Sonbahar – Kış Koleksiyonlarının Yükselen Eğilimi Kabarık ve Hacimli Kollar

Sonbahar – Kış Koleksiyonlarının Yükselen Eğilimi Kabarık ve Hacimli Kollar

Balon Kol Desenli Uzun Elbise

Kabarık omuzlar, puf kollar, hacimli görünümler… 2019/20 sonbahar – kış koleksiyonlarının en havalı trendi, kimi zaman oldukça romantik kimi zaman fazlasıyla iddialı. Triko kazaklarla sokak stillerine yansıyan gösterişli kollar ceketlerle saraylı bir eda takınıyor. Sezonda sıradanlığa kafa tutan bu trendi şimdi de bizlerin merceği altında.

Qui Prive Siyah Elbise

Qui Prive 2019-20 Sonbahar Kış

Elbiselerde Viktoryen Esinti

Yıllar öncesinin saraylı görünümleri şimdi elbiselere yeniden hayat veriyor. Yükselen kabarık omuzları, balon kollarıyla romantik bir tavrın güçlü temsilcisi olan tasarımlar, güçlü adımları sevenler için göz kırpıyor. Kabarık ve hacimli kolların verdiği ihtişamı ortaya çıkarmak için bu tasarımlarda, bel vurgusu – belki bir kuşakla, belki de bir kemerle – mutlaka yakalanıyor.

Qui Prive Siyah Ceket

Qui Prive 2019-20 Sonbahar Kış

Ceketlerde Kabarık ve Güçlü Omuzlar

Bu kış iddialı bir şıklığı geçiş yapmak için tek yapmanız gereken yükselen omuzlara sahip uzun bir ceket. Belden oturan ve diz altına kadar uzanan siyah bir parçanın verdiği güçlü görünüm, kabarık omuzlarla tam anlamıyla kendini buluyor. Bir başına kombinde fark yaratmaya hazır olan ceketler Zara, Mango, İpekyol gibi markaların yanı sıra Qui Prive gibi tasarım yönü güçlü tesettür markalarında da yer alıyor.

Bensu Soral - Koton Siyah Puantiyeli Saten Bluz

Koton Bluz

Vintage Balon Kollu Gömlekler

Ultra hacimli kolların vintage havası gömlekleri yeniden ikonik bir havaya sokuyor. Sezonun midi etekleriyle iyi bir ikili olmayı başaran bu tasarımlarda, bir de kocaman fiyonklar yer alıyor. Geçmişin havalı stillerine ulaşmayı sağlayan balon kollu gömlekler, günlük şıklığı bir tık daha artırarak sıradan olmamayı kafasına koyuyor.

Zara Yün Jakarlı Kazak

Zara 2019-20 Sonbahar Kış

Bohem Kazaklarda Balon Kollar

Hacimli görünümler sadece şık parçalarda değil, günlük hayatın en konforlu tasarımlarında da karşımıza çıkıyor. Kışın soğuk günlerinde kombinlerden eksik olmayan kazaklar, sıradan bir havada değil, balon kollarıyla artık karşımızda. Kimi baklava desenleriyle bohem ve retro bir görünümde kimi capcanlı renkleri ve hacimli kollarıyla sokak stilinde.

Zara Düğmeli Kabarık Omuzlu Hırka

Zara 2019-20 Sonbahar Kış

Albenili Hırkalar

Belki büyük annelerin fotoğraflarından belki de eski filmlerden çok tanıdık olduğunuz bir görünüm daha var yeni sezonda. Minicik düğmeleri, belde biten modelleriyle albenili hırkaların omuzları yükseliyor. Etek ve çizme kombinlerinin üçüncü ismi olmaya hazır bu parçalar, dolaplarda yerini mutlaka almalı.

Qui Prive Siyah Tulum

Qui Prive 2019-20 Sonbahar Kış

İkonik Omuzlu Tulumlar

Ceketler, elbiseler derken yükselen omuzlar bir de tulumları esir alıyor. Son yıllarda tesettürlü kadının da hayatına girmeyi başaran tulumların kolları vatkalı görünümlerden bile hallice kabarıyor. Bu tasarımlar maskülen bir tavrı feminen hava yansıtmayı sevenler için el sallıyor.

Refka Bordo Gizli Düğmeli Tunik

Refka Tunik

Günlük Tuniklerde Yükselen Etki

Kabarık omuzlar, balon kollar, puf görünümler, tesettürlü kadının vazgeçilmezi olan tunikleri de şık bir havaya sokuyor. Sezonun trendini en basit şekilde yansıtmanızı sağlayacak günlük hayatın sportif tunikleri bile, bu trendden nasibini alıyor. Omuzlarla beraber şıklık dozu da yükseliyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Gamze Özkul Kırmızı Elbise - Liolle Siyah Elbise

Gamze Özkul Elbise
Liolle Elbise

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir