2022 Kışının Yükseliş Yakalayan Süveter Stilleri

2022 Kışının Yükseliş Yakalayan Süveter Stilleri

Anthropologie Süveter - Demim Kot Etek - Elif Doğan

2022 kışının ‘en baba’ trendi süveterler ‘en popüler’ çağını yaşıyor. Moda haftalarında rüzgar estiren tasarımlar, çoktan sokaklara sirayet ederek aramıza katıldı. Konforlu olduğu kadar sıcak olmayı da bilen parçaların pozitif pek çok tarafı var. Onları oversize, crop, desenli, neon ya da rengarenk görmek mümkün. Tabii tüm bu çeşitler, yeri geliyor elbise ve eteklerle yeri geliyor gömlek ve pantolonlarla kombinleniyor. Yeni pratik süveter stillerine gelin birlikte bakalım.

Trendyolmilla Süveter - Hooop Store Etek - Sema Bilir

Trendyolmilla Süveter
Hooop Store Scuba Etek
Normcore Şal
İnan Postal Bot

Genç ve Dinamik: Etek Üstü Crop Süveter

2022 kış koleksiyonlarında öyle tatlı süveterler var ki, gören her rengini dolabına eklemek istiyor. Özellikle crop modellerdeki romantik desenler, neredeyse tüm markaların kıskacında. Bu minik parçaları tesettür giyimde kullanmak için etekleri devreye sokmanız yetecek. A kesim kloş ya da scuba modelleri yine aynı renkte bir gömlek ya da fitilli kazakla kombinleyin, üzerine de en hayalperestinden bir süveter seçin.

Özsarıçam Süveter - Deri Pantolon - Şeyda Ateştepe

Zıt Kutup Uyumu: Bohem Süveter ve Deri Pantolon/Bot

Ekose ve çeşitli etnik desenlerle tasarlanan bohem süveterlerin romantik tavrına, sert mizaçlı deri parçalar çok yakışıyor. Sezonda it-girl’lerin de karelerine yansıyan bu eşleşmede, dolabın en basit parçaları yer alıyor. Gömlek, süveter, deri pantolon ve postallarla pratik bir kombin yapılırken baştan aşağı kahve tonları ve siyahları kullanmak en popüleri.

Fahhar Design Desenli Süveter - Aybükenur Demirci

Kolejli Modası: Beyaz Gömlek ve Desenli Süveter

Bir zamanların ‘liseli’ görünümleri yeni sezonun en moda görünümü. Öyle ki yazın kullanmayı çok sevdiğimiz yazlık gömlekler, üzerine desenli bir süveter alarak iklimi ısıtıyor. Bu halleriyle kolej stillerine benzeyen ikililer, yine bol pantolon ve jean’ler ile pratik bir eşleşmeye imza atarak yılın en eforsuz tarzı oluyor.

Suud Collection Süveter ve Kaban - Şüheda Türkoğlu

Suud Collection Süveter
Suud Collection Kaban
Normcore Jean
Normcore Şal

Sokak Stilini Yakala: Süveter, Jean Oversize Kaşe Kaban

Sokak stillerini ele geçiren süveter kombinlerinde sabit bir beşli var. Yine bu isimlerde öne çıkan belirli renkler de var tabi. Kırık beyaz bir gömlek, camel süveter, açık mavi tonlarında crop flare paça bir jean ve beyaz postalların üzerine bir de oversize kaşe kahverengi bir paltoyu ekleyin. Yine nötr şal ve deri kol çantalarıyla tamamlanan bu stili, yeni sezonunda denemeyen kalmasın.

Manuka Kapüşonlu Sweat Süveter - Beyza Karam ve Ecmel Rümeysa Ocak

Sweatshirt Süveter ile Sportif Akım

Sportif akımın rüzgarına kapılan moda, eşofman takımlarına kucak açıyor. Sezon iyiden iyiye rahatlıkla yoğurulurken bu parçalar da trendlerle harmanlanıyor. Aynı kolu kesik sweatshirt’ler gibi. Bu halleriyle süveterlerden rol çalan tasarımlar, içlerine giyilen bir tişörtle gençliğin normcore ruhunu yansıtıyor.

LC Waikiki Süveter-Elbise ve Çanta - Feyza Hakyemez Başar

LC Waikiki Süveter
LC Waikiki Elbise
Normcore Şal
LC Waikiki Çanta
LC Waikiki Bot

Elbise Üstünde de Çok Güzeller

Süveterleri sadece pantolon üstünde hayal etmeyin. Onları kombinlemenin farklı yollarını keşfederek kendi tarzınızı oluşturun. Mesela yün gömlek elbiselerinizin üzerinde kullanacağınız süveter kombinleri sezonun ikonik eşleşmelerinden. Hafif topuklu botlarla yükselecek bu kombinde kontrast uyumlar yerine ton sür tonu denemelisiniz.

Elif Doğan Elbise ve Süveter Kombini

Sadece kışlık değil tıpkı Elif Doğan’ın da yaptığı gibi yazlık çiçekli elbiseleri, kalın triko süveter, kemer ve süet botlarla kombinleyerek bohem görünüm yakalayabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir