İstanbul İftar Mekanları 2014

İstanbul İftar Mekanları 2014

İstanbul İftar Mekanları 2014

11 ayın sultanı Ramazan ayını büyük sevinç ve mutlulukla yaşadığımız şu günlerde belki dostlarınız, belki aileniz ve belki de iş arkadaşlarınızla güzel bir iftar sofrasında hoş anılar biriktirmek istiyorsanız size bu haberimiz tam da size göre.

18 saatin sonunda yorgun bir beden ile iftarımızı yapıyoruz. Eşsiz güzellikteki İstanbul’un, iftar için damak tadınıza uygun bir kaç mekanını sizler için seçtik. İşte, İstanbul’un en iyi iftar mekanları

İftar Mekanları Mabeyn Restaurant

Mabeyin Restaurant

Daha çok Antep yöresine özgü lezzetleri konukları ile buluşturan Mabeyn Restaurant, kebap ve yöresel çorbaları ile beğeni kazanıyor. Lezzetli bir iftar yemeği yiyebileceğiniz Mabeyn Restaurant’ da Ramazan’ a özel kişi başı 80 TL.’ lik iftar menüsü de bulunmakta.

Adres: Burhaniye Mh. Eski Kısıklı Cd. No:7 Kısıklı / İstanbul
Tel: 0216 422 55 80

İftar Mekanları Çamlı Bahçe Restaurant

Çamlıbahçe Restaurant

Büyük alkolsüz organizasyon ve etkinlik mekânlarından biri olan Çamlıbahçe Restaurant, Ramazan’ a uygun eğlence anlayışını güzel bir iftar yemeği ile sizlerle buluşturuyor. Restaurant, Dünya ve Türk mutfağından seçmeler ile konuklarına hizmet veriyor.

Adres: Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi No: 123 Çekmeköy / İstanbul
Tel: 0216 640 12 85

İftar Mekanları Hünkar Restaurant

Cemile Sultan Korusu – Hünkâr Köşkü

Cemile Sultan Korusu içinde yer alan ve Rumeli Hisarı’ nın eşsiz manzarası eşliğinde konuklarına Akdeniz mutfağından esintiler sunan Hünkâr Restaurant’ da hafif ve güzel bir iftar yapabilir ve keyifli saatler geçirebilirsiniz. Özellikle ramazan sebebli ile rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

Adres: Kandilli Mah.Ömürtepe Yokuşu Sok. No:6 Üsküdar / İstanbul
Tel: 0216 308 49 43

İftar Mekanları Yakamoz Restaurant

Kuleli Yakamoz Restaurant

Denize sıfır boğazın ortasında, asırlık çınar ağaçlarının dibinde hem göz zevkinize hem de damak tadınıza hizmet eden Yakamoz Restaurant, siz ve sevdiğiniz dostlarınız için mükemmel bir iftar mekânı. Mutfak ve servis başarısı ile övgü alan restaurant da lezzetli balık keyfini gönül rahatlığı ile yaşayabilirsiniz. Deniz ürünleri haricinde tavuk, et ve vejeteryan ürün menüleri de konuklar için düşünülmüş. Ramazan’a özel kişi başı 70 TL.’ lik fix menüsü ile de iftar lezzetleriniz arasına girebilir.

Adres: Çengelköy – Kuleli Caddesi No: 69 Üsküdar / İstanbul
Tel: 0216 318 95 05

İftar Mekanları Hasırlı Restaurant

Hasırlı Osmanlı Mutfağı

Türk mutfağının seçkin örneklerini sergileyen ve Osmanlı mutfağı’ nı lezzetli bir şekilde konuklarına sunan Hasırlı Osmanlı Mutfağı, farklı lezzetler arayanlar için güzel seçeneklere sahip. Çoğu restaurant da olduğu gibi, burada da kişi başı 62 TL.’ den iftara özel fix menüden faydalanabilirsiniz.

Adres: Turgut Özal Cad. No: 60 Çelik Yenal İş Merkezi Kat: 1 İkitelli / İstanbul
Tel: 0212 671 90 85

İftar Mekanları Hüsnü Ala Restaurant

Hüsn-ü Ala Cafe

İstanbul’ un tarihi görüntüsüne karşı, rengârenk koltukları ile 800 kişilik kapasiteye sahip bi cafe’ de çok farklı lezzetler ile karşılaşacaksınız. İs peynirli şalgam, salatalıklı limonata ve karpuz suyu mekânın favori lezzetlerinden. Ramazan ayına özel kişi başı 70 TL.’lik menüsü ile de muhafazakâr yaşam ortamında hem popüler hem de ferah bir mekân arayanlar için.

Adres: Demirtaş Mahallesi Fetva Yokuşu Nazır İzzet Efendi Sokak No:12 34114 Süleymaniye / İstanbul
Tel: 0212 511 66 88

İftar Mekanları Tavacı Recep Usta

Tavacı Recep Usta

Tartışmasız Türkiye’nin sayılı kaburgacılarından Tavacı Recep Usta, iftar saatinde kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak mekânlardan bir tanesi. Eşsiz ve farklı lezzetleri, yüksek kaliteli ve lüks hizmet anlayışı ile hem damak tadınızı memnun ediyor, hem de istekleriniz eksiksiz gerçekleşiyor. “Başım Üstüne Abi” sloganı ile nam salmış mekânda iftar siz ve sevdikleriniz için fevkalade geçecek.

Adres: Yazmacı Tahir Sokak No:22 Sahilyolu, Suadiye / İstanbu
Tel: 0216 410 92 22

İftar Mekanları Nalia Karadeniz Mutfağı

Nalia Restaurant

Et kebap dışında farklı bir alternatif arayanlar için Karadeniz mutfağını İstanbul’ da en iyi şekilde sunan Nalia Karadeniz Mutfağı, iftar da sizlere farklı lezzetler sunuyor. 2 çeşit olmak üzere kişi başı 49 TL. Ve 59 TL. olmak üzere iki farklı iftar menüsü ile sizlerle buluşuyor.

Adres: Yalçın Koreş Cad. No:2/3 Güneşli-İstanbul
Tel: 0212 630 06 90

İftar Mekanları Oba Restaurant

Oba Restaurant

İstanbul’ un en güzel noktalarından birinde Baltalimanı’n da denize sıfır konumda yer alan restaurant kalite ve lezzeti bir arada bulunduruyor. İkinci köprünün ayaklarının dibinde olan mekân eşsiz manzarası, kaliteli hizmet anlayışı ile 1973 yılından beri konuklarına hizmet veriyor. Ramazan dolayısı ile Oba Restaurant’ da konukları için kişi başı 85 TL.’ den bir iftar menüsü sunuyor.

Adres: Baltalimani Caddesi No: 54 Rumeli Hisari / İstanbul
Tel: 0212 323 40 50

İftar Mekanları Çanak Kebap Katmer

Çanak Kebap & Katmer

Gaziantep yöresel yemeklerini sizlerle buluşturan Çanak Kebap & Katmer lezzet konusunda karnınız tok bile olsa gerçek anlamda iddialı bir mekan. Acıbadem’ in ortasında lezzetli bir iftar tercihi için seçilebilecek bu mekân sizleri, eşinizi ve dostunuzu ağırlamayı bekliyor.

Adres: Acıbadem Caddesi No: 115 Kadıköy / İstanbul
Tel: 0216 325 22 34

Yorumlar

“İstanbul İftar Mekanları 2014” için 2 cevap

  1. […] önce sizler için İstanbul’un en gözde iftar mekanlarını seçmiştik, şimdi ise sizlere İstanbul’ un çeşitli yerlerindeki hem gözünüze, hem […]

  2. istanbul iftar mekanları dedi ki:

    süper bir iftar mekanları düzenlemişiniz teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir