Ege’nin En İyi İslami Otelleri (2017)

Ege’nin En İyi İslami Otelleri (2017)

Bodrum, Çeşme, Marmaris İslami Oteller

Ege dendi mi pek çoğumuzun aklına begonvillerle süslü beyaz evler ve muhteşem plajlar gelir. Fakat bu plajlarda rahatça denizde zaman geçirememe, yakın konaklama alanlarının alternatifsizliği bu harika bölgeyi keşfedip tatil planlamamıza engel olabiliyordu. Tek tercihimizin pansiyonlar olduğu, halk plajı dışında daha az insanın bulunduğu sahil arayışları geride kaldı…

Şimdi Ege’nin baş döndüren kumsallarında her bütçeye uygun alternatif oteller hizmet veriyor. Tek dikkat etmeniz gereken nokta ise kullanıcı yorumlarına dikkat etmek ve hizmet kalitesi ile öne çıkan otelleri tercih etmek. Bu konuda cebinizdeki rehberiniz olarak Ege’nin en iyi İslami otellerini tatil rezervasyonlarını hemen yapabileceğiniz islamiotel.com ‘dan sizler için seçtik.

Bodrum, Çeşme, Marmaris İslami Oteller

Mavi Deniz Otel

Avrupa’nın Mavi Bayrak ödülünü Marmaris Turunç Koyu’nda gerçek olamayacak kadar güzel güzel bir rüyaya uyanmaya hazır mısınız? Ege ruhunu doyasıya hissedebileceğiniz Mavi Deniz Otel‘in her ayrıntısında denizin saflığı ve gökyüzünün parlak mavi tonları görülüyor. Ege ve Akdeniz’in buluşma noktasında denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz Mavi Deniz Otel’in bir diğer özelliği kaliteli ve iştah açan yiyeceklerinin Helal Sertifikasına sahip olması.

Bodrum, Çeşme, Marmaris İslami Oteller

Angel’s Marmaris Otel

Mavi-yeşil, büyülü ve rakip tanımayan huzur dolu Angel’s Marmaris Otel, Burunucu Mevkii-Turgut Köyü’nü mesken edinmiş küçük bir yarımadayı da kapsayan kusursuz bir lokasyona sahip. Ege ve Akdeniz’in birleştiği noktada ve etrafında irili ufaklı adalar, çam ormanları, dağlar, masmavi deniz var. Otelin genelinde ihtişamlı mimari öğeler kullanılmış. Doğal taşlar tüm otelde belirgin bir şekilde dikkat çekiyor. Müthiş bir peyzaja sahip otelde her yer yemyeşil.

Bodrum, Çeşme, Marmaris İslami Oteller

Hedef Beyt Hotel Resort &Spa

Toplam 16.000 m2 arazi üzerine kurulan Hedef Beyt Hotel Resort & Spa İzmir’in en sevilen tatil beldelerinden Selçuk’ta konumlanıyor. Yeşil bir bahçe içerisinde inşa edilen kompleks yeşil ile mavinin benzersiz uyumuna şahitlik etmek isteyen muhafazakar aileleri ağırlıyor.

Bodrum, Çeşme, Marmaris İslami Oteller

Club Familia Otel

İzmir Çeşme’de bulunan muhafazakar otel Club Familia nefis Ege ağaçlarıyla çiçeklerine sahip, Çeşme’nin tam ortasında gerçek bir gizli hazine. Lokasyonuna bayıldığımız Club Familia Ege denizine bakan Çeşme sahil şeridine kurulmuş. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken Club Familia’da gün batımına doyacaksınız.

Bodrum, Çeşme, Marmaris İslami Oteller

Green Blue Hotels Bodrum

Green Blue Hotels Bodrum‘da detaylara verilen öneme, muhteşem servisine bayıldığımızı söyleyerek başlamak istiyoruz. Bodrum’un en güzel beldelerinden biri olan Turgutreis’de konumlanan Green Blue Hotels Bodrum’da alkollü içecek servisi ve satışı olmamakla birlikte tüm et ürünleri İslami kesim şartlarına uygun markalı ve sertifikalı firmalara ait. Denize 2 km mesafede olup, kendine ait özel plajı olan otelde aile değerlerine son derece önem veriliyor.

Yorumlar

“Ege’nin En İyi İslami Otelleri (2017)” için 3 cevap

  1. Esra dedi ki:

    Biz de Akdeniz’in incisi Alanya da Adın Beach oteldeyiz. İlk defa muhafazakâr ji otele geldik. 5 yıldızlı ama eksik çok. Gece yola çıktık sabah 12 civarı oteldeydik. O yorgunlukla ve çocuklarla 2 saat oda ayarlanmasini bekledik. Sonra otele kabulun saat 3 olduğu söylendi. Çıkış da 11 ( çok saçma) odalar küçük en büyük fiyasko denilebilir. Hiç 5 yıldızlı otel odasına benzemiyor. En iyi tarafı personel ilgili ve güleryüzlü. Onun haricinde yemek bazen iyi bazen iyi sayılmaz. Çok gommiyim yine de orta. Düşünen fikir isteyenlere tavsiye. Sitelerde puanı yüksekti, ona binaen Bera, vomu Deluxe gibi muhafazakar otelleri eleyip geldik ama eh işte diyebilirm

  2. aynur ergün dedi ki:

    Merhabalar
    Sitenizi büyük zevkle takip ediyorum.Kütahyalıyım datça ve kaşa gitmek istiyorum bu yaz tavsiye edebileceğiniz müsbet iyi hizmet veren otel varmı ?Tesettür otalı olmasada kalınabilecek oteller

  3. Sema dedi ki:

    En muhtesem ve kaliteli yer angels marmaris. Yemegi, servisi, yardimcılar, her yer tertemiz, titiz ve güler yüzlü çalışanlar. Bu hotele gidince hiç bir yeri beğenmezsiniz artık:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir