark ise ücretsiz olarak hizmete sunuluyor.

Reis Kadınlar Plajı

Reis Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

İstanbul’dan Esenköy’e gitmek isteyenler karayolu ve deniz yolunu kullanarak kolaylıkla ulaşım sağlayabilirler. Deniz yolunu kullanmak isteyenler yaz kış seferleri devam eden İdo hatlarıyla Yenikapı’dan direk Esenköy’e geçiş yapabilirler. Aynı zamanda günübirlik gitmek isteyenler için Turyol’un Kadıköy ve Eminönü’den Esenköy’e günlük olarak vapur seferleri yapılmaktadır. Kendi özel aracınızla gidiyorsanız yaklaşık 45 dakika içinde Esenköy’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

  • Reis Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Aliye Hanım Mahallesi, 77500 Armutlu/Çınarcık/Yalova

Büyük Kum Kadınlar Plajı

8. Büyük Kum Kadınlar Plajı

Kadınların kullanacağı plajın bir paravan yardımıyla ayrılmasının çok korunaklı bir ortam oluşturmadığı bir kadınlar plajı Büyük Kum. Diğer plajlar kadar rahat vakit geçirilemeyen bu plajda, deniz sığ, kumsal ise bir hayli keyifli. Bir parça daha dikkatli davranmanın gerekmesini çok sorun etmeyen hanımların tercih edebileceği bir plaj.

Kurşunlu Kadınlar Plajı

 

9. Kurşunlu Kadınlar Plajı

Bursa’da sadece kadınların yararlanabildiği, dar plaja sahip olmasına rağmen tertemiz deniziyle keyifli bir hafta sonu kaçamağına izin veren bir plaj burası. Özellikle İstanbul’dan ve çevre illerden ulaşımın kolay olması, burayı cazip yapan faktörlerden. Deniz kenarında sakin bir kaçamak yapmak, doğanın güzelliklerine dalıp gitmek isteyenler için ideal bir nokta.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında hazırladığı bu özel plaj, kadınların kendilerini özgür ve rahat hissedebileceği bir kumsala ev sahipliği yapıyor. Denizle buluştuğunuzda dış dünyadan tamamen soyutlanmış hissedeceğiniz bu plajın mimarisi, dışarıdan bakıldığında gizli kalmasını sağlıyor. Böylece kadınlar, tam bir gizlilik içerisinde denizin tadını çıkarabiliyor.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Kurşunlu Kadınlar Plajı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan ücretsiz bir plajdır. 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyor. 9 yaşından büyük erkek çocukların girişi yasak.

Kurşunlu Kadınlar Plajı

Kurşunlu Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Kurşunlu Mahallesi sınırları içerisinde saklı bir cennet olan Kurşunlu Kadınlar Plajı, Bursa şehir merkezine sadece 40 km uzaklıkta bulunuyor. Bursa’nın bu eşsiz plajını keşfetmek isterseniz, hem toplu taşıma hem de özel aracınızla ulaşım imkânınız mevcut. Gemlik yönünden bu plaja ulaşabileceğiniz gibi, Mudanya yolu üzerinden de varabilirsiniz. Kendi aracınızla gitmeyi planlıyorsanız, üç farklı rotayı tercih edebilirsiniz: D575/E881 yolu, D575 yolu ve Gemlik Mudanya Yolu Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu/O-5 üzerinden direkt ulaşım sağlayabilirsiniz. Eğer toplu taşıma ile gitmeyi planlıyorsanız,  Merinos’tan 102  ve Gemlik’ten 103 numaralı otobüslere binebilirsiniz.

  • Kurşunlu Kadınlar Plajı İletişim
  • Adres: Gençali Mahallesi, 16600 Gemlik/Bursa

 

Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı

10. Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı

Kocaeli sınırları içerisinde bulunan Bayramoğlu kadınlar plajı, haftanın yedi günü yalnızca kadınlara yönelik tatil hizmeti veriyor. İstanbul’a yakın bir konumda olduğu için İstanbul’dan ve yakın çevre illerden çok sayıda ziyaretçi alıyor. Kadınlara yönelik bir tatil yeri olduğundan çalışan personellerin hepsi kadındır. Ayrıca plajın içerisinde soyunma ve duş kabinleri bulunuyor. Özellikle plajın çevresinde bulunan büfe ve restoranlardan ihtiyaç olunan yemek ve içecekler satın alınabiliyor. Bayramoğlu kadınlar plajının en önemli özelliği ise denizin yanında piknik alanlarının olmasıdır. Sahili ince kumlu olan bu plajın denizi yosunludur ancak belirli bir açıklıktan sonra denizdeki yosun oranı azalmaktadır. Aynı zamanda denizin içerisi çakıllarla doludur. Kız kıza veya çocuklarınızla eğlenceli vakitler geçirmek istiyorsanız bu plaja gidebilirsiniz. Çünkü tüm sosyal olanaklara sahip olan Bayramoğlu kadınlar plajında arzu ettiğiniz yaz tatilini geçirebilmeniz mümkün.

2024 Yılı Giriş Ücreti Ne Kadar?

Bayramoğlu kadınlar plajına girişler ücretsiz ancak şemsiye ve şezlong gibi temel ihtiyaçları karşılamak için belirli ücretler ödenmesi gerekiyor.

Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı

Darıca Bayramoğlu  Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Bayramoğlu kadınlar plajı, Kocaeli’nin Darıca ilçe merkezine 5 kilometre mesafede ye alıyor. Ücretsiz hizmet sunan Bayramoğlu kadınlar plajına gitmek için ilk önce Darıca semtine ulaşmak gereklidir. Darıca ilçesine geldikten sonra Fatih Sultan Mehmet caddesi ve oradan sahile doğru gelerek kadınlar plajı bulunabilir. Özel araçlar ile gelecekler için bu yol güzergahı takip edilebilir. Ancak toplu ulaşım araçları ile kadınlar plajına gelmek isteyenlerin bu istikamete giden minibüslere binmesi gerekmektedir. Özellikle ilçenin merkezinden kalkan arabalara binilerek plaja ulaşmak mümkün.

Bayanlar plajına özel servisler ile gitmek isteyenler için farklı saatlerde kalkışlı olarak servis seferleri düzenleniyor. Servis hizmetlerine gidiş dönüş ücretleri, masa ve sandalye ücreti ücreti dahildir. Anadolu yakasından gelecek olanlar için 400 TL olan servis ücretleri Avrupa yakası için 500 TL.

  • Darıca Bayramoğlu Kadınlar Plajı İletişim:
  • Adres: Piri Reis, Plaj Cd. No:6, 41700 Darıca/Kocaeli

Seyahat Editörü Esra Ünal

Yorumlar

“İstanbul’a Yakın Kadınlara Özel 10 Plaj ve Giriş Ücretleri (2024)” için 12 yanıt

  1. plajservisi dedi ki:

    Sarıyer altınkum kadınlar plajı en popülerdendir. Yaz günü hergün açık olup sadece kadınlara özel bir plajdır.

  2. Aysun dedi ki:

    İstanbula yakın plajlar başlığı altında Antalyadaki plajı listelemeniz çok mantıklı olmuş gerçekten.

  3. Nilüfer dedi ki:

    yazarın eline sağlık. çok güzel bir paylaşım olmuş. (◠‿◠)

  4. Gezgin dedi ki:

    Sarıyere gtmeyn de nereye giderseniz gidin Sarıyer plajları sözde girişi ücretli ve turla yapılıyor ama aşırı kalabalık oluyor. Ve denizi aşırı yosunlu. Ne altinkum ne menekşe plajı. Bir kere gttik arkadasimn yüzü şişti benim kollarm kabardı. Duş aldgnz su bile tuzlu. Sabun sampuan kullanmk yasak. Suyu geri denize akıtıyorlar ne kadar sacma

  5. konuk dedi ki:

    Poyrazköy Plajı kapanmış nasıl güncel bir liste bu?

  6. Hacer dedi ki:

    Marmara ereğlisi kadınlar plajı berbat bir halde,çok çok pis ,ilgilenen birileri olsa çok iyi olur.

  7. Rabia dedi ki:

    Merha tuzla halk plajı kadınlar için açıldı mı acaba bilen lütfen yazarsa sevinirim

  8. Melike dedi ki:

    İlk olarak poyrazköy plajı diye biyer yok artık iyikide yok hayatımda böyle rezil biyer görmemiştim dibi balcık suda görüş mesafesi 0 idi.2 cisi birisi altınkumu kötülemiş diğerlerine gitmedim ama altınkum ve menekşe istanbul şartlarındaki em mükemmel iki plaj ama menekşe de pandemi dolayısıyla açılmadı bu sene asla yosun yok ve kumu çok güzel bazen dalgalı günlerde ot gibi şeyler oluyor oda bazı yerlerde sonra kendiliğinden gidiyor kocaeline felan gitmedim ama bence daha iyi değildir okadar yol çekip hayal kırıklığına uğramakta var

  9. Kübra dedi ki:

    Miço koyu çok iyi kesinlikle denizi biraz kayalık yüzmek için iyi değil ama güneşlenmek ve kafa dinlemek için harika

  10. Özlem dedi ki:

    Poyrazköy plajı kapanmış bilginize. Sarıyer plajıda gidilmeye değmeyecek bir yer, kesinlikle tavsiye etmiyorum. O fiyata böyle bir kötü bir performans görmedim.

  11. Peshang dedi ki:

    Guzel yazmisissiniz ancak hepsi cok kirli Ayrica yazdiginiz fiyatlar yanlis altinkum 90 tl poyraz falanda 60 tldir

  12. Musa bayram dedi ki:

    Burda gözden kaçmış harika bir yer var. Yalova Esenköy AY BEACH özel kadınlar plajı. Harika denizi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir