2022 Yaz Sezonunun En İyi Dış Giyim Parçaları

2022 Yaz Sezonunun En İyi Dış Giyim Parçaları

GAP Kot Ceket (Elif Doğan) - Özsarıçam Trençkot (Şeyda Ateştepe) - Qooq Store Müslin Dokulu Ceket (Hülya Aslan) - Venöve Kimono (Betül Gedik)

Sıcak havalar gelip çatsa da tesettür giyim dış giyimsiz olmaz. Öyle ki, akşamı serin kafası karışık geçiş mevsimlerinde kurtarıcı bir parçayı kombine dahil etmemek düşünülemez. Hadi o zaman lafı hiç uzatmadan doku ve hafiflikleriyle trendleri peşine takan tasarımlardan ‘en iyileri’ bu yazımızda sizin için sıralayalım.

KK Design Dokulu Ceket Pantolon Takım

Hafif ve Akışkan: Organik Ceketler

Yaz mevsiminin kendini hissettirmesiyle son moda blazer ceketler bile artık kalın geliyor. Bu yüzden de mevsime ayak uyduran parçalara yönelmekte fayda var. Şal yakalarıyla, akışkan dokularıyla hafif mi hafif kumaşlarıyla organik ceketler tam da zamana uyarlanıyor. Bunlardan bizim dikkatimizi çeken KK Design markasının dokulu ceketlerle tamamladığı takımları oldu.

Özsarıçam Belden Bağlamalı Trenç

Giy – Çık Kapların Zamanı Geldi

Tesettürlü kadınların günlük hayatlarına kolaylık getiren giy – çık kapların şimdi tam zamanı. Kat kat giyinmeye mahal vermeden şık görünmeyi kolaylaştıran bu parçalar, özellikle ince krep dokularıyla sıcak günleri keyifli geçirmeye vesile oluyor. Özsarıçam markasının geçen yıllarda da yer verdiği sezon renkleriyle üretilen beli bağcıklı maksi boy kapları da listemize giriyor.

Mango Denim Ceket

Mango Kot Ceket
Mango Ekru Kot Ceket

İncecik Denimler Daimi Kurtarıcı

Öğle vaktinin kavurucu sıcakları tepemizde olsa da sabah ve akşam vakitlerinin bahar serinliği kendini hala hissettiriyor. Hal böyle olunca daimi kurtarıcımız denim ceket ve kaplar göz kırparak kombinlerimizde yerini alıyor. Hem her stile uyum sağlaması hem de yeterli ısıyı sağlaması açısından onlar vazgeçilmez. Touche, Venöve ve Mango gibi birçok markanın incecik denim ceketleri dolaplarda olmalı.

Hooop Store Kimono

Hooop Store Desenli Kimono
Hooop Store Kimono

Kimono Zamanı Geldi Çattı

Yaz mevsiminin vazgeçilmez dış giyimi ‘kimono’lar, en natürel ve en renkli görünümlüleriyle yeniden aramızda. Kimisi toprak tonlarıyla doğallığı vurgularken kimi de çiçek ve çizgi desenleriyle enerjiyi yükseltmenin peşinde. Hooop Store markasının bohem kimonosu da bizim dikkatimizi çekenlerden biri.

Normcore Yağmurluk

Normcore Trençkot
Normcore Mavi Trençkot

Haziran Yağmurlarına Hazırlık

Mayıs – haziran aylarının ansızın gelen yağmurlarına hazırlıklı olmak için mevsimin en renkli isimleriyle tanışmanız gerekiyor. Tatlı turuncudan gök mavisine kadar görünümleriyle kendine çeken parçalar, iyi bir stil sunmalarıyla birlikte tam anlamıyla süper kahramanlar. Normcore ve Kuaybe Gider markalarının yeni sezonlarındaki renkli yağmurluklar da bu anlamda en iyiler arasında isimlerini yazdırıyorlar.

Özsarıçam Trençkot

Sezon Renkleriyle Uçuşan Trençkotlar

Trençkot mevsimi hala bitmiş değil. Onlar daha ince, uçuşan ve hafif kumaşlarıyla aramızda olmaya devam ediyorlar. Hem de öyle bilindik bej ve taş tonlarıyla değil; en ama en renkli tonlarla. Fuşyadan yeşile, sarıdan lilaya 2022 yazında trend rüzgarları estiren renk olarak kim varsa trençkotlarda hayat buluyor.

Mizalle Yelek

Yeleklerle Varla Yok Arasında

Tesettürlü kadınların 2022 yazında imdadına koşacak dış giyim parçalarından biri de yelekler. Üzerine bir şey almadan rahat edemeyenlerin kurtarıcısı olan bu tasarımlar, varla yok arasındaki tavırlarıyla herkesi mutlu ediyor. Onları kimi zaman sportif kimi zaman da şık ya da uçuş uçuş görmek mümkün.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir