Balıkesir’in En İyi Muhafazakar Otelleri (2015)

Balıkesir’in En İyi Muhafazakar Otelleri (2015)

Balıkesir Altınoluk Muhafazakar Oteller

Ege kıyılarında ailenizle tatil yapmak ve aynı zamanda da gönül rahatlığıyla konaklamak şu günlerde herkesin isteği…

Yesiltopuklar.com muhafazakar ailelerin rahatlıkla konaklayabileceği İslami inançları doğrultusunda tatil yapma anlayışını benimseyen ailelere en iyi adresleri sunmaya devam ediyor. Yeni rotamız ise Balıkesir!

Lüks tüketime, gereksiz ihtişama ihtiyacım yok tek dileğim ailemle huzurlu, keyifli ve bir o kadar da ekonomik bir tatil yapmak diyorsanız Yesiltopuklar.com servet ödemeden Türkiye’nin en sevilen ve en çok tercih edilen tatil merkezlerinden olan Balıkesir’in muhafazakar otellerini seçti!

Ege’nin Oksijen Cenneti Balıkesir

Tarihte genellikle Misya ve Karesi adlarıyla bilinen Balıkesir yöresi, zamanla Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu, Karesi Beyliği ve Osmanlı egemenliğinde kalmıştır.

Temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olup bamya, börülce, kavun, zeytin, zeytinyağı, kelle peyniri gibi zirai ürünleri ile ayrıca daha çok yerli turizmde öne çıkan sahil kasabalarıyla meşhurdur. Yağcıbedir halısı, kolonyası, kaymaklısı, kozak üzümü, ayvalık tostu, saçaklı mantısı ve höşmerimi diğer bilinen yöresel ürünleridir.

Balıkesir ve Çevresinde Gezilebilecek Yerler

Kaz Dağı ya da Kaz Dağları olarak iki biçimde adlandırılan dağ büyük ölçüde Biga Yarımadası’nda uzanmaktadır. Kaz Dağları, batıda Dede Dağı, ortada esas Kaz Dağı ve üç tepesi (kuzeyde Babadağ, ortada Karataş tepe, güneyde Sarıkız tepesi) doğuda Eybek Dağı, kuzey doğuda Gürgen Dağı ve Kocakatran Dağı’ndan oluşur.

Bölgedeki en önemli merkez Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu ve Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldeleridir.

Balıkesir Muhafazakar Oteller

Elbis Hotel Muhafazakar Oteller

Elbis Hotel Altınoluk

İsviçre Alplerinden sonra dünyanın en yoğun oksijeninin solunabildiği ikinci yerin ülkemizde olduğunu biliyor muydunuz? Türkiye’nin güzide oksijen deposu Altınoluk yemyeşil zeytin ağaçlarının masmavi Ege’ye olan sevdasını anlatır nitelikte. 365 gün yeşil bir doğanın hakimiyeti altında bulunan bölgede bulunan çeşmelerden akan sağlıklı ve tertemiz suları kesinlikle denemelisiniz.

Oksijen cenneti Altınoluk’un en iyi otellerinden birisi ise hiç şüphesiz Elbis Hotel. 1996’dan beri, bir aile şirketi olmanın verdiği özveriyle konuklarına hizmet sunan otel muhafazakar ailelerin sıklıkla tercih ettiği adreslerin başında geliyor. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayan ve şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin bir numaralık tercihi.

  • Elbis Hotel Altınoluk
  • Havuz: Açık yüzme havuzu, bayanlara özel yüzme havuzu, çocuk havuzu ve kaydırak.
  • Plaj: İslami kurallara uygun deniz kıyafetleri giyilen karma plaj.
  • Fiyat: 2 kişilik standart oda Ağustos ayı fiyatı 240 TL ‘dir. Diğer aylar ve odalar için fiyat bilgisi sorunuz. www.elbishotel.com.tr
  • Adres: Narlı Köyü Mıhlı Asfaltaltı Mevkii No:82 Altınoluk Edremit Balıkesir Türkiye Tel: 444 83 82

Beyza Hotel İslami Oteller

Beyza Hotel Altınoluk

Turizmin göz bebeği Altınoluk’te denize sıfır konumda bulunan Beyza Hotel; evinizden sonraki ikinci yuvanız olan bir alternatif. Beyza Hotel, kimsenin sizi ötekileştirmediği, huzurlu, sakin ve samimi olan özgürce tatil yapmak isteyen herkesi birleştiren nokta olacaktır. Eğer siz de yaz sıcaklarında, klimalı otel odalarına hapsolmadan, ön yargılardan uzak, kendi doğrularınızdan şaşmadan tatilin tadını çıkarmak istiyorsanız; Beyza Hotel’i tercih edebilir keyifli ve huzurlu günlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Beyza Hotel’de günlük, doğal, sağlıklı ürünlerle beslenmeyi, temizliği ve ahlaki değerlere saygıyı hedef alan otelimizde güneşe, denize ve oksijene doyacaksınız. Plajında sadece kendi otel misafirlerini ağırlayan Türkiye’de tek olan Beyza Hotel’de gözlerden uzak huzurlu bir tatil sizleri bekliyor.

  • Beyza Hotel Altınoluk
  • Havuz: 1 adet bayanlara özel 3000 m2’lik havuz ve aqua park. 1 adet karma yüzme havuzu ve çocuk havuzu.
  • Plaj: İslami kurallara uygun deniz kıyafetleri giyilen karma plaj.
  • Fiyat: Kişi başı gecelik tam pansiyon Ağustos ayı fiyatı 229 TL ‘dir. Diğer aylar ve odalar için fiyat bilgisi sorunuz. www.beyzahotel.com
  • Adres: Buruncuk Mevkii Altınoluk Edremit / Balıkesir Türkiye
    Tel: +90 266 396 1313

Kazdağı Termal Otel İslami Oteller

Kazdağı Thermal Resort & SPA

Kazdağı Thermal Resort & SPA dört mevsim doğası ve dört dörtlük tatil anlayışıyla Kazdağıları’nın eteklerinde dört tarafı ormanlarla çevrili bir 20000m2 lik bir alanda 4000m2lik kapalı tesis alanıyla tatil severle hizmet vermektedir.

Tesis bünyesinde 84 oda ,bulunmakta her odada jakuzi, ücretsiz wifi, minibar, uydu yayınının yanı sıra otelde 300 m2 yarı olimpik yüzme havuzu, 50 m2 çocuk yüzme havuzu, 130 m2 bay termal havuz, 130 m2 bayan termal havuz, aile hamamı, spa Merkezi, Türk Hamamı, balık tedavi merkezi bulunmaktadır. 650 m2 Açık teras Restoran, 180 kişilik kapalı Restoran, spor ve fitness merkezinin yanı sıra çok yakında faaliyette başlayacak olan suni çimlendirilmiş 90×120 m halı saha, basketbol, voleybol sahaları da eklenecektir.

Kazdağı Termal otel muhteşem bir doğaya sahip Kazdağıları’nın eteklerinde çam ormanlarının kuşattığı ve yeşilin bin bir tonunun olduğu ve 65 derece içilebilir termal suyuyla dört mevsim hizmet vererek şifanın ve tabiatın güzelliğini bir arada suna konseptiyle ruh ve beden sağlığını zinde tutan bir tesis olma özelliğini taşımaktadır.

  • Kazdağı Thermal Resort & SPA
  • Havuz: 300 m2 yarı olimpik yüzme havuzu, 50 m2 çocuk yüzme havuzu, 130 m2 bay termal havuz, 130 m2 bayan termal havuz.
  • Fiyat: Kişi başı gecelik Ağustos ayı fiyatı 120 TL ‘dir. Diğer aylar ve odalar için fiyat bilgisi sorunuz. www.kazdagitermal.com
  • Adres: Bardakcilar Koyu Can/Canakkale 17400 Canakkale
    Tel: 0286 445 48 48

Sındırgı Obam Termal Resort Muhafazakar Oteller

Sındırgı Obam Termal Resort

Obam Termal Otel’de 8 adet suit oda, 24 adet apart villa, 58 adet standart oda, 2 adet engelli odası olmak üzere 240 yatak kapasitesine sahiptir. Tesis Konum olarak Balıkesir merkeze 63 km mesafede bulunmaktadır.

Konaklamanız boyunca Obam Termal & SPA’nın termal havuzlarından, saunasından, buhar banyosundan, terapi havuzlarından keyfinizce faydalanabilirsiniz.

  • Sındırgı Obam Termal Resort
  • Havuz: Bay, bayan ve çocuklar için ayrı düşünülen havuz seçenekleri.
  • Fiyat: Kişi başı gecelik Ağustos ayı fiyatı 149.60 TL‘dir. Diğer aylar ve odalar için fiyat bilgisi sorunuz. www.obamtermalotel.com
  • Adres: Sındırgı Simav Yolu 17. Km Hisaralan Kaplıcaları Mevkii, 10330 Balıkesir Tel: (0266) 541 1010

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir