İstanbul Anadolu Yakasının En İyi İftar Mekanları 2013

İstanbul Anadolu Yakasının En İyi İftar Mekanları 2013

İstanbul-Anadolu-Yakasının-En-İyi-İftar-Mekanları-2013

İstanbul Anadolu Yakası İftar Mekanları

Ramazan geldi hoş geldi…

11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi… Ramazan ayında iftar sofraları bir başka güzel olur. Bütün bir sene boyunca zihinlerde hep o aile boyu yapılan iftarlar ve sahurlar kalır. Ömrümüzün en güzel günleridir belki de… Eğer sizde İstanbulluysanız ya da Ramazan’da İstanbul’a yolu düşecek olanlardansanız bu haberimize dikkat edin! Çünkü Ramazan iftar menülerini oluşturan restaurantlar arasından en nezihlerini sizler için seçtik.

En güzel yemeklerin yeneceği, pide kokusuna olan hasretin giderileceği bu özel ay için restoranlar birbirinden güzel iftar menüleri hazırlandı. YesilTopuklar.com ailesi olarak sizlere ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası‘nın en iyi iftar mekanlarını seçtik… Eğer farklı bir şehirdeyseniz üzülmeyin! Çünkü Ramazan boyunca Türkiye’nin farklı şehirlerinden mekan önerilerinde bulunmaya devam edeceğiz…

İşte aileniz ve dostlarınızla birlikte Ramazan’ın en güzel tatlarını deneyeceğiniz İstanbul Anadolu Yakası‘nın en nezih iftar mekanları…

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Mabeyin-Restaurant

İstanbul’un Göbeğinde Antep’e Özel Lezzetleriyle: Mabeyin

İstanbul’un tam göbeğinde, Üsküdar Altunizade’de yer alan Mabeyin Restaurant, Ramazan ayında da Antep mutfağının yöresel tatları; ızgara et ve kebap çeşitleriyle birlikte zengin zeytinyağlı menüsüyle hizmet veriyor. Mabeyin‘in menüsünde iftariyelikler, günün çorbası, zeytinyağlılar, ana yemekte ızgara et ve kebap çeşitleri, tatlı olarak güllaç, sütlaç, baklava ve künefe gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca tüm içecekler limitsiz.

Kişi başı fiyatı: 70 TL (20 kişilik gruplarda fiyat 65 TL oluyor.)

Mabeyin Et & Kebap Restaurant İletişim:
Adres: Eski Kısıklı cad. No: 7 Üsküdar-İstanbul
Telefon: 0216 422 55 80

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Yakamoz-Restaurant

Canlı Fasıl Eşliğinde İftar Keyfi: Kuleli Yakamoz Restaurant

İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına hakim ve belki de İstanbul’un en nadide mekanalrından biri olan Kuleli Yakamoz Restaurant iki farklı menü alternatifi ile sizleri iftara davet ediyor. Zengin menüsü ile unutulmaz bir iftar yemeği hayali kuruyorsanız İstanbul’un en iyi mekanlarından birisi olan Kuleli Yakamoz Restaurant’ta hemen rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Mekanın iftar mesüsünde; günün çorbası, iftariyelikler, peynir tabağı, zeytinyağlı tabağı, salata, çiğ köfte, arasıcak tabağı, ana yemek, tatlı çeşitleri, meyve, soğuk içecekler ve sınırsız çay ikram edilmekte.

Kişi Başı Fiyatı: 60 – 70 TL (iki farklı menü alternatifi mevcut)

Kuleli Yakamoz Restaurant İletişim:
Adres
: Çengelköy – Kuleli Caddesi No : 69 Üsküdar / İSTANBUL
Telefon : 0216 318 95 05

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Messt-Restaurant

İstanbul’un Gözde Mekanı Messt Restaurant

Ramazan bereketini Messt’te yaşamaya nedersiniz? İftar ve sahurlarda, dünyanın incisi İstanbul Boğazı’nı yemyeşil bir atmosferde seyredebilirsiniz. Zengin ürün çeşitleri ve açık büfe sunumu ile birlikte Messt’te mest olun! İftariyelikler, çorbalar, ara sıcaklar, salata çeşitleri ,zeytinyağlılar, ana yemekler, meyve çeşitleri, tatlılar ve içeceklerin bulunduğu menüyü siz de çok seveceksiniz.

Kişi başı fiyat: 55TL

Messt Restaurant İletişim:
Adres
: Kuzguncuk Mah. Rasimağa Sokak No:19, 34674 İstanbul
Telefon: (0216) 530 2525

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Pinhan-Restaurant

Adalar Manzarası Eşliğinde İftar Keyfi: Pinhan

Pinhan’da ruhunuzu açacak adalar manzarası eşliğinde özel iftar menüleri sizleri bekliyor. İki farklı çeşit iftar menüsü ile hem cebinize hem de damak zevkinize uygun… Ayrıca Pinhan Restaurant sahurda da konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Kişi başı fiyatı: 40TL – 59TL

Pinhan İletişim:
Adres: Sahil Yolu Turgut Özal Bulvarı No: 5 Küçükyalı / İstanbul
Telefon: 0 216 518 6767

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Gala-Plus

Lezzetli Etin En Doğru Adresi Gala Plus’ta İftar Zamanı

Zengin kebap çeşitleri ile Ümraniye ve Ataşehir arasında merkezi bir noktada hizmet veren Gala Plus şimdi Ramazan sofralarında aileniz ve tüm sevdiklerinizle sizlere eşsiz lezzetlerini sunmaya devam diyor.  İftariyelikler, günün çorbası, ara sıcaklar, salatalar, ana yemek-karışık ızgara tabağı, tatlı tabağı, soğuk içecekler ve sıcak içeceklerin bulunduğu iftar menüsü ile sizleri iftara davet ediyor.

Kişi başı fiyatı: 45TL

Gala Plus İletişim:
Adres: Esenevler Mah. Yunus Emre Cad. No:35/B Ümraniye-İSTANBUL
Tel: 0(216) 545 85 45

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Şazeli-Restaurant

Doğa İle Başbaşa Bir İftar için Şazeli Restaurant

Doğayla başbaşa unutulmaz anılar için Şazeli Restaurant sizleri iftar ve sahura davet ediyor. Farklı iftar ev sahur menüleri ile gönüllerde taht kuran Şazeli yemyeşil atmosferi ile de büyülüyor. İftariye tabağı, çorbalar, şazeli ızgara tabağı, ara sıcakalr, salata, karışık tatlı tabağı ve içeceklerin bulunduğu iftar menüsü ağızlara layık.

Kişi başı fiyatı: 65 TL

Şazeli Restaurant İletişim:
Adres: Emniyet Mah. Nurbaba Cad. No:27 Kısıklı Üsküdar İSTANBUL
Telefon: 0216 401 27 27

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Filizler

İftarda Filizler’e Davetlisiniz

İftar sofrasında da kocaman bir aile olmak için Filizler’e davetlisiniz. Tuzla ve Üsküdar şubeleri ile yılların eskitemediği tatları bizlere sunan Filizler, Ramazan menüsü ile de iştah kabartıyor. Üstelik Filizler Ramazan menüsünü çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı hazırlamış.

Tuzla-Kişi başı iftar menüsü fiyatı: 39TL
Tuzla-Çocuk iftar menüsü: 20TL

Üsküdar-Kişi başı iftar menüsü fiyatı: 55TL
Üsküdar-Çocuk iftar menüsü: 27TL

Filizler – Tuzla
Adres: Cumhuriyet Caddesi No:135 Tuzla / İstanbul
Telefon: 0216 395 91 06

Filizler – Üsküdar
Adres: Harem Sahil Yolu no:61 (Kız Kulesi Karşısı)
Telefon: 0216 342 00 00

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Niyazibey

Üsküdar’ın En Sevilen Mekanlarından Niyazibey Restaurant

Bugüne kadar verilen emeğin bir sonucu olarak bir marka konumuna gelen Niyazibey, eşsiz iftar menüsü ile sizleri İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Üsküdar’da iftara davet ediyor. İftariyelikler, başlangıçlar, ara sıcaklar, salatalar, ana yemekler, tatlı çeşitleri ve içeklerin bulunduğu menü hem gözünüze hem de damağınıza hitab ediyor.

Kişi başı fiyatı: 45 TL

Niyazibey Restaurant İletişim:
Adres: Ahmediye Meydani No:2
Telefon: (0216) 310 48 21

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Katibim

Katibim Restaurant’ta İftar Zamanı

Her bir semti tarih kokan İstanbul’un eşsiz bir köşesi olan Üsküdar’daki kusursuz konumu ile Katibim’de vakit geçirmek ayrı bir güzel. Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüsü ise yine tam da ağızlara layık. Günü çorbası, iftariyelik tabağı, bal kaymak tabağı, soğuklar, arasıcaklar, ana yemekler, tatlılar ve açık büfe içeceklerle iftarda ailenizle lezzetli anlar yaşatabilirsiniz.

Kişi başı fiyatı: 55 TL

Katibim Restaurant
Adres: Şemsipaşa sahil yolu NO:53 Üsküdar – İSTANBUL
Telefon: +90 216 310 9080

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Çanak

Zengin İftar Menüsü ile Çanak Restaurant

İstanbul Acıbadem’in en nezih mekanlarından biri olan Çanak Kebap&Katmer’de iftar bir başka güzel. Eşsiz menüsü ile gönüllerde taht kuran Çanak Restaurant’ı şiddetle tavsiye ediyoruz. Özenle hazırlanmış lezzetleri ve güleryüzlü personeli ile Çanak sevdiklerinizle keyifli bir iftar için sizleri davet ediyor. İftariyelikler, çorba, ara sıcaklar, salatalar, kebaplar, tatlılar, baklava çeşitleri, meşrubat ve sıcak içeceklerden oluşan menüsü ile iftar sofralarınıza bereket katıyor.Kişi başı fiyatı: 60 TL

Adres: Acıbadem Cad. No: 115 Kadıköy / İstanbul
Telefon: (0216) 325 22 34

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Ziya-Şark-Sofrası

Ziya Şark İftarda Birbaşka Güzel

Ziya Şark Sofrası’nın sizler için hazırladığı eşsiz İftar Menüleriyle size Kebap Lezzetini ve Kebap Keyfini sunuyor…. Tüm şubelerinde özenle hazırlanmış İftar keyfinde sizleride bekliyor. İftariyelikler, iştah açıcılar, ara sıcaklar, ana yemekler, tatlılar ve içeceklerin bulunduğu leziz bir iftar menüsü sunuyor.

Kişi başı fiyatı: 52 TL (Tüm şubelerde)
Kişi başı fiyatı: 69 TL (Florya şubesi)

İstanbul-Anadolu-Yakası-İftar-Mekanları-2013-Gülistan-Sofrası

İstanbul’un Yeni Gözdesi Gülistan Sofrası

Kısa sürede İstanbul’un gözdesi haline gelen Gülistan Sofrası Türk-Osmanlı mutfağının birbirinden değişik lezzetlerini sunabilmek için yörelerinin usta ahçılarını bünyesinde barındırarak konuklarına en iyi şekilde hizmet vermektedir. Gülistan Sofrası şimdi Ramazan’a özel iftar ve sahur menüleri ile sizleri iftara davet ediyor.

Kişi başı fiyatı: 45 TL

Gülistan Sofrası İletişim:
Adres
: Batı Mahallesi Gezi Boyu Caddesi nGülistan Mevkii No:5 Pendik/İstanbul
Telefon: 0216 390 99 91

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir