2022 Yazını Zirvede Tamamlayan Tesettür Giyim Markaları

2022 Yazını Zirvede Tamamlayan Tesettür Giyim Markaları

En İyi Tesettür Markaları

Dünya modasının sezon trendlerini takip ederek muhafazakar çizgiye uyarlayan markalar, tesettürlü kadınların yaz dolaplarında kendinde yer buldu. Renk, doku ve tasarımlarıyla iyi koleksiyonlar ortaya koyarken sosyal medya ve çeşitli kampanyalarıyla takipçilerinin ilgisini çekmeyi başaranlar da 2022 yazını zirvede tamamlayarak sonbahar-kışın yolunu tuttu.

Gelin bu yaz en çok hangi markaları takip ettik, en çok hangi parçaları sokaklarda gördük bakalım.

En Yeni Tesettür Markaları

Touche Prive: Kapsül Koleksiyonlar İşin Sırrı

Touche Prive, 2022 yazında çıkardığı kapsül koleksiyonlarla fast fashion markalarla yarıştı desek yanlış olmaz. İlk olarak ‘Color Pop’ koleksiyonu ile mevsimin göz alıcı renkleriyle trendleri sunan marka, son zamanlarda kıyafetleriyle konuşulan popüler Netflix dizisi Emily in Paris dizisinden ilham alarak ‘Dreaming Paris’ adıyla kapsül bir koleksiyon hazırladı. Bunlarla birlikte tasarımcı Cihan Nacar ile işbirliği yaparak yaz davetleri için arayışta olanların da imdadına yetişti. Bu sayede X ve Y kuşağını yakalamayı başaran marka, haliyle 2022 yazını zirvede tamamladı.

Yeni Tesettür Markaları

Vesna Desing: Rahat, Basit ve Şık

Abartılı olmasın, rahat olsun ama şık olsun gibi üç dileği olanlar 2022 yazında Vesna Desing markasının tasarımlarını takip etti. Renkli elbiseleri, blazer ceketleri ve romantik gömlekleriyle gençlerin çekim alanında olan marka, indirimleri ve sık sık güncellediği koleksiyonlarıyla takipçilerinin ilgisini üst noktalarda tutmayı bilenlerden oldu.

Genç Tesettür Markaları

Suud Collection: Aktif Gençlere Özel

X ve Y kuşağını yakalayarak mekana özel koleksiyonlar üreten tesettür markalarından Suud, 2022 yazında aradığı ilgiyi gördü. Hem sosyal medyanın gücünü kullanan hem de İnfluencer reklamlarıyla ‘abartmadan’ belli bir kitleyi yakalayan marka, piyasa ortalamasındaki fiyatlarıyla özellikle indirim zamanı üzmeyenler arasında. Basic ve Bussiness koleksiyonlarıyla temel ihtiyaçları karşılayan Suud, Shine Koleksiyonu ile özel günler için tasarladı, New York ve Şehre Dönüş Koleksiyonu ile de yine ilgiyi capcanlı tutmayı başardı.

2022 Tesettür Markaları

Be Blue: Z Kuşağına Selam

Z kuşağının dinamik modasına ayak uyduran online markalardan Be Blue, en basic parçalarıyla gençlerin ilgisini çekerek zirveyi hedefleyenlerden. Renkli baskılı body’leri ve yazılı tişörtleriyle popüleritesini yakalayan marka, cool takımları ve davet elbiseleriyle bir adım öne çıktı. Özellikle İnfluencer reklamlarının da bu duruma katkısı yadsınamaz.

2023 Tesettür Markaları

Freshscarf: Renklerin Gücünün Kanıtı

Tesettürlü kadınlar, 2022 yazındaki ara renk modasını Freshscarf’ın şal ve eşarplarıyla takip etti desek yeridir. Sıcak havalara özel farklı dokulardaki şallarını neredeyse her tonla üreten marka, özellikle Z kuşağının başörtü çekmecelerini doldurmayı başardı.

2023 Tesettür Markaları

House Of Zarif: Yaz Davetlerinin Yıldızı

2022 yazında yeni aramızda katılmış olmasına rağmen davet elbisesi anlamında zirveye oturan House Of Zarif, ‘az çoktur’ anlayışıyla tasarladığı gelinlik ve gece kıyafetleriyle herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Yakın arkadaş grubu İnfluencer’ların davet seçimlerinde kendini gösteren marka, bu sayede adını kısa sürede duyurarak sezonu zirvede tamamladı.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir