En Eyi Alkolsüz Düğün Mekanları (2016)

En Eyi Alkolsüz Düğün Mekanları (2016)

Alkolsüz Düğün Mekanları 2016

İki farklı yaşamın bir olmasının mutluluğunun yansıtıldığı düğün günleri yaşamımızın en unutulmaz anlarından biridir. 2016 düğün sezonu açılmadan önce şimdilerde herkesi düğün mekanı arama telaşı sardı.

Muhafazakar değerlere sahip insanların ise mekan arama stresi bir tık daha fazla. Çünkü alkol satışı olmayan, nezih ortamlar bulmak oldukça güç ve özellikle kalite seviyesini de gözettiğimizde bu durum biraz daha zorlaşıyor. Ancak imkansız da değil! Sadece güçlü bir araştırmaya ve güvenilir kaynakların tavsiyesine ihtiyaç var.

Yesiltopuklar.com editörleri olarak işinizi kolaylaştırmak bizim işimiz. İşte 2016 yılının en gözde ve kalite standartlarına göre baktığımızda en iyi 10 alkolsüz düğün mekanı!

Alkolsüz Düğün Mekanları 2016

İstanbul’un Alkolsüz Otellerinde Düğün

İstanbul’da sayıları fazlalaşan alkolsüz oteller düğün ve diğer tüm zöel gün kutlamaları için tercih edilir oluyor. Özellikle düğününde konforu da hissetmek isteyen gelin ve damat adayları otel de düğün yapmayı tercih ediyor.

Otellerin ekstra sağladığı imkanlar gelin ve damat adayları için cazip hale geliyor. İstanbul ‘un alkolsüz otellerinden Byotell Hotel, Retaj Royale Istanbul ve İpek Palas Hotel bu en özel günlerinizde dört dörtlük hizmetleriyle yanınızda olacaktır.

Alkolsüz Düğün Mekanları 2016

İstanbul’un Tarihi Mekanlarında Düğün

Görkemli köşkler, sarnıçlar, eşsiz yalılar ve tarih kokan pek çok mekan düğün gününüz için göz alıcı bir alternatif olabilir.

Alkolsüz düğün mekanı arayışı içinde olan gelin ve damat adayları İstanbul’un tarih kokan bu düğün mekanlarından mutlaka etkileneceklerdir. Her köşesinde tarihin izlerini taşıyan Zeyrekhane, her zevke hitap eden menü alternatifleri, nikah masası için özel gazebosu ve kaliteli servis anlaşıyla Desde Café & Restaurant, sahil mimarisinin güzel bir örneği olan Haliç Kongre Merkezi, Yıldız Park’ı içerisinde yer alan Vera Yıldız Park Bosphorus, Roma Dönemi’ne ait olan eşsiz tarihi dokusuyla Sultan Sarnıç, tarihin ve ihtişamın adresi Hıdiv Kasrı, özel günleri taçlandıran Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi unutulmaz bir düğün için en güzel alternatifler olacaktır.

Alkolsüz Düğün Mekanları 2016

İstanbul Sosyal Tesislerde Düğün

İstanbul’un en iyi sosyal tesislerinde düğün yapmak… Şehrin göbeğinde ancak bir o kadar da doğanın huzuruyla baş başa olan İstanbul’un güzide sosyal tesisleri unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor. Kapalı ya da açık mekanlarıyla, kır düğünleriyle ve nikah merasimleriyle kaliteli hizmet çıtasını üst sırada tutan İstanbul sosyal tesisleri düğün mekanlarının da en popüler adresleri arasına giriyor.

Her biri birbirinden farklı tarzda düğünler için Gopark, 24 senelik tecrübesi ile misafirlerinin unutulmaz davetlerine ev sahipliği yapan Olimpik Düğün Tesisleri, her gelinin rüyalarını gerçekleştirebileceği Labella Premium Topkapı, üç farklı konsepte dekore edilmiş mekanlarıyla Florya Sosyal Tesisleri, asırlık ağaçların gölgesinde, muhteşem boğaz ve koru manzarasıyla Beykoz Koru Sosyal Tesisi, her türlü etkinlikleriniz için özenli hizmet sağlayan Topkapı Sosyal Tesisleri, deniz kenarında ve yeşillikler içerisinde yer alan Zeytinburnu Sosyal Tesisi, İstanbul’un en güzel tepelerinden biri olan Küçük Çamlıca Köşkleri, yemyeşil doğası ve farklı alternatifleriyle Emirgan Korusu Köşkleri unutulmaz düğünlere imza atmak için sizleri bekliyor.

Alkolsüz Düğün Mekanları 2016

İstanbul’un Seçkin Alkolsüz Mekanlarında Düğün

İstanbul’un en seçkin restoranları düğün için de güzel bir alternatif olabilir. Boğaz manzarası eşliğinde bir düğün hayal edenler için İstanbul Kuruçeşme’de konumlanan Koru İstanbul, 350 kişi kapasiteli asırlık çam ağaçları ve manolya ağacı altında düğün yapmak isteyenler için İstanbul Altunizade’de konumlanan Mabeyin Resturant, bembeyaz süslenmiş bir düğün teknesinde evliliğe adım atmak isteyenler için Beyaz Kuğu, en unutulmaz bir düğün hayal edenler için Mihrabat Korusu, ihtişamlı mimari ile Küçük Su Kasrı, şehir merkezinde Başakşehir’de konumlanan Salon Venedik / Sular Vadisi, isminin hakkını veren Marmara Şahane Restaurant, muhteşem İstanbul mazarasıyla Hisartepe Grand Salon kusursuz bir seçim olabilir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir